Yves Rocher Day!



    Pe 6 decembrie Yves Rocher a făcut puțin pe Moș Nicolae și ne-a oferit 50 de lei discount la comenzi de peste 150 de lei, plasate pe site în zilele de 6 și 7 decembrie. Pentru ca tot ma gandisem sa cumpar cuiva un cadou de la ei, am profitat de ocazie si mi-am luat pentru mine parfumul Ode a l-amour passionnement, o apă de toaletă dulce-dulce, fără pulverizator si cu un gramaj de 30 ml. Din pacate acest parfum nu are nicio varianta cu atomizator și de aceea trebuie să caut o sticluta specială, cu ajutorul căreia să îl dozez.

  Pentru că îmi place aroma parfumului Moment de Bonheur, am profitat de cei 50 de lei discount si mi-am cumpărat laptele de corp parfumat din gama. Preturile acestor lotiuni sunt destul de mari (50-75 de lei), dar au o aroma foarte intensa si înlocuiesc cu brio apa de parfum.

  Cadoul primit a fost lotiunea de corp Iris Noir, un produs pe care l-am mai avut si care mi-a placut la nebunie. Iris Noir este unul dintre parfumurile mele preferate, avand o aromă florală puternică, foarte întunecată. :)

   Am primit si un newsletter, pe 7 decembrie, prin care mi se oferea cadou apa de toaleta So Elixir Purple la 15 ml cadou (sticlă cu pulverizator), la achizitionarea oricarui produs din gama nou lansata (gel de dus: 35 lei, lotiune de corp: 49 lei, etc.). În plus, la comenzi peste 59 de lei, transportul este gratuit. Eu am profitat de ofertă și mi-am achizitionat laptele parfumat, un dermatograf negru si voi primi cadou parfumelul si lotiunea de corp Iris Noir (inca o dată, pentru comenzi de minim 39 lei).

  Voi ati profitat de vreuna dintre ultimele lor oferte de pe site?

Comentarii

Unknown a spus…
Ode a l'amour chiar ca e dulce, l-am avut acum cativa ani cand eram mai micuta dar inca imi mai amintesc mirosul lui! Frumos!
Miu Miu a spus…
Sa le folosesti cu placere :*
N-am dat nicio comanda in aceasta perioada, dar am de gand sa dau una din oferta primita de ziua mea. Vreau sa-mi iau Naturelle, le-am mirosit toata parfumurile in magazin si acesta imi place, cel mai mult.
Sa le folosesti cu placere! :)
Alina a spus…
sa le folosesti cu placere! :)
Irina a spus…
Sa te bucuri de ele sanatoasa :)
Anonim a spus…
Buna. E prima data cand comentez, dar sa stii ca iti citesc blogul cu placere :). Am citit la mai multe dintre voi de comenzi de la Yves Rocher, numai la mine nu ajunge :( am dat comanda de mai bine de o luna, cred ca is 2 de acuma si nimic...de cate ori m-am bucurat de produse au fost date pe numele prietenului meu..se pare ca el e norocos :)) Oricum imi plac foarte mult produsele lor. Sa te bucuri de ele!
Adina Aruştei a spus…
sa le folosesti cu placere! eu nu am mai profitat de oferte, am muuulte deja :)
Am ambele creme si imi plac mult de tot.Dar cel mai mult imi place cea de la Iris Noir, e mai seducatoare si puternica.MDB e mai dulce, jucaus.Sa le folosesti cu drag si sunt curioasa de parfum :)cat persista, cum se simte pe piele..sticluta e atat de speciala!
Just Me a spus…
indradevar parfumul este minunat.si eu il am.sa-l folosesti sanatoasa