Review: Lac de unghii cu glitter Gold Flecked AVON


   De multă vreme nu am mai cumpărat nimic de la Avon, iar când am răsfoit ultima broșură mi-au atras atenția multe produse noi, printre care lacul de unghii cu glitter hexagonal de la Color Trend și noul ruj Luxe. Mulțumită Danei Petronela, unul dintre liderii de seamă ai companiei și prietenă bună cu sora mea, mi-am comandat și eu cele două produse mult dorite. 

   Voi vorbi astăzi despre lacul cu sclipici, cel care se prezintă drept un dupe perfect pentru Sephora by OPI Only Gold for me  și o variantă la fel de accesibilă ca vechea oja Essence (cea din colecția trecută de lacuri de unghii: Make it golden!).


   Lacul de unghii de la Avon are o formulă transparentă, care conține particule mici rotunde+ particule mari hexagonale de sclipici auriu. Eu am folosit-o peste oja Caramel Cupcake de la Rimmel și am fost încântată să văd că  rămân așa de multe particule pe unghie. Pentru mai multă strălucire vă recomand două straturi.
   Lacul de unghii se usucă foarte rapid și are un luciu deosebit, asemenea unui top coat. Eu port de două zile lacul pe unghii și nu mi-a sărit sclipiciul și nici nu îl simt pe unghie. 

   Glitterul se îndepărtează foarte greu fără folie de aluminiu, așa că este recomandat să încercați această metodă  , iar rezultatul va fi rapid și mai puțin agresiv cu unghiile.


   În colecția Color Trend Dazzlers Top Coat mai găsiți încă două variante: mov și argintiu, toate având un gramaj de 8 ml și un preț de cca. 8 lei în broșuri. Din punctul meu de vedere acest lac de unghii este unul dintre cele mai frumoase și așteptate produse marca Avon, fiind perfect pentru sezonul Sărbătorilor.




Comentarii

Oana a spus…
Buna dimineata!Mi-am comandat si eu acest lac de unghii si sunt incantata de el.Ma tenteaza foarte tare un ruj din noua gama intr-o nuanta nude dar voi astepta parerea ta inainte sa-l comand.
Unknown a spus…
E super si acesta pe auriu, eu am celelalte variante si m-au surprins placut. Ce bine arata combinatia cu oja nude ♥
Sadie a spus…
Arata interesant and I love Caramel Cupcake! :)
Anemona a spus…
Imi place acest lac! :) cred ca il voi comanda si eu
Draguta si delicata manichiura! :)

Tocmai am incercat metoda cu folia de aluminiu si a dat rezultate, e chiar eficienta, mai ales cand ai de indepartat sclipici! Thx! :)
Irina a spus…
A iesit o manichiura oarte finuta.
Sa o porti sanatoasa draguta :)
Enchanted Ana a spus…
O dragalasenie de manichiura!
Imi place aspectul de bucatele sclipicioase de glob pe unghii..:D
Te pup!
Anda Zelenca a spus…
Ador ojele astea de la Avon, le am pe toate 3!:X
Anonim a spus…
Saptamanile trecute am dat si eu o comanda la Avon ,mai ales pentre ojele astea sclipicioase .Mi-am luat auriu si mov,evident mi-a venit doar movul,deci voi suspina pana in ianuarie dupa gold..Culmea mi-am luat si eu un ruj luxe,rosu.Am zis ca cu rosu nu o pot da in bara(stii tu problema cu nuantele din catalog si cele reale)
Bianca Ionescu a spus…
M-ai convins sa îmi cumpăr si eu. Acum au mai multe nuante :)
Allesandra a spus…
Ce frumoasa e ! O vreau si eu :)