Favoritele lunii decembrie



     Despre favoritele lunii decembrie nu voi vorbi mult și mă voi concentra doar asupra produselor folosite intens, pe care nu le-am prezentat în alte liste de produse preferate ale lunii. Oja cu glitter auriu de la Color Trend a fost pasiunea lunii si o port chiar și acum pe unghii, aplicată peste un lac auriu opac. E clar cel mai iubit produs pentru unghii din viața mea și mă uit mereu la sticluță să văd cât a mai rămas în dânsa. Momentan se ține bine și cred că va face față și lunii ianuarie!

  Rujul nude din gama Luxe (Avon) a fost un alt produs folosit zi de zi în luna decembrie. Nu știu ce mi-a plăcut mai mult la el: culoarea ori consistența, dar a fost dragoste la prima utilizare și încă îmi mențin vii sentimentele pentru el.


    Pe lângă lacul cu glitter, am folosit foarte des ojele de la Rimmel, cu uscare ultra-rapidă și o acoperire bună. Rezistența lor nu e foarte bună, dar la cât de repede se usucă nu reprezintă o problemă. Nuanța nude a fost cel mai adesea selectată dintre cele trei și mă bucur mult că periuțele au fost modificate. Acum sunt mai mari și fac aplicarea mult mai ușoară.


 Iar ultimele produse prezentate în cadrul acestei postări sunt creioanele dermatograf de la Oriflame: unul negru, iar celălalt nude. Au o mină foarte moale și sunt intense pe pleoape (chiar și pe linia umedă a ochiului). Creionul nude este practic o variantă  mai naturală a dermatografului alb, folosit pentru a crea impresia de ochi mari, odihniți. Persoanele cu tenul mediu/închis evident că arată artificial cu acea linie perfect albă (uneori mai deschisă decât globul ocular),așa că o culoare ivorie este binevenită! Prețul unui creion este accesibil (cca.10 lei), dar am înțeles că există probleme cu stocul, mai ales în cazul nuanței nude.

Comentarii

Ramy's Blog a spus…
Ce frumoasa este oja cu glitter. Tocmai ce mi-am achizitionat o oja nude Essence si imi place fffffmult :-)
Anonim a spus…
Mi-am luat si eu oja cu glitter de la Avon din curiozitate si lacomie(ca mai am vreo 5 in genul) si nu mi-a placut extrem de mult,sincer..Dar rujul Luxe al meu rosu se tine super bine imi place de mor si sunt sigura ca si nude ul tau e cum il descrii :)
ilda76 a spus…
Mi-a placut acel ruj Avon inca de la cealalta postare...
Hmm, eu chiar nu am nicio oja Rimmel!:)
Si un creion alb sau nude "mi se cere" pentru waterline!
Te pup, Aurora!
Sandra Bendre a spus…
Ce de chestiute dragute <3 oja din prima poza e preferata mea <3
SandraB.ro
Raluca L.C. a spus…
La tine pe blog am citit pentru prima data despre rujurile Avon din noua gama si de atunci am ramas cu gandul la ele, dar, trebuie, trebuie sa ma abtin, am si asa tare multe. Oja Rimmel metalica pare sa promita.

Te pup!
Sadie a spus…
Mi-am mai declarat dragostea pentru Caramel Cupcake la o postare precedenta, dar acum voiam sa-ti impartasesc parerea despre creionul Nude. Il am si eu, mi s-a parut mult mai ok decat sa imi iau unul alb, desi tenul meu e foarte palid. Si mie imi plac consistenta si rezistenta, desi recunosc ca nu il folosesc foarte des.
Cherry Queen a spus…
de cate ori vad acel glitter de la color trend imi pare si mai rau ca l-am ratat si acum l-au scos din catalog.. :((
si creionul nude de la oriflame mi l-am dorit dar era la pret intreg.. 21 lei parca si nu l-am luat..
pupici!
Alina a spus…
imi aduc aminte acum destul de mult timp, cand blogul tau era tanar (eu inca nu-l aveam pe al meu) si spuneai ca nu-ti prea plac ojele ;).
Irina a spus…
Am auzit multe despre gama Luxe de la Avon ,momentan ma tin departe :)
Pupicei
Toma Aurora a spus…
Si eu ma abtin desi am pus ochii pe pudra din gama si pe fondul de ten :D
Toma Aurora a spus…
Deloc nu-mi placeau. Poate si din cauza ca aveam unghiile foarte moi si mereu erau scurte.
Si tin minte ca nu-mi erau pe plac nici unghiile cu model, iar acum imi fac adesea floricele pe o unghie-doua. Cu strasuri si pietre nu m-am aventurat inca, desi mi-am luat un set cu decoratiuni pentru unghii. Nu m-am obisnuit cu ele si le-am abandonat. :)
Toma Aurora a spus…
:(( Nici nu stiam ca l-au scos. Sper sa il bage vreodata intr-o oferta sau in limita stocului disponibil. Ce rau imi pare de el !
Toma Aurora a spus…
Sadie, rareori il folosesc si eu, dar imi place cum se vede. Daca as fi avut ochii albastri cred ca l-am fi utilizat zilnic caci mi se pare perfect pentru a-i lumina (cel putin asa am vazut si eu pe la vedete :D).
Toma Aurora a spus…
Raluca, voi face un swach ojei metalice. Are irizatii roz, foarte drăguțe! :*
Toma Aurora a spus…
Sandra, foarte mult imi place lacul cu sclipici. Are un plus si pentru faptul ca este top coat, se usuca repede si ofera luciu intens si de durata.
Toma Aurora a spus…
Ilda, nici eu nu am avut multe oje Rimmel. Doar din gama veche am avut cateva culori, in variantele parfumate (miroseau foarte frumos), dar aveau o periuta super-mica si greu de folosit!
Toma Aurora a spus…
Maia, eu aplic un strat generos, pana se umple unghia de sclipici :))Intr-un strat subtire ramane prea putin glitter pe unghie si mie imi place sa strălucească unghiile atunci când pun sclipici pe ele.
Cred ca voi mai incerca rujul si pe alte nuante, ca prea imi place consistenta lui!
Toma Aurora a spus…
Si la Essence au avut o oja identica, cu glitter, dar au scos-o de cand au lansat noua gama (sau cel putin nu am mai vazut-o eu). Ojele Essence mi se par foarte rezistente, inclusiv cele din gama nude. Am avut nuanta Nude Glam si am scris de multe ori despre ea pe blog. Am consumat-o pana la ultimul strop :))
Andreea Sotea a spus…
Ce frumos arata ojele de la Rimmel.
Imi place si cea de la Color trend, cred ca as folosi-o pe un negru puternic.
Simt ca trebuie sa imi renoiesc colectia de oje! ^^
MoGio a spus…
Probabil o sa se mai gaseasca oja cu sclipici , o sa reapara . Cat de bine arata oja Rimmel , Metal Rush , bestial . Mi-am cumparat o oja Color Trend cam in nuanta Metal Rush , dar e groaznica , nici in 3 straturi nu prinde culoare :(
Toma Aurora a spus…
Am încercat-o si cu oja neagra, tot de la Avon. Foarte frumos arătau unghiile :)
Toma Aurora a spus…
Ohoho, așa am pățit și eu cu Iced Champink, tot metalica, tot de la Colour Trend. Uff, n-am reusit nicicum să o fac să arate opac pe unghie și am aruncat-o când s-a întărit, întreagă :(
Ela a spus…
Nu am mai intrat la tine de ceva vreme si imi cer scuze dar recuperez eu!

Am mai vazut lacul cu glitter si la Anda Zelenca si cred ca o sa imi iau si eu.

Rujul Luxe este mediatizat mult dar inca nu l-am incercat.

Te pup!
Anda Zelenca a spus…
Si eu ador ojele cu glitter de la Color Trend!:X
Unknown a spus…
Și eu am creionul nude la la Oriflame, i-am am relizat și un review și mă declar a fi mulțumită de el .