Câștigători parfumuri Oriflame de sărbători!

     Așa cum am promis, pe 24 de decembrie trebuia să anunț numele celor doi câștigători ai concursului organizat pe pagina de facebook a blogului meu. Și iată că revin cu numele celor două  fete norocoase:

   Parfumul More by Demi va merge la Irina Mateescu , cea care a postat comentariul cu numărul 30.
    Setul Sparke in Paris  va merge la Gabriela Stoica, cea care a postat comentariul cu numărul 21. Setul conține parfum, spumă de baie și deodorant cu bilă.

   Le-am trimis fetelor mesaj pe Facebook, dar las si aici adresa mea de mail, în cazul în care ajung mai întâi pe blog: lace.bunny@yahoo.com.

   În total au fost 388 de comentarii valide, multe fiind eliminate din cauza faptului că nu ofereau un răspuns corect la simpla întrebare pe care am formulat-o: Ce parfum preferați de la Oriflame sau ce parfum din catalog ați dori să încercați? Evident, am primit și răspunsuri total pe lângă, ceea ce m-a dezamăgit puțin deoarece regulile concursului au fost cât se poate de simple, iar înscrierea în concurs se putea face în maxim 2 minute.
 
   Felicit câștigătoarele și îi mulțumesc Andreei Bunescu pentru premiile oferite! Sunt sigură că parfumurile vă vor fi pe plac, eu le-am testat pe ambele (parfumul Demi l-am primit drept premiu  pentru un articol de pe blog, iar de la Andreea am primit o mostră Sparkle in Paris) și mi se par ideale pentru orice zi specială din viața noastră, fiind elegante, florale și feminine!



Comentarii

Elena a spus…
Just found your blog dear. Congrats for those winners!

Marry Christmas :)
Kisses, Elly
Florina Pandrea a spus…
felicitari fetelor!!:*