Review: Cremă antirid Hof. Viodana- monodoze


   E pentru prima oara in viata mea cand folosesc o crema ambalata in monodoze, lipsita de conservanti si atat de practica atunci cand dorim sa luam cu noi o cantitate mica de produs hidrantant. Putem oricand tine in geanta sau chiar in portofel o capsula din plastic plina cu o crema bogata si foarte hranitoare.

   Produsul are la baza o formula antirid, bogata in coenzima Q10, care promite sa redea pielii supletea și aspectul catifelat si sa lupte cu succes impotriva ridurilor. Eu riduri nu am înca, doar cute fine de expresie, dar deseori imi simt tenul foarte deshidratat, în ciuda faptului ca îl am mixt/gras. Tenurile grase sunt mai putin predispuse aparitiei ridurilor, datorita secrețiilor uleioase care pastreaza piele elastica, dar asta nu inseamna ca sunt in permenenta hidratate. Orice tip de piele are nevoie de hidratare, de o crema care sa o protejeze de factorii externi si care sa elimine orice senzație de discomfort. De aceea eu am ales sa folosesc aceasta crema in fiecare seara, dupa ce ma demachiez si imi spal tenul cu gel de curatare bland (Gerocossen, cu laptisor de matca). O monodoza imi ajunge pentru doua aplicări (față+gât), ceea ce înseamna ca o cutie ma tine doua luni, în conditiile in care o aplic numai seara.

   Textura cremei nu este nici foarte densa, dar nici prea lichida. Se intinde foarte usor si desi la inceput lasa o pelicula alba, imediat se transforma intr-un ser uleios, care lasa pielea moale, perfecta pentru un masaj usor. Poate fi aplicata si in jurul ochilor, dar eu apelez la o cremă foarte dragă mie, special conceputa pentru zona ochilor, de la Gerocossen.


   Am incercat să folosesc crema si ziua, pe sub fondul de ten. Nu a facut scamute si s-a comportat bine ca si baza, dar dupa cateva ore tenul meu, deja pudrat, a inceput sa luceasca, asa ca am evitat a o mai folosi pe timpul zilei. Am zis ca o hidratare profunda pe timp de noapte este suficienta pentru ca tenul meu sa fie hidratat si neted de dimineata. De curand am descoperit o crema matifianta de zi foarte buna, dar prefer sa o mai testez cateva saptamani inainte de a-mi spune parerea despre ea.



Crema antirid Hof. Viodana are un preț simpatic, de cca. 11 lei si o puteti cumpara fie din magazinele naturiste fie online din magazinul Dacic Cool. Spre deosebire de cremele clasice, la cutie, aceasta nu contine niciun fel de conservant, grație ambalajului inovator, care asigura prospetimea cremei.
Pana pe 22 noiembrie, toate comenzile de pe site vor fi dublate in cazul in care ati mai plasat deja o comanda pe site (indiferent de data si valoarea ei). Am vazut multe tentatii noi, miere in diverse combinatii si produse cosmetice recent introduse:










Comentarii

Irina a spus…
Da are un ambalaj foarte practic si igienic.
Trebuie s adau si eu o comanda pe site de cand ma tin, mierea aia imi face cu ochiul rau de tot :)
O duminica placuta :)
Carmen T a spus…
M-ai facut curioasa s-o incerc si eu...dar as fi vrut sa pozezi si lista de ingrediente,se poate?
Carmen T a spus…
A si poti sa imi dai link-ul exact? Pt ca am cautat pe site si nu o gasesc...adica am gasit ceva dar nu scrie nimic despre monodoze pe ambalaj,parca ar fi o crema ambalata la borcanel.Multumesc
Anonim a spus…
"Pana pe 22 noiembrie, toate comenzile de pe site vor fi dublate in cazul in care ati mai plasat deja o comanda pe site (indiferent de data si valoarea ei)" - nu e chiar asa, pentru ca pe siteul lor scrie clar ca "in semn de multumire, toti cei care au comandat pana in data de 10 noiembrie din magazinul nostru online vor beneficia in perioada 11-22 noiembrie 2012, de dublarea valorii noii comenzi." deci exista o conditie foarte clara..
Toma Aurora a spus…
Anonim, ai dreptate.
Am uitat sa specific durata promotiei. S-ar fi inteles apoi ca se iau in calcul comenzile plasate pana la inceputul ofertei. Multumesc pentru corectare!
Toma Aurora a spus…
Carmen, voi reveni cu poza cu ingredientele. Pe site vad ca nu mai este valabila decat varianta clasica,la cutie, dar siur vor reface stocurile in curand. Urmareste site-ul caci s-a mai intamplat sa se epuizeze stocurile, insa au fost refacute rapid.
Toma Aurora a spus…
Irina, multumesc de urare! Cred ca mierea are un gust exceptional, cea de zmeura pare yummy-yummy, dar si cea cu vanilie cred ca este foarte parfumata si deosebita.
Carmen T a spus…
Aurora,sa stii ca eu astept poza cu ingredientele :-)
Carmen T a spus…
Pai,coenzima Q10 pe care producatorul a scris-o mare pe ambalaj,e de fapt penultima in lista,dupa ea mai urmeaza doar parfumul,deci Q10 e intr-o cantitate neglijabila. Asa nu-mi place cand producatorul incearca sa te prosteasca in fata si de fapt a pus tot atata Q 10 in crema cat a pus si parfum...