Ultimele cumparaturi: mai e vreme pentru flori?


   Bineinteles ca mai e! Mai ales cand dai peste o rochie-pulover din angora, cu imprimeu floral si maneci lungi si calduroase. Am devenit un radar pentru materialele inflorate atunci cand merg in magazine sau la targuri vintage si sh. Le remarc din prima, cu un ochi de vultur, deși trebuie sa marturisesc ca in trecut nu ma intelegeam deloc cu imprimeurile inflorate. 


  Si-ntr-o cutie, ce-am gasit? O pereche de manusi calduroase si pufoase, imprimate tot cu flori, de data asta ceva mai pastelate. Initial am crezut ca sunt sosete pentru ca erau ambalate ca atare, dar dupa ce le-am desfacut am vazut ca erau manusele.


   La raftul cu materiale am gasit o bucata mare de textil cu model superb si am cautat rapid niste dantela de calitate pentru a-i oferi surorii mele materia prima necesara pentru o fusta. De multa vreme visam la asa o fusta frumoasa, dar materialele potrivite sunt greu de gasit. Cine e la curent cu ce se gaseste prin mercerii stie ca preturile sunt uriase pentru textilele groase (40-100 lei/metrul) si cu 15-20 de lei nu poti lua decat panza subtire, care pare sa se rupa imediat. Singurele materiale avantajoase din mercerii sunt cele care sunt vandute la reduceri si care prezinta mici defecte la margini sau sunt murdare si din cauza aceasta nu se vand.


   Ultima hainuta achizitionata a fost o bluzita alba, cu flori in relief. In urma ultimei ture de cumparaturi am gasit o bluza aproape identica, dar din dantela, produsa de aceeasi firma. Desi erau aproape la fel nu am putut sa ma indur de ea. Din pacate nu am fost la fel de inspirata atunci cand am zarit o esarfa subtire,îngusta, cu floricele la margini, care ar fi mers de minune purtata ca funda de par. Am renuntat la ea si regret putin, dar sper sa mai gasesc si pe viitor ceva asemanator.





Comentarii

Ramy's Blog a spus…
cat imi plac hainele cu imprimeuri! E superba fustita!!! Imi place si rochita-pulover, sa le porti cu placere!
Anytza a spus…
Sunt foarte frumoase toate hainutele pe care le-ai achzitionat, si nu numai cele de acum dar si cele pe care le-ai aratat de-a lungul timpului aici pe blog. Mi-ar fi tare drag daca ne-ai arata si cum vin pe tine sau tinute compuse cu ele. Dintre toate blogurile pe care le urmaresc (si pot sa spun ca nu sunt putine) al tau imi e cel mai drag, simt ca esti o persoana minuntata, cu caracter si frumoasa (mai ales pe interior). Tare mult mi-as dorii sa vad postari de genul asta la tine pe blog, stiu ca poate nu te caracterizeaza, dar de fiecare data cand vad un haul, de fiecare data ma gandesc oare cum ar venii toate pe tine, cum le-ai combina. De aceea daca vrei...fa macar 0 postare sau 2 si de acest gen. Mersi mult si sa ai o seara frumoasa.
arianaa a spus…
Da, e vremea pentru flori oricand ai tu chef ;)
Foarte frumoase, bluzita alba este superba! Sa le porti cu placere.
Raluca a spus…
of ce ma omori tu pe mine...esti o norocoasa...le ochesti pe toate...Nu inteleg cum toate minunatiile ajung la tine...eu nu gasesc mai nimic..trebuie sa ma iei o data cu tine hai hui prin magazine sh sa ma inveti meserie...deci..TE OBLIG sa ma inveti( glumaaa)....ori nu stiu eu sa caut , ori nu am noroc!

Sunt superbe toate..rochia imi place in mod deosebit! Bravooooo! sa le porti sanatoasa!
Raluca a spus…
am uitat de fusta....e minunata...trebuia sa scriu ceva si despre ea...este adorabila...intr-o astfel de fustita cred ca m-as simti Alice in tara minunilor!
Anonim a spus…
Cum esti tu cu ochii de vultur pe hainele cu flori,sunt eu cu animal printul,te inteleg atat de bine Aurora!De fusta efectiv nu am cuvinte de lauda,e absolut superba.Esti asa o romantica..Hugs
Ionny a spus…
Toate imi plac la nebunie:X
Irina a spus…
Aurora idee n-am de unde le gasesti ,dar salivez mereu la postarile tale de acest gen.
Mai ales fusta e de vis.
Iti imaginezi ca vreau si eu fusta ca a ta :)
Esti pupacita.
Imi imaginez ca esti o tanara lady rafinata si eleganta si ma bucura ca mai sunt femei care au gusturi deosebite la imbracaminte.
Just M. a spus…
Foarte frumoase hainele, sa te bucuri de ele si sa le porti cu placere. Sincer, as vrea sa vad cateva OOTD-uri de la tine :)
miki a spus…
Faine achizitii! Sa le porti cu placere! Eu n-am mai gasit nimic frumos la ultima incursiune prin sh-uri.
Adina Aruştei a spus…
bineinteles ca mai e! fix la asta m-am gandit si eu :)
sa le folosesti cu placere!
Dorina a spus…
Cred ca ti-am mai spus ca ador imprimeurile florale :))
Fusta e minunata. Nici nu am cuvinte sa iti spun cat imi place. Cristina mi-a zis cum a citit postarea : si-a cumparat Aurora o fusta pe care tu o sa o adori. Si nu s-a inselat.
De unde ai luat materialul? Mai aveau? Spune-mi ca da....
Si celelalte lucrusoare sunt frumoase, dar fusta e de vis.
Sa le porti cu placere!
portraitinblack a spus…
Rochita si bluza sunt superbe ! Eu de obicei nu gasesc pe marimea mea :(
Descude a spus…
Doamne,ce frumoase sunt toate,eu n-aveam nicio treaba cu imprimeurile florale pana te-am descoperit pe tine,acum le iubesc.
Georgiana a spus…
Toate sunt superbe, dar fusta m-a lasat fara cuvinte. E uimitoare!
Sa stii ca si eu mi-as dori sa vad cum le combini, poate pe viitor ne arati :) Macar cu hainele pe pat, daca nu pe tine.
MoGio a spus…
Vai cat e de frumoasa fusta !! Felicitari surorii pt asa realizare :) Si bluzita cu flori imi place mult , o vad cu o curea in talie .. o pereche de cizme lungi .. :)
Anonim a spus…
Imi plac toate, si eu am fost duminica la o tura prin targ si la magazinul Humana din Real Brasov si am fost uimita de cate am gasit! Pulovarase si niste blugi " ca turnati ". Si mie imi place sa merg cand aduc lotul nou. E mare imbulzeala.
Sa le porti sanatoasa.
Brindusa.
Alina a spus…
sa le porti iubita! :)
Mihaela Pojogu a spus…
Sa le porti cu placere, niciodata nu e prea tarziu pentru flori!
Fusta este o bijuterie :)
Simona Tucu a spus…
Aurora, m-ai terminat cu fusta aceea, Doamne cat poate sa fie de frumoasa...nici nu-ti poti imagina cat de mult poate sa-mi placa, te invidiez sincer, demult timp nu am mai vazut un articol vestimentar care sa-mi placa atat de mult. Sa o porti cu placere...si pe restul, evident! :)
Irina a spus…
Sa le porti sanatoasa draguta sunt superbe toate, nu pot sa ma pronunt si sa aleg doar una :)
Sora ta a facut o treaba minunata cu acel material.Ar trebui sa ne arati si noua combinatii din garderoba ta daca nu purtandu-le macar fotografiate :)

zi minunata si un manunchi de pupicuri :P
Ela a spus…
Superbe toate hainutele acestea inflorate!Prima bluza imi place datorita croielii dar ultima imi place atat pentru cum este croita cat si pentru cum arata ca model.

Te pup!