Cum a fost la I love handmade (Palatul Șuțu)



   Ieri am fost împreună cu sora mea la târgul I love Handmade desfășurat la Palatul Șuțu (zona Universitate). Pentru că afară a fost foarte frig și noi am stat mai mult în interior, la căldurică, am zis să nu mai mergem și astăzi, în cea de-a doua zi a târgului de obiecte și decorațiuni pentru Crăciun.
   Cum nu puteam să plec cum mâna goală mi-am luat o brosă cu pisic simpatic, de la standul Valizei cu jucării și apoi am pierdut vremea la rafturile anticariatului din curtea palatului. Dacă aveți drum prin zonă se merită să aruncați un ochi pentru că promoțiile sunt foarte bune.  Culmea, aveau și Nana de Zola, acum după ce am căutat-o în neștire pe la toate librăriile și tarabele cu cărți și am luat-o în cele din urmă de la Corint. În afară de Nana n-am găsit nimic din curentul naturalist așa că am întrebat de Faulkner (de la provocarea cu romanul Cătunul mi-a cam picat cu tronc Faulkner), iar apoi am răscolit prin teancurile cu volume la 2 lei.
   Mi-a atras atenția o mini-colecție foarte veche despre domnițele secolelor XIV-XVI, dar îmi depășea restul de bani din portofel și am zis că poate o voi găsi data viitoare când voi mai trece.

   Între timp mai trag cu ochiul pe AlegeCartea.net, să îmi aleg un cadou pentru ziua mea din ianuarie. Deja am un wishlist pregătit dar sper să regăsesc titlurile în paginile produselor cu prețuri reduse, pentru că plănuiesc să îmi iau și ceva de pe Iherb (am tot răsfoit postările fetelor și am decis că ar fi vremea să revin cu o comanda).




Comentarii

Raluca a spus…
Nu am citit nimic din cele mentionate de tine...suna interesant ultimul titlu ”Leaganul pisicii”...Am si eu o lista lunga de carti,,,sper sa reusesc sa imi iau macar o parte din ele! pup si spor la citit!
Gina Cristiana a spus…
Am vizitat Palatul Sutu si atunci cand am nevoie de o carte veche acolo merg. Sunt de toate pentru toti :)
pupici