Trăistuța fermecată Dacic Cool: un concept inedit, surpizător!

 
   Poate că pentru cei care sunt familiarizați cu ideea de cutie secretă, de tip Pink Box, conceptul Trăistuței Fermecate nu sună foarte original, doar că această trăistuță ascunde numai produse full-size, iar prețul său este justificat pe deplin.
   DacicCool a lansat Trăistuța Fermecată pe site, stabilindu-i un preț accesibil, de 30 de lei. În fiecare lună conținutul trăistuței se schimbă, iar în interior vom descoperi produse noi, de care avem cu toții nevoie.

    Conținutul nu ne este dezvăluit pe site, dar pentru luna decembrie trăistuța ascunde următoarele produse:

-gel contur pentru ochi Hof.Viodana : eu îl folosesc din octombrie, o zi da una nu, alternându-l cu crema de ochi de la Gerocossen. Are o textură  foarte ușoară și lasă pielea ochilor netedă și catifelată.

-crema de mâini Alexandra: considerată de multe persoane ca fiind cea mai bună cremă de mâini la un preț accesibil, acest produs are un continut urias (200 ml) și este foarte hidratant. Sora mea este deja la al doilea tub, iar eu o folosesc de aproape o lună, în fiecare zi.

-gel anticelulitic Supliform: v-am vorbit de atâtea ori despre el, de fiecare dată apreciindu-i calitățile. Nu numai eu l-am lăudat, ci foarte multe persoane care l-au încercat. Este, mai mult ca sigur, cel mai îndrăgit și cunoscut produs marca Hofigal.

-ulei de cătina (capsule): ideal pentru creșterea imunității organismului dar și pentru vitaminizarea corpului în cazul dietelor sau al activităților fizice intense.

-uleiul de pește (capsule): îl consum de la începutul lunii noiembrie și cred că este responsabil de faptul că părul meu a început să crească serios (deși se îngrașă mai rapid) . Uleiul de pește este foarte benefic pentru piele, prevenind pierderea elasticității și multe persoane îl folosesc și pentru uz extern, doar că mirosul este insuportabil pentru multi dintre noi și de aceea este prferat sa il consumam sub forma de capsule. Pur și simplu rupeți o capsulă și masați-vă pielea, așa cum faceți cu o cremă obișnuită. Uleiul de pește a fost inclus în topul celor mai eficiente 5 produse naturale pentru ingrijirea tenului (chiar si a celui acneic).

   Nu doresc să intru în detalii atunci când vine vorba despre descrierea unui produs. Sunt sigură că cei interesați vor citi toate informațiile pe site. Eu mi-am prezentat doar propriile păreri, deoarece am avut ocazia să testez o mare parte din produsele marca Hofigal și am deja o părere formată despre ele.

  Asupra unui singur lucru aș dori să insist cu adevărat: asupra prețului. Știu că nu e tocmai elegant să trag linie și să calculez la sânge prețul produselor, dar îmi stă în fire să fac acest lucru, tocmai pentru a analiza dacă prețul plătit este avantajos. Totalul produselor din trăistuță este de 50 de lei, iar cumpărătorul plătește numai 30 de lei. Dacă comanda sa este mai mică de 100 de lei, atunci mai plătește 8 lei pentru transportul prin posta sau 16 lei pentru cel prin curier. Dacă depășește suma de 100 de lei atunci transportul este gratuit indiferent de modalitatea de transport aleasă.
   Iar surprizele nu se opresc aici: pentru o comanda de minim 40 de lei mai primiti un gel contur pentru ochi, iar pentru una de minim 75 de lei mai primiți și un gel anticelulitic în plus. Credeați că surpizele se opresc aici? Nu! În fiecare săptămână, peentru orice comandă, se oferă produse cadou și deseori mai primiți și mostre în pachet, pliante și cataloage.

   Comparativ cu celelalte concepte asemănătoare din România, eu văd Trăistuța Fermecată ca pe un pas înainte. Pe lângă faptul că prețul său este mai mic, valoarea sa este justificată. Eu una nu apreciez cutiile în care se expediază un singur produs full-size (care de regula costa 10-15 lei, ori se numara printre produsele aflate la reducere pe alte site-uri) și în rest se pun doar  mostre și pliante. La fel de bine mă pot duce în magazinele fizice de profil, fac cumpărături de 50 de lei (cam cat costa o cutie-surpiză) și cer la casă un pumn de mostre. Sper să nu fie considerată o jignire de către cei care au cumpărat cutiile, dar mie mi se par vădit o metodă de a face bani rapid iar o justificare în acest sens poate fi o comparație între ce primim noi pentru 50 de lei și ce primesc fetele din afară, tot pentru aceeași sumă.

Comentarii

Anemona a spus…
Ma tenteaza :D
Ramy's Blog a spus…
Cate produse!!! Si mie si se pare mai mult decat ok pretul in raport cu produsele primite!
Mie imi place mult uleiul de peste si de catina.Imi dau multa energie! :*
Toma Aurora a spus…
Anemona,sunt foarte curioasa ce o sa se ascunda in traistuta si in lunile urmatoare!
Toma Aurora a spus…
Ramy, exact! Primesti foarte multe produse full-size pentru 30 de lei. Și ma bucur ca au facut o selectie care sa se potriveasca cat mai multor persoane,indiferent de varsta. Pupici:*
Toma Aurora a spus…
Cleo, momentan iau ulei de pește. Am trecut la un al doilea flacon si de cand il consum am observat o imbunatatire a firului de par. Saracul, il traumatizasem cu o serie de 4-5 vopsiri intr-o luna, dar vad ca si-a revenit :)
Raluu a spus…
Parul iti creste serios in sensul ca e mai puternic sau creste mai rapid?
Toma Aurora a spus…
Crește mai rapid, sau cel putin nu se mai rupe la varfuri si din cauza aceasta e vizibila cresterea. De cativa ani am aceasta problema, legata de o lungime constatnta la care rămâne părul meu indiferent de ce tratamente ii fac. De cand iau capsule uleioase (ulei de peste, omega 3, ulei de lavanda) se ingrasa mai rapid (nu stiu sigur daca din cauzalor dar s-ar putea sa aiba acest efect), dar nici nu se mai rupe si arata mai sanatos.
Raluu a spus…
Hmm..stiam de problema ta cu parul, de la tine stiam de co=wash, mersi pt raspuns, probabil voi lua si eu ulei de peste:P
Adina M moldovan a spus…
super idee, chiar o sa comand si eu