Ceai Fruit Harmony Celmar ( vișine și rom)



      Am cumpărat ceaiul plăcut aromat a vișine de la farmacia din localitatea unde am domiciului. Aici varietatea ceaiurilor nu este generoasă și se găsesc puține sortimente cu excepția ceaiurilor medicinale. Fruit Harmony de la Celamar are, în primul rând, o prezentare foarte frumoasă, un colorit al cutiei și al plicurilor foarte cald și un format al săculețului din interior asemănător piramidelor de la Lipton.
  
   Ceaiul este prezentat pe cutie ca fiind expres, având un timp de infuzare de 3-5 minute. Culoarea sa este intensă, la fel și mirosul degajat în timpul preparării. Gustul este puțin acrișor, adică exact cum îmi place atunci când vine vorba despre ceaiuri de vișine, lămâie sau grapefruit. Vreau să simt aroma acrișoară pe care o au și fructele respective. Eu nu îl îndulcesc și în consum cât mai cald cu putință. Găsesc gustul puțin similar vinului fiert și tatăl meu a avut aceeași părere atunci când l-a gustat.
Aroma de rom eu una nu am detectat-o!

   Cutia am cumpărat-o recent, dar aproape am folosit toate pliculețele, motiv pentru care achiziționa ceaiul și pe viitor. Mi se pare că seamană mult cu Black Forest Cherry (Cărturești), doar că îi lipsesc fructele numai bune de ronțăit de pe fundul cănii.

   Ingredientele ceaiului Celmar sunt următoarele:
Hibiscus, măr, măceșe, frunze de mur, vișine, arome. 
   Preț: 6,5 lei

Comentarii

Gabriela a spus…
Mmmm, suna bine de tot! :)
Maria Irina a spus…
L-am notat pe lista de cumpărături! Îmi plac cănile tale! Mult! :D
Alexandra a spus…
Ma tenteaza si ceaiul asta, desi cred ca am peste 30 pe care le beau alternativ. Eu am o mica problema cu ceaiurile acrisoare, imi lasa o mica durere in gat, dar o sa iau ceaiul asta mai ales pentru sotul meu, care e mare amator de bauturi pe baza de visine.

In ritmul asta eu o sa dorm pe pres, n-o sa mai am loc de ceaiurile din casa, dar oricum mai bine dau banii pe ceai decat pe alte prostii, nu?
ilda76 a spus…
Si mie-mi plac ceaiurile dar intuiesc ca tu ai o pasiune mai mare pentru ele! Oricum, savurez mereu o ceasca de ceai aici, la tine...:)
Pupicei, Aurora!
Adamantix a spus…
E foarte bun, intradevar. Dar nici eu nu am detectat aroma de rom, ceea ce e mare pacat.
Alina a spus…
cred ca ma tenteaza :).
Miu Miu a spus…
Mi se pare tare frumos ca ai o pasiune pentru ceaiuri :D Eu de obicei beau ce prind prin bucatarie, dar inainte le studiez bine :D
Adina Aruştei a spus…
eu nu sunt foarte multumita de ceaiurile celmar.. dar tot mai cumpar si probabil o sa il iau si pe acesta pentru a-l incerca:)