Review: Crema de gomaj Gerocossen


   Folosesc acest exfoliant pentru ten de 5 saptamani, timp in care l-am folosit de 2 ori saptamanal, de obicei seara, dupa demachiere. Mereu am avut o slabiciune pentru produsele de tip scrub, care inlatura celulele moarte de la suprafata pielii si pregatesc tenul pentru crema de fata. Folosirea lor constanta ajuta la regenerarea pielii si la prevenirea apariției ridurilor, pentru ca in timpul utilizarii realizam un masaj intens, care activeaza circulatia sangvina si grabeste regenerarea celulara.
   De ceva vreme folosesc multe produse marca Gerocossen si mi se par ideale pentru pielea mea. Am observat ca atunci cand incerc sa trec la o alta crema (Yves Rocher, spre exemplu) incepe sa ma manance pielea, mai ales in jurul nasului. Am incercat laptele lor demachiant, gelul de curatare, cremele de fata si de ochi, produsele pentru ingrijirea corpului si toate mi-au placut. Si au si un mare plus: preturile foarte accesibile. Am vazut chiar de curand in catalogul DM reduceri avantajoase la seturile cu lăptișor de matcă ale acestui brand.

   
   Crema-gomaj are o textura densa, catifelata, care nu se usuca pe piele indiferent de cate minute ne masam. Contine particule mici, de sambure  de caisa, delicate cu pielea dar si eficente, in acelasi timp. Datorita texturii lejere se intide usor pe piele si avem nevoie de putin produs pentru o sedinta de exfoliere. In fotografie puteti observa ca am consumat foarte putin produs pana in prezent, desi l-am folosit de cel putin zece ori.

   Imi place acest exfoliant la fel de mult ca si cel de la Yves Rocher cu extract de piersica, doar ca acesta e ceva ma bland si are o aroma mai discreta si mai naturala. Eu ii ofer un calificativ maxim si ma bucur ca mai am inca un exemplar de rezerva.

   Recent am mai primit cateva produse Gerocossen din partea Magazinului Dacic Cool si abia astept sa le folosesc. Produsele nu au fost oferite spre testare, ci au facut parte din premiul ultimei campanii organizate de acest site. 

   Crema de ochi, dupa 4 folosiri pare promitatoare, fiind densa, grasa, dar absorbindu-se imediat in piele. Am observat deja o mica reducere a liniilor fine, dar voi reveni peste cateva saptamani cu poze si impresii. Demachiantul si crema Hydra Ferm stau momentan in dulap, pana voi consuma produsele similare pe care le folosesc in prezent.



 

Comentarii

Sadie a spus…
Crema arata tare bine, dar mie imi place sa folosesc ulei de samburi de struguri cu zahar macinat foarte fin. Asta a fost recomandarea Corinei (pasagera.ro) si ma impac tare bine cu acest scrub. Daca tot esti fana a procedurii, poate vei fi curioasa sa incerci.
Gomajul il pusesem si eu in cos, dar l-am sters in ultimul moment. Nu-i nimic, il am in vedere la urmatoarea comanda. Merci pentru review!
Kisstyana a spus…
Imi face cu ochiul de ceva vreme , il trec pe lista :)
Unknown a spus…
Ce-mi place cum arata, trebuie sa-l incerc. Momentan folosesc crema gommage cu galbenele de la Cosmetic Plant, ma impac chiar bine si cu ea :)
Enchanted Ana a spus…
Ce bine arata ambalajul!Si crema, arata chiau yummi:)) a iaurt cu biscuiti...na, am luat-o razna.
Toma Aurora a spus…
Sadie si eu mai incerc scruburi homemade, pe baza de zahar hau malai, dar uneori devin comoda si nu mai stau sa le prepar. Multumesc pentru reteta! :)
Toma Aurora a spus…
Si eu am stat pe ganduri inainte sa il cumpar. Noroc ca am gasit cateva review-uri poztive pe alte bloguri si nu am mai ezitat intr-un final :D
Toma Aurora a spus…
Kisstyana, iti ure sa il bifezi pe lista atunci cand vei avea ocazia. Te pup!
Toma Aurora a spus…
Josephine, am vazut ca multe fete sunt multumite de acea crema gommage marca Cosmetic Plant. Eu am ales-o pe aceasta pentru ca mi-a fost la indemana, daca tot imi alesesem alte produse pentru ingrijirea fetei de pe site.
Toma Aurora a spus…
Hi hi! Da, chiar arata a iaurt cu biscuiti :))
Si ambalajul in sine e frumos, elegant. E estetica aceasta gama de la Gerocossen, Hydraferm, comparativ cu alte ambalaje romanesti.
Alina a spus…
si mie-mi plac scruburile, iar acesta chiar arata bine! :)
Portraitinblack a spus…
Cred ca voi incerca si eu aceasta crema.. deocamdata o am pe cea de la Cosmetic Plant, dar trebuie sa fac o comanda la Dacic Cool in curand si daca tot comand, voi lua si acest gomaj. Imi place tare cum arata, m-ai convins :))
pop aurelia a spus…
Crema arata tare bine, trebuie sa-l incerc.
Lucica Lazar a spus…
Multumim de review! :-*
crema arata minunat...de-ti vine sa o mananci
Anonim a spus…
waaw :) ce bine arata,multumim pentru concurs.respectat
Ionica Mihai a spus…
pare interesanta,as incerca-o
Anonim a spus…
aurora, imi spui te rog, cat de des o folosesti? ms
Toma Aurora a spus…
Bună!
O folosesc de două ori pe săptămână :).
Anonim a spus…
Buna, am citit review-ul tau si sunt interesata sa cumpar crema. Imi poti spune te rog unde se mai poate gasii?
Anonim a spus…
Bună!

Din câte știu eu acest produs nu mai există în gama Gerocossen. Eu îl foloseam cu 4 ani în urmă, atunci putea fi cumpărat din farmacii, dar și din hypermarketuri precum Cora.

Aurora
Anonim a spus…
Am inteles. In cazult acesta, imi poti spune te rog ce crema inlocuitor folosesti?
Toma Aurora a spus…
În prezent folosesc exfoliant chimic de la Andalou Naturals, am renunţat la exfoliantul mecanic. Produsul de la Andalou l-am luat de pe Iherb şi poartă numele de Glycolic Pumpkin.