Review: Fixativ More by Demi (Oriflame)



     Fixativul More, lansat de Oriflame în cadrul gamei More by Demi, este singurul produs de styling pe care l-am folosit în ultima perioadă, datorită calităților sale și efectului natural pe care îl conferă coafurii.
   Infuzat cu aroma parfumului More, acest fixativ parfumează discret podoaba capilară, fără a concura cu apa de parfum/toaletă pe care am folosit-o în ziua respectivă. Mirosul este persistent și are niște note ușor alcoolizate, care mie îmi plac mult și mi se pare că se completează bine cu notele florale ale produsului.

   Fixarea pe care spray-ul o oferă este una medie spre puternică (cam de nivel 4 dintr-un total de 5). Mi se pare mai puternic decât fixativul Balea, cel pe care l-am folosit mai bine de doi ani, aproape în fiecare zi, dar părul rămâne lejer, nu stă țeapăn, iar forma coafurii se păstrează de dimineața până seara.
Un lucru mi-a plăcut în mod deosebit la el: conferă mult volum părului. Eu nu îmi tapez șuvițele, doar le înșpreiez cu fixativ și apoi aplec capul în jos și răvășesc bine tot părul. Din punct de vedere al volumului oferit îmi amintește de fixativul Tony&Guy și de varianta roșie de la Taft.

   Despre strălucirea pe care o oferă părului nu pot să mă pronunț exact dar mă bucur că nu îi conferă un aspect mat așa cum fac multe produse cu putere mare de fixare. Strălucirea așadar rămâne cea naturală, nu am observat că ar fi potențat luciul natural al părului. Formula nu conține slipici sau alte particule strălucitoare.  În fotografia de mai jos am folosit fixativul după ce am utilizat un ondulator pentru a obține bucle. Efectul a fost natural buclele nu s-au lipit nici întărit și au rezistat multă vreme!



   Un flacon conține 150 ml produs și se consumă mai greu decât alt produs similar datorită faptului că se pulverizează o cantitate mică la fiecare atingere si nu o sa va intoxicați într-un nor de fixativ la fiecare puf aplicat.

   Prețul său este accesibil: undeva în jurul sumei de 15 lei în cadrul ofertelor din cataloagele Oriflame. Un MARE minus acord pentru faptul că nu este un produs cosmetic ce se regăsește în fiecare broșură și trebuie pândit pentru a fi cumpărat!

Comentarii

Irina a spus…
Imi place mult articolul tau si mi-a adus o stare de bine pentru ca tocmai ce m-am inscris ca reprezentant Oriflame.Deci voi putea sa-l achizitionez redus :) imediat ce-l voi gasi in brosura.
Sa-l folosesti sanatoasa.

Pupici si weekend placut.
Dana M a spus…
Ce frumoase sunt buclele! Ce ondulator ai folosit?:). Si eu am acest fixativ insa nu am apucat sa il folosesc, din pacate tot setul More pe care l-am primit de la tata sta prin cuti alaturi de toata casa mea care e in renovare, dar acum m-ai facut curioasa si abia astept sa il testez!
Fuchsia a spus…
Nu stiu daca e de la blitz/lumina sau asa e parul tau, dar pare foarte stralucitor. In plus, are o culoare foarte frumoasa!
Am gasit pe net un articol interesant despre obtinerea buclelor fara ondulator - ti-l arat si tie, insa trebuie sa mentionez ca personal nu am avut timp sa incerc aceasta metoda si nu pot garanta ca functioneaza!
http://alinaceusan.wordpress.com/2012/12/20/bucle-peste-noapte/

PS mi-am prezentat ultimile achizitii pe forum, daca vrei sa arunci o privire :D
Adina Aruştei a spus…
ai un par superb!
m-ai convins sa il cumpar.Oricum Elnett e pe terminate si imi pare rau :(pana dupa sesiune nu mai ajung acasa sa mi-l iau.Si daca More e si parfumat subtil, e perfect! :)Te pup cu drag:*
Unknown a spus…
Ce bucle frumoase ai! Ce ondulator folosesti? Pare tentant acest fixativ, am mirosit parfumul si este foarte placut, chiar pe gustul meu. Ms!
Toma Aurora a spus…
Irina, multa bafta iti urez pe post de reprezentant Oriflame. Din experienta iti spun ca este compania care ofera cele mai mari discounturi pentru clienti directi si nici nu au limite mari pentru a atinge pragurile de discount.

Pupici!
Toma Aurora a spus…
Dana, eu l-am cumparat tot la set, in prima campanie in care au fost lansate si le-am desfacut imediat, din curiozitate :D. Nu m-am putut abtine! Toate produsele din gama mi-au placut. Chiar in aceasta seara am folosit gelul de dus cremos si untul de corp...mmm, ce aroma placuta au! :)
Toma Aurora a spus…
Are mai mult luciu si din cauza blitzului, dar am observat ca de cand am inceput sa folosesc sampon&balsam Hofigal, parul e mult mai stralucitor si foarte usor de aranjat. Pacat ca nu reusesc sa rezolv problema cu ingrasarea radacinilor :(
Imediat intru sa citesc articolul, caci sunt fan bucle! Si voi intra, evident si pe forum, tare m-ai facut curioasa :D Ne vedem acolo! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Ah iar ondulatorul este unul ieftinel:
http://www.it-shirt.ro/produse/140-electrocasnice/201-ingrijire-personala/213-ondulatoare/79677-ondulator-rowenta-ceramic-negru-basic-curler-elite-cf2032f0.html

Eu am dat in jur de 40 de lei pe el, luat din Praktiker acum 6 ani.
Toma Aurora a spus…
Adina, si-a mai revenit nintel in ultimele luni. Se pare ca tratamentele au dat roade si acum arata ok. :D
Toma Aurora a spus…
Cleo, sper sa il gasesti in catalog, desi din cate stiu eu in cel actual nu este inclus :(
Eu tare imi doresc sa il incerc pe cel de la Elnett...poate, poate il gasesc vreodata pe undeva prin țară. Pup!:*
Toma Aurora a spus…
Nicole, ondulatorul este acesta:
http://www.it-shirt.ro/produse/140-electrocasnice/201-ingrijire-personala/213-ondulatoare/79677-ondulator-rowenta-ceramic-negru-basic-curler-elite-cf2032f0.html

Il am de 6 ani si inca arata si functioneaza de minune!
Descude a spus…
Acelasi ondulator il am si eu:)
Dar eu nu resusesc sa imi fac bucle asa frumoase ca ale tale,dar nici nu prea mi-l fac des ca parul meu e gata ondulat de la natura,mai sunt zile insa cand nu il pot aranja nicicum.Fixativ nu folosesc din varii motive,probabil ca pe acesta il voi comanda intr-o zi,trebuie sa am si eu un fixativ in casa,nu se stie cand voi avea nevoie.Imi place ca nu are mirosul specific fixativelor si ca nu lipeste buclele:)
Dana M a spus…
Multumesc de info, cred ca ondulatorul e din aceeasi gama cu placa mea de intins parul ceea ce imi place tare si pretul e un mare plus! Saru-mana.
aura a spus…
Elnett este la Melkior, din pacate e cam scump. Si eu il visez. :( http://www.melkior.ro/lac-fixativ-elnett-500ml_p4348
Doina Palade a spus…
Folosesc si eu fixativul More si sa stii ca am observat ca are o consistenta usor uleioasa, ce da stralucire, pare un fel de lac fixativ...oricum nu e ca fixativele de par obisnuite, e light, nu incarca parul si ii da o stralucire naturala, nu matifiaza parul. Mie imi place!
Anonim a spus…
Ce par superb ai! Zi-mi si mie, te rog, ce vopsea ai folosit si ce nuanta este. Te prinde de minunue!
Toma Aurora a spus…
Buna!
Nu m-am mai vopsit din luna noiembrie, dar ultima vopsea folosita s-a numit Chocolate, marca Deliplus. Mi-a adus-o sora mea din vacanta, din Spania. A costat undeva pana in 20 de lei banii nostri si este laudata de multa lume pentru rezistenta ei de fier :D
Cred că încă se mai păstrează în păr, deoarece rădăcinile au crescut și sunt o idee mai închise.

Oana Jindiceanu a spus…
Bună,
Într-adevăr, produsele din gama More sunt foarte bune!
Fixativul poate fi comandat chiar dacă nu apare în catalog, direct de pe site, numai că îl găsești la preț întreg.
http://ro.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=24741t
Pe site găsi orice produs + lista de ingrediente și opiniile utilizatorilor.
Dacă nu aveți un distribuitor Oriflame la îndemână, mă puteți contacta la oana.jindiceanu@gmail.com.:).
Flavia a spus…
Multumesc de informatii.