Favoritele lunii noiembrie


   Produsul preferat al ultimei luni de toamnă (of, ce repede a trecut toamna aceasta!) a fost pudra de argilă Aslavital, un produs foarte ieftin care actioneaza excelent pe post de masca detoxifianta. Un plic imi ajunge pentru 3 utilizari si folosesc pudra simpla, amestecata doar cu apa. Pentru a spori procesul de curatare adaug apa foarte calda și am observat ca tenul este intradevar mai moale si mai curat decat daca atunci cand amestec argila cu apa la temperatura camerei. Pudra este indicata pentru tenurile acneice sau cu tendință de îngrășare, dar poate fi folosita si pentru tenul uscat/normal în combinație cu alte ingrediente hrănitoare (ulei de măsline, de pildă).
   Înainte de aplicarea măștii folosesc un produs exfoliant, tot de doua ori pe saptamana: crema de gomaj de la Gerocossen. I-am facut un review aici și v-am împărtășit opinia mea favorabilă despre caracteristicile sale.
   Pe post de cremă hidratantă am folosit Anew Rejuvenate de zi, dar pe care am aplicat-o seara. Probabil va intrebati de ce nu o folosesc ca tot omul, adica dimineata, iar raspunsul este simplu: nu este buna ca baza de machiaj pentru ca uneori face scamute. Asa ca o aplic inainte de culcare, masandu-mi bine tenul și gatul. Apoi mă dau cu un strop de cremă pentru ochi Gerovital, un produs dens și bogat, foarte hrănitor și ritualul este gata!


   Din comoditate, luna aceasta am folosit numai produse leave-in pentru disciplinarea parului și am renuntat pana si la balsam din cauza ca eram mereu in lipsa de timp. M-a surprins placut serumul pentru păstrarea culorii părului vopsit Avon, un produs care hidrateaza foarte bine firul de par si m-a ajutat să îmi păstrez culoarea părului intactă chiar și după 3-4 săptămâni de la vopsire. Ultima oară m-am vopsit cu Deliplus Color Total, o vopsea pe care sora mea mi-a adus-o din vacanta din Spania. Nuanta de ciocolatiu a iesit fix ca pe cutie si spre deosebire de alte vopsele are o rezistenta uimitoare. Citeam pe blogurile din Spania ca rezistenta ei este de pana la 10-12 saptamani si bag de seama ca nici macar placa de par nu afecteaza nuanta parului. Revenind la serumul de la Avon, eu il folosesc pe parul ud, de la jumatatea firului de par inspre varfuri și chiar lasa parul ultra-matasos si il descurca instant. Il consider un produs mai hranitor decat balsamul leave-in Wella Sun și decât masca de păr fără clătire Anian, dar pe acestea două din urmă le pot aplica fără probleme și pe părul uscat. Serumul de la Avon încarcă și lipește suvițele uscate și de aceea e ideal doar pentru părul umed, proaspăt spălat.


   Luna noiembrie a fost luna ojelor metalice, în cazul meu. Favorita mea a fost cea de la Farmasi, pe care v-am aratat-o aici, dar pe lângă ea am mai utilizat lacul de unghii Cosbell nr.49 și lacul de unghii Rimmel nr.198 Azure. Ambele au avut un preț modest, de 6 lei (cea de la Rimmel a fost luată din DM, la promoție) și amândoua au o acoperire foarte mare si un aspect stralucitor, metalic.


Comentarii

Unknown a spus…
N-am incercat nimic din cele prezentate dar e pe lista crema Gommage iar minunatia aia de oja verde de la Cosbell e exact ce cautam :D Sper sa o gasesc in magazine.
Unknown a spus…
:D Dragute produsele
Te pup :*
Catallina a spus…
Cu ojele m-ai dat pe spate!! Imi plac de mor culorile!!
Saptamana viitoare trebuie sa primesc si eu masca dela Anian, abia astept sa o incerc!!
Carla a spus…
Ce frumoase sunt ojele! :X
Anonim a spus…
Doamne ce verde superb!!Nu cred ca am mai vazut vreodata asa nuanta de verde la un lac de unghii..
Deena a spus…
Ma tenteaza foarte tare gomajul de la Gerocossen si probabil cand o sa termin produsul similart pe care il am acum in baie o sa cercetez mai in amanunt. Argila de la Aslavital am folosit-o si eu mult timp. Acum cred ca au trecut luni de zile de cand nu mi-am mai facut o masca de fata de oricare ar fi ea. Sa imi fie rusine!!

Masca de la Anian mi-a tot facut cu ochiul dar inca nu sunt convinsa pe deplin ca IMI TREBUIE. Aaa da si am si eu oja aceea de la Trendy. Imi place la nebunie si e grozava si cu matifiant deasupra(si asta o spune o persoana care nu e deloc fan al unghiilor mate).
All that beauty a spus…
Imi place foarte mult oja verde! Are o nuanta asa frumoasa! :)