Review: Demachiant bifazic Avon Extra Lasting



  Printre ultimele produse comandate de la Avon s-a numărat și demachiantul bifazic Extra Lasting, un produs pentru îndepărtarea machiajului pe care l-am mai avut și în trecut, în ambalaj diferit. Formula bifazică este compusă dintr-o parte lichidă, transparentă și o parte uleioasă. Cele două părți se amestecă rapid și se separă greu. Demachiantul își păstrează formula omogenizată minute bune, motiv pentru care nu există riscul de a consuma mai întâi jumătatea uleioasă, aflată în partea superioară a recipientului.

  Care sunt principalele motive pentru care îmi place acest demachiant:

  • curăță rapid și ușor machiajul waterproof sau rezistent la transfer;
  • este delicat cu ochii și nu provoacă lăcrimări sau iritații;
  • o cantitate foarte mică este suficientă pentru o demachiere completă a tenului;
  • datorită conținutului ridicat de ulei nu usucă pielea;
  • are un miros subtil, tolerat si de cei sensibili la produsele parfumate;
  • prețul său este scăzut (6-19 lei, în funcție de broșură).

  După folosirea sa simt nevoia să îmi clătesc pielea,deoarece am tenul gras și pelicula uleioasă care rămâne pe piele mă deranjează, dar oricum obisnuiesc sa folosesc si un gel de curățae după întrebuințarea unui demachiant.
   Tot de la Avon am încercat și demachiantul cremă din aceeași gamă, dar acela mi s-a părut imposibil de folosit pentru ochi (mai ales pentru îndepărtarea rimelului), iritând ochii și provocând o senzație ușoară de arsură, în cazul meu.

   Demachiantul bifazic are un conținut de 50 ml, dar este foarte economic și este unul dintre produsele mele favorite din această categorie. Ultima mea experiență cu un bifazic (cel verde de la Alverde) nu a fost una tocmai plăcută cu toate că în trecut această formulă era preferta mea și gândeam în sinea mea că toate produsele de acest gen sunt bune, indiferent de firma producătoare.
  După consumarea flaconului voi încerca varianta Apimond cu ulei de argan, un produs pe care l-am ales ca fiind parte a premiului campaniei Apimond:







Comentarii

L-am avut si eu pe cel crema,mi s-a parut cel mai groaznic demachiant ever :|
Toma Aurora a spus…
Da! De aceea l-am si mentionat si pe cel crema. Diferenta dintre ele doua este foarte mare :D
Descude a spus…
Eu folosesc bifazicul de la Nivea si e foarte ok,si acesta de la Avon are un pret la fel de bun.
Anonim a spus…
Nu l-am incercat, dar ai reusit sa ma tentezi :)
Adamantix a spus…
Bifazicul de la Avon este preferatul meu. Am mai incercat demachiante de genul asta si de la alte firme, dar intotdeauna m-am intors la acesta. Cred ca il folosesc de vreo 6-7 ani, nu-i pot reprosa nimic. Foarte des apare la oferta si atunci comand 2-3 bucati :)