Obsesia zilei: Bart Simpson

                                                                            SheInside

    Bart Simpson: cine nu-l cunoaște pe năstrușnicul fiu al familiei Simpson, mereu pus pe șotii și cu râs răutăcios? De curând am reluat sezoanele vechi pe care le urmăream în timpul școlii primare pe TVR1. La vremea respectivă serialul mi se părea tare „stricat” și am evitat să mă mai uit la el, dar acum l-am descoperit ca fiind foarte simpatic și deloc exagerat.

  Site-urile de haine și accesorii s-au întrecut în ultima vreme cu articole decorate cu imaginea simpaticului Bart, iar cămașa de mai sus mi se pare nu doar funny ci și în pas cu moda, salutând revenirea cămășilor din denim în trend.



   Colanții i-am văzut în colecția de leggings de pe Romwe și mi-au plăcut de la prima vedere. O personă mi-a mărturisit că și ea și-i dorește și i-am mai văzut și prin alte wishlisturi ale fetelor din străinătate.

    Jeremy Scott este celebrul designer care a dat tonul simpsonșilor în modă, o dată cu lansarea unei mini-colecții pentru celebrarea celui de-al  500-lea episod al celebrei serii. Alte personaje îndrăgite de „făuritorii” de haine sunt Daisy Duck, Minnie Mouse, Hello Kitty, maimuțoiul Paul Frank. 



Comentarii

ilda76 a spus…
Hhiii, ce amintiri mi-ai trezit!!!
Sotul meu avea o adevarata pasiune pentru acest personaj (cand eram noi copii, fireste!) si i-am oferit cadou (nu-mi amintesc cu ce ocazie) o "papusa" Bart Simpson!:))
Camasa as purta-o (cand as simti o dispozitie ludica) dar colantii...nope!:))

Pupicei, Aurora!
Lavender Thoughts
Dorina a spus…
Si eu ma uitam la ei cand eram mica, mi se pareau draguti, dar nu prea intelegeam mare parte din glume.
Imi placea aia mica cu suzeta :))