Review: Corector Oriflame Beauty Studio Artist


    Am comandat corectorul din gama Studio Artist fiind atrasa de prețul sau mic (10 lei) si de faptul ca vechiul meu produs de acest gen era pe finish si nu se afla la promotie in catalogul respectiv (este vorba de cel Mineral Therapy de la Giordani Gold).

   Corectorul de față nu are o putere foarte mare de acoperire, spre deosebire de varianta Giordani Gold, dar are o textura lejera, este mat si nu se vede deloc pe piele. Nu se strange si reprezinta o baza foarte buna pentru fondul de ten mineral. Eu il aplic in jurul ochilor si pe zonele cu porii largi (nas, aripile laterale ale nasului) si apoi imi aplic fondul de ten obisnuit. De la o vreme m-am reintors la fondurile de ten minerale, care stateau neatinse de luni bune intr-o cutiuta. Pentru ele am nevoie de un corector foarte stabil si mat, care sa nu se imprastie atunci cand trec cu pensula kabuki pe deasupra zonelor camuflate.
Varianta Studio Artist e ideala pentru asa ceva si are si o cantitate generoasa, de 10 ml, si de aceea ne permitem lejer sa acoperim toate portiunile cu imperfectiuni (pistrui, pete, pori largi, vizibili).
                                             
inainte
 dupa

   Din fotografii se poate observa ca acest corector are suficienta putere de acoperire pentru a uniformiza culoarea pielii din jurul ochilor. Eu o am subtire si rosiatica, cu mici pistrui strecurati pe ici pe colo. În sezonul rece pielea devine si mai rosie, probabil si din cauza ca imi curg ochii imediat cum ies afara, din cauza vantului.

  Corectorul are un mare plus pentru nuanta bej, foarte naturala, fara tente rozalii sau portocalii.  Nuanta sa este Medium si banuiesc ca si culorile create special pentru tenul mai deschis sau foarte închis se prezinta la fel de bine. Mai am un corector nuanta Medium in trusa, de la Essence, dar bate spre roz cand il aplic pe fata si trebuie neaparat sa estompez culoarea sa cu putin fond de ten.

   Eu il cataloghez drept un produs bun, accesibil si potrivit celor care doresc o acoperire medie a cearcanelor si imperfectiunilor, dar si celor care doresc sa uniformizeze doar anumite portiuni ale pielii, deoarece poate fi purtat si fara fond de ten. Daca doriti o acoperire mai mare eu va recomand varianta cu pensula de la Giordani Gold, care reuseste sa camufleze chiar si problemele serioase ale pielii.


Comentarii

All that beauty a spus…
Nu am mai cumparat produse de la Oriflame de ceva timp, dar intotdeauna mi-au placut cele din gama Giordani Gold. Nu am incercat gama Studio Artist.Din pozele postate de tine observ ca acest corector chiar are o textura lejera si uniformizeaza culoarea pielii. La un asa super pret cred ca o sa il comand si eu deoarece este perfect pentru un machiaj de zi.
Portraitinblack a spus…
Multumesc de sfat, eu am nevoie de o acoperire mai mare.. asa ca voi incerca intai varianta de la Giordani.
Gina Cristiana a spus…
Eu folosesc acest corector din iarna trecuta si mai am un pic din el, este si foarte economic (este singurul pe care l-am cumparat si inca nu am reusit sa il consum). Dupa ce il voi termina il voi cumpara pe cel de la Giordani :) am vazut ca o sa fie la promotie in catalogul viitor. M-as fi indreptat si spre cel de la Essence.
Eu nu am mai folosit fond de ten de ceva timp ci doar corectorul in jurul ochilor si a cosurilor si pudra. Rezista foarte bine si am impresia ca se si adapteaza tenului.
Nu am avut probleme cu el si l-as recumpara mai ales ca este foarte ieftin.
Ma intreb cum o fi fondul lor de ten din aceeasi gama.
Pupici
Criss a spus…
Si eu il am pe ceva timp. Sincer ma asteptam sa fie mai bun :P si sa acopere mai bine,dar tinand cont de faptul ca este destul de ieftin e ok raportul pret-calitate. Te pup :* :*