Cadourile de sărbători


 
    Moș Crăciun a trecut și pe la mine, cu sacul plin de suprize și mici bucurii. Anul asta chiar n-am știut ce să îi mai cer și l-am lăsat să îmi aducă orice poftește :D. În seara de Crăciun am deschis repede pachetele de sub brăduț. Nici nu cred că trecuseră 5 minute peste miezul nopții când eu am început desfacerea cutiior frumos împachetate. O parte din pachetul Strawberry  (pe care îl ochisem deja și îi pusesem gând rău de ceva vreme) a fost a mea, în timp ce altă  parte s-a dus înspre un băiat norocos. În cutiuță am descoperit un set Bourjois (un soi de Manual de cucerire :)) format din: 3 creioane metalice pentru ochi (verde, bronz și negru) si un rimel pentru volum, Apoi am descoperit bomboanele, gelul de dus organic, cu trandafiri (pe care l-am avut inclus intr-un wishlist), ceaiul Winter Time (Cărturești) și o cănuță drăguță, cu linguriță asortată.

  
   Cei de a Oriflame mi-au trimis si mie un parfum, drept cadou de sărbători pentru colaborarea din trecut (parfumul More). Au lansat Oriflame Trends, un site unde orice bogger poate scrie articole despre produsele Oriflame iar din când în când ni se vor oferi și mici atenții (produse) pentru munca depusă. Parfumul este floral-fresh, miroase foarte plăcut și are un ambalaj de calificativ maxim. Personal, îmi place mai mult ca More, are ceva mai particular!



   Simona (de la DinJoacă) mi-a trimis un cadou de Crăciun foarte drăguț: un set format din cercei și colier cu fundiță îmbulinată și pietre roz. Mi-a pus și o felicitare în pachet! A fost un cadou foarte special pentru mine, pe care l-am simțit ca fiind personal și făcut cu drag!

  
   Cei de la Toyota mi-au trimis un pachet cu materiale promo: calendare, clame de birou, agende. M-am bucurat cel mai tare pentru jurnalul uriaș, în format XXL, în care am început deja să lucrez la o nouă carte.Să fie cu noroc de data asta!

  
   Și bineînțeles că mi-am luat și eu un mic cadou, din Lidl. Pentru că niciun Crăciun nu-i Crăciun fără dulciuri am cumpărat fursecuri din noua gamă Deluxe, ciocolata mea preferată cu zmeură și portocale, cappuccino și o cutie cu amestec și decorațiuni pentru brioșe. De brioșe nu m-am apucat încă, pentru că nu am brânză dulce, dar am scotocit prin cutie și am văzut niște forme foarte simpatice, picul cu pudra roz și fulgii de ciocoata albă.

  



Comentarii

Ioana a spus…
Ce cadouri frumoase. Să le folosești cu plăcere! :*
Alina a spus…
am si eu cutia de briose, dar n-am apucat s-o fac :)).

sa le folosesti/mananci cu placere :).
Cherry Queen a spus…
ce de bunatati :D
sa le folosesti pe toate cu placere :)

pupici!
Anemona a spus…
Nu stiam ca lucrezi la o noua carte :D superb! Ma bucur ca avem preocupari asemanatoare, si mult succes o sa iti doresc.. stiu ca e greu sa scrii, dar si frumos!
As vrea si eu un jurnal din acela, hihi :D
M and M a spus…
Ce draguta e cana cu lingurita ! Am vazut si eu una asemanatoare cu magnet dar cand m.am intors nu mai era:(
Sa le folosesti cu placere:*
M and M a spus…
Aaa si succes cu , cartea. Imi imaginez ca e munca multa. dar de ce spui sa fie cu noroc de data aceasta ? ce s.a intamplat pana acum ?:(
Michaela a spus…
frumoase cadouri :)
Toma Aurora a spus…
Pai de la ultima carte publicata au trecut...6 ani. Am mai avut o tentativa de a scrie,acum un an, dar m-am oprit după vreo 20 de pagini. N-a fost să fie :)
Toma Aurora a spus…
Anemona, nu stiu daca se gaseste si in comert. Eu l-am primit pentru probele toyota cu punctaj de 100pct. Calendarul mare este deosebit: pentru fiecare lună are o pictura cu masina viitorului (picturi participante la un concurs international pentru copii. Unul dintre copiii premiați cu medalie de aur a fost din România :D).
Oana a spus…
Foarte frumoase cadourile! Acel cappuccino e preferatul meu de cand l-am descoperit! Il primeam din Italia, pana am aflat ca se gaseste si la noi; are un gust usor sarat, asa mi se pare :)
Ce cadouri frumoase! cred ca gelul de dus "romantic" este exact pe gustul tau..ce deosebit suna :DIar ceaiurile deja imi fac cu ochiul:)Sa te bucuri de ele draga mea si de multe altele care cu siguranta te asteapta!:*
M and M a spus…
Ce carte ai publicat ? Unde o pot gasi?
Oana a spus…
Toate cadourile sunt frumoase insa mie imi place mult mult colierul.Sa le folosesti sanatoasa.Te pup
Toma Aurora a spus…
Un volum de poezii, dar stocul s-a epuizat rapid.
http://www.bibliotheca.ro/c_carti_colectie.php?106+0

A fost publicata la editura Bibliotheca, imediat după ce am câștigat mai multe premii în acel an. A fost, pot spune, scoasă mai mult la repezeală deoarece eram presată din toate părțile să public ceva cu ISBN. Dacă era după mine, m-aș fi lansat direct cu proză (am scris un romănel drăguț în liceu, dar l-am avut scris pe o dischetă pe care am pierdut-o :/. De atunci m-am învătat minte si pastrez toate foile pe care scriu).
Anonim a spus…
Toate sunt minunate Aurora, deosebite.Mor dupa agenda jurnal ,ai idee cat am cautat ceva de genul??
An nou fericit draga mea!
Hugs and love
Ce cadouri frumoase! Si eu iti doresc ca noua carte sa fie asa cum iti doresti si sa se bucure de mult succes!
M and M a spus…
Of:(. Oricum,spor la scris si sper sa ajung sa.ti citesc cartea cat mai curand:*