Trend Style: Cizme de cauciuc

    Cizmele de cauciuc fac parte din categoria obiectelor vestimentare controversate, alături de cizmele tip UGG, pantalonii harem, fustele maxi, etc. Multe persoane spun despre oricare dintre aceste obiecte „Nu aș purta niciodată așa ceva!” si acest lucru este de inteles, pentru ca fiecare om are stilul si preferintele sale. Eu mi-am cumparat o pereche de cizme de cauciuc joase, de pe Miniprix, de culoare albastra, cu ciucuri negri, asemanatoare celor alese de pe Polyvore pentru a alcatui 3 tinute decente, din punctul meu de vedere: una casual-sport, alta feminina si una ceva mai eleganta.
   Prima dintre ele este cea cu accente sport, formata dintr-un pulover comod si o pereche de pantaloni inflorati. O putem purta chiar si cu un ghiozdan, atunci cand ploua si avem mainile ocupate cu umbrela. Nu uitati de ciorapeii caldurosi, pentru ca cizmele de cauciuc sunt subtiti si tin rece, spre deosebire de cele clasice.


   A doua tinuta este cea feminina. O rochita discreta, combinata cu o jacheta deschisa la culoare si cu o geanta bej, poate echilibra culoarea cizmelor. Daca tineti sa va asortati, puteti opta pentru o esarfa in nuanta cizmelor si va puteti juca cu accesorii metalice, nu foarte colorate.


   Tinuta ceva mai eleganta porneste de la o pereche de pantaloni/jeansi negri, combinati cu o bluza/ tunica nude si o jacheta din piele. Daca adaugam o poseta lucioasa sau stralucitoare si o agrafa colorata, putem foarte bine sa iesim cu cizmele de cauciuc seara, in oras.

   Recunosc ca nici eu nu eram foarte deschisa in privinta acestui tip de incaltaminte, dar de cand le-am luat am observat ca sunt chiar usor de adaptat tinutelor mele si sunt asul din maneca atunci cand ne prinde o ploaie neasteptata.


 

Comentarii

Irina a spus…
Foarte frumoase combinatiile.Prima este preferata mea :)
Alice wonders a spus…
Acestea sunt foarte delicate si chiar aduc un plus unei tinute, dar eu cu cizmele lungi de cauciuc nu ma pot obisnui..
Anonim a spus…
Daca tie iti plac,sa le folosesti cu fericiree! :*
Eu,personal,nu inteleg ce poate fi atat de trendy la niste cizme de caciuc. o__o Credeam ca trendy inseamna feminin,atractiv si interesant,nu ,,bun venit la noroaiele de la sat! :D ''
Asta a fost doar asa,ca sa intelegeti la ce ma refer.Cizmele tale sunt altceva,au ciucuri si daaa,nu par ieftine. ;) Deci,oarecum,sa zicem ca sunt mai altfel!
A.L.E
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Irina! :*
Toma Aurora a spus…
Alice, am vazut si cizme lungi combinate frumos la fete, pe strada, dar si mie mi se par nepotrivite gusturilor mele. Pote doar sa ie foarte vesele, cu floricele sau ceva de genul acesta.
Toma Aurora a spus…
A.L.E., d-asta am spus ca sunt controversate.
Singura treaba pe care nu o inteleg este cea cu noroaiele de la sat. Cizmele de cauciuc nu s-au inventat in Romania, la țară, si sunt purtate in intreaga lume in zilele ploioase, atat la sat cat si la oras.
Dar fiecare cu preferintele sale, eu iti respect punctul de vedere. Iti multumesc pentru urare!
All that beauty a spus…
Chiar eram curioasa cum vei compune tinute cu cizmele de cauciuc. Am vazut ca ai promis o astfel de postare de cand ne-ai aratat ce ti-ai luat de la Miniprix. Tinutele sunt foarte dragute, placute dpdv cromatic. Imi place mult ultima! xo
Gina Cristiana a spus…
Sunt jucause toate tinutele. Imi si inchipui tinuta cu papionul mov haios si de bun gust.
Anonim a spus…
Si mie imi place mult ultima combinatie :) Desi nu sunt chiar pe gustul meu, ai reusit sa faci niste tinute cu totul deosebite, iar ghetutele de cauciuc, in mod suprinzator, le completeaza de minune. Esti cu adevarat o artista!
Tinuta a treia este preferata mea :D
ramy a spus…
in primul rand "never say never"....si ma refer la lucruri generale, nu numai la haine :) personal nu am cizme de cauciuc, nu sunt innebunita dupa tipul asta de cizme, dar nici nu imi displac. Asa cum le-ai prezentat tu, le-as purta fara sa ezit. (mai ales cu pantalonii inflorati care sunt super!)
sa le porti sanatoasa si fericita, important e tie sa iti placa si tu sa te simti bine...restul chiar nu conteaza :)
Anonim a spus…
Foarte dragute tinutele, good joob!
Imi poti unde se pot gasi hainutele de mai sus?
Toma Aurora a spus…
Buna!
Toate hainele sunt alese de pe Polyvore.com, un site ce gazduieste haine si accesorii de pe diferite site-uri. :)