Castigatoare concurs ( fusta+ colier)


   Random.org a ales ca din cele 23 de înscrieri valide câștigător să fie comentariul cu numarul 1, adică cel postat de Anemona:
Produsul care mi se pare tentant: http://apimond.ro/miere-padure (Mierea de padure.. hmm suna atat de delicios, deja salivez.. imi place mult mierea).

   Anemona, te felicit și astept datele tale pe adresa mea de mail (lace.bunny@yahoo.com). De asemenea, mulțumesc tuturor pentru participare!



Iar pe final vă las cu o notă asupra giveawayului Oriflame, pe care l-am organizat pe facebook. În cele 4 zile de când l-am lansat s-au strâns peste 350 de înscrieri și încă mai sunt 5 zile pana la închiderea sa. Pe data de 24 decembrie voi anunta in primul rand numarul total de comentarii, apoi pe cel al comentariilor valide (am primit multe raspunsuri pe langa subiect, ceea ce imi demonstreaza inca o data că unele persoane nici macar nu se sinchisesc sa citeasca cele 6 randuri cu cerintele concursului). 

Comentarii

Anemona a spus…
Multumesc mult, enorm.. acum trimit mail-ul :D adresa mea este sonia95ro@yahoo.com.. :D
Toma Aurora a spus…
Am primit datele si ti-am trimis mail. Pupici!
Anonim a spus…
Felicitari castigatoarei, recunosc ca mi-ar fi placut si mie sa castig, fustita este superba .Multumesc oricum Aurorei ca nu a complicat regulile concursului, si a fost posibil ca si noi cititoarele sa putem participa .
Mihai a spus…
felicitari Anemona.