Noile mele mănuși


   Le aveam în wishlist si imediat cum am primit creditul de pe Oasap le-am adăugat in cos si am asteptat cuminte sa imi vina avizul de la posta vamala. Pentru ca nu locuiesc intr-o localitate cu punct vamal propriu, mai intai primesc un fluturas de instiintare de la cel mai apropiat ghiseu vamal si apoi ma pot prezenta sa ridic pachetul. De data aceasta sora mea a fost draguta si s-a dus sa imi ridice micul colet, iar alaturi de el l-am primit si pe cel de la Romwe, pe care il voi „desface” virtual intr-o postare viitoare.

  Manusile le puteti gasi pe site intr-o varietate de culori, au o singura măsură, universală. Sunt usor elastice si se muleaza perfect pe forma mainii. Eu mi-am ales nuanta Purle Pink, gandindu-mă ca se potrivesc cel mai bine hainelor mele.


   Sunt confectionate din lana si sunt decorate cu o fundita draguta din nylon.Eu personal le consider foarte simpatice si abia astept sa le scot la plimbare. Nu sunt suficient de groase pentru iarnă si ger năprasnic, dar pentru o toamnă tarzie sunt ideale.

Comentarii

Ramy's Blog a spus…
sunt foarte sweet :)
lavi a spus…
Cat de cute sunt!
vaaaaiiii.. <3 superbe, pur si simplu!
M and M a spus…
Cat de finute sun!
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Cleo!:*
Toma Aurora a spus…
Sunt si foarte catifelate la atingere :D
Anonim a spus…
Bună! Corect e mînuşi. mîna mînuşă. e logic nu? :)
Ioana
Toma Aurora a spus…
Eu cred ca DEX-ul e mult mai logic:
MĂNÚȘĂ, mănuși, s. f. 1. Obiect de îmbrăcăminte confecționat din lână, tricot, piele, cauciuc etc., care acoperă mâinile, protejându-le. ◊ Expr. A umbla (sau a se purta) cu mănuși (cu cineva) = a avea o purtare plină de menajamente, de politețe, de îngăduință (față de cineva). A arunca (cuiva) mănușa = a provoca (pe cineva) la duel; p. gener. a provoca (pe cineva). A ridica mănușa = a primi provocarea (cuiva) la duel; p. gener. a primi provocarea (cuiva). 2. (Pop.) Mănunchi (1). 3. (Reg.; și ca termen tehnic în arheologie) Toartă (la oale, vase, căni). ♦ P. gener. Parte a unui obiect care servește pentru a prinde, a apuca, a strânge. [Var.: mânúșă s. f.] – Mână + suf. -ușă.
Ela a spus…
Dragutele manusile!Am si eu o pereche de astfel de manusi feminine,cu fundita dar negre(nu de pe acest site).

Te pup!