Hello, leo leo! ( Comandă Asos)

 
     Cizmele mele preferate sunt cele scurte, de tip ankle boots. Mi se par perfecte pentru orice sezon și pot fi purtate chiar și vara, în zilele mai răcoroase fără ca cineva să strâmbe din nas, chicotind că am aterizat de pe undeva din țara lui Apolodor.
     Iarna aceasta nu mi-am dorit o pereche nouă, dar atunci când am văzut perechea pe site  știam că poate nu trebuie să o am, dar poate peste un timp îmi va părea rău că m-am zgârcit pentru 15 lire, mai ales că în ceva vreme am fost chiar cuminte și nu am mai aruncat banii pe haine (sau cel puțin așa îmi amintesc :D).


    Cizmele sunt așa cum mi le imaginam : comode, se încalță/descalță aproape instant grație părților laterale elastice, designul este clasic (ușor alungit la vârf), imprimeul este frumos, calitatea pantofilor  este bună, prețul este simpatic!

   Cineva îmi spunea că vrea să și le cumpere, dar că nu știe cu ce să le asorteze și m-a întrebat cum le-aș mixa eu, în viața de zi cu zi. Așa că am intrat pe Polyvore să alcătuiesc câteva ținute, pe care eu le văd potrivite pentru vremea de afară.







Comentarii

Stefania a spus…
Le vazusem si eu si mi-au placut doar ca lipsea un aspect important pentru mine:un pic de toc..lol
Oricum cu un slim+pull ovesize sunt superbe
fashion doctor a spus…
super cute! imi plac! pupp
Criss a spus…
Foarte dragute. Sa le porti cu placere :* :*
Criss a spus…
Foarte dragute. Sa le porti cu placere :* :*
ilda76 a spus…
Sa le porti sanatoasa, Aurora!
M-a amuzat titlul postarii!:))
Foarte bune ideile de outfit-uri, in special a doua si a treia combinatie (dupa parerea mea)!
Te pup!
Irina a spus…
Wow :)
Foarte frumoase.
Gina Cristiana a spus…
Arata bine. Sa le porti cu drag! Imi place cum ai asortat tinutele insa pe mine m-ar reprezenta a 2-a categoric :)
Toma Aurora a spus…
Cu toc ar fi fost ideale :D Dar merg și așa căci sunt ușor de asortat :D
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, doamna Stella! Vă pup!
Toma Aurora a spus…
Merci, Criss! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Ha ha, leo leo :))

Multumesc pentru urare, Ilduța!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Iris. Și reducerea a fost bine primită :)
Toma Aurora a spus…
Mi-am dat seama ca cea de-a doua va fi pe placul tau :D Am facut-o pornind de la niste haine de pe Dorothy Perkins pe care mi le-am luat de ziua mea...adevărate afaceri (au reduceri fff mari in aceasta perioada):D
Fuchsia a spus…
Sunt tare dragute, si sunt convinsa ca sunt si comode.sa le porti sanatoasa!Apropo, foarte reusita a treia tinuta!
Anonim a spus…
Buna aurora! Voiam sa te intreb ,in legatura cu plasarea unei comenzi pe asos, daca la pretul produsului se mai adauga si 24% TVA pentru produsele peste 10 lire. Eu cel putin asa am auzit. In legatura cu postarea, foarte frumoase ghetutele si combinatiile. Postarile legate de haine le astept cel mai mult,imi place la nebunie stilul tau :D
Toma Aurora a spus…
Buna!

Nu, nu! Nu se mai adauga absolut nimic. Pretul afisat e cel final, nu platesti nimic in plus!
Iar pachetul vine la posta locala, pentru ca e expediat din Uniunea Europeana si nu platesti nimic cand il ridici, nici tva, nici taxe.
Azi am primit un cod de reducere de 10%, valabil pentru produsele aflate la reducere : PERFECT10 . Poate fi folosit de orice persoană, asa ca daca doresti il poti utiliza, indiferent de valoarea comenzii tale sau de numarul de produse achizitionate!
Anonim a spus…
Aaa,atunci clar voi plasa o comanda! Nu era prea avantajos sa platesti in plus,mai ales in cazul comenzilor mai mari,si tva-ul acela. Multumesc frumos si pentru cod :D