Scurta repriza de shopping (vintage+Lidl)


   O mică repriză de shopping a fost făcută săptămâna trecută , atunci când m-am decis că trebuie neapărat să ajung în Lidl după hârtie de împachetat. Am luat si anul trecut un sul si m-a tinut o groaza (pentru impachetat bijuterioare si cadouri) și de data aceasta nu am mai fost econoamă și am cumpărat hârtie în mai multe modele.
  Dar până să ajung la partea cu Lidl și ambalajele de sarbatori să vă arăt două lucrușoare pe care le-am achizitionat. Sacoul de mai sus, de culoare roz pal mi s-a parut ireal cand l-am vazut in fata ochilor. Detaliile lui aurii (are chiar si o brosa detasabila in piept) m-au fascinat si cand am vazut si ca masura era mica (38) am simțit că l-am prins pe Dumnezeu de-un picior.:D



  Am mai gasit un pulovaras cu „epoleți” din blăniță. Din fiecare petec de blană ies câte doi ciucurași pufoși, iar broderia de pe piept are insertii din piele. Nu se vede prea bine în fotografii, dar in spate, la ceafa, pulovarul se inchide cu doi nasturei transparenți.
  În plus am mai luat o fusta creion midi de culoare rosie pe care aparatul meu foto nu a reusit sa o pozeze prea stralucit, din cauza culorii intense si a luminii de afara.

 


   Iar acestea sunt micile cumpărături din Lidl: hartie de impachetat (mare-8 lei, mica-4 lei) și set de 6 pungi medii pentru cadou (8 lei). Calitatea lor este excelenta, hartia este groasa si lucioasa ( eu de obicei cumparam din librarie, unde era foarte subtire si de cateva ori mai scumpa 2 lei/o singura coala). Am ales model cu braduti, cu fulgusori, cu Mos Craciun si deja m-am apucat sa fac multe pliculete vesele.

   Ce am mai vazut interesant in Lidl: un set foarte șmecher pentru confectionarea a patru felicitari (cu decoratiuni, cartoane colorate si plicuri incluse). Costa 8 lei un set si data viitoare sigur imi voi lua unul! Am mai vazut multe etichete autocolante inspirate de sărbătoarea Crăciunului, cu preturi incepand de la 4 lei, bombonele si dulciuri in forme de moșuleți, globuri, panglici strălucitoare  si foarte multe decorațiuni pentru brad, globulețe muzicale (parca 30 de lei costau), ghirlamnde, spray-uri cu sclipici pentru geamuri.

Comentarii

Descude a spus…
Mi-sm cumparat si eu hartie de impachetat din lidl,cea cu braduti...am ramas surprinsa de pret avand in vedere ca e mult mai multa hartie decat cele din librarii,de exemplu.
Modavesaire a spus…
ooo wonderful jacket:)))
Anonim a spus…
Bluzita este superba , sa o porti sanatoasa si cu mult drag :)
Anonim a spus…
Cat de dragut e ploverul,mooor!
Si eu am fost pentru hartie de impachetat de 4 ori!Ador sa impachetez cadouri pe cat ador sa cumpar ce impachetez :))
Chiar e ireal de frumos sacoul roz.....speechless :)
Unknown a spus…
Cât de frumos e sacoul !
Atât de feminin și elegant <3