Cum am sărbătorit Black Friday


   Am petrecut prima zi de reduceri comandandu-mi o pereche de cizme impermeabile de pe depurtat.ro, dupa ce asteptasem de joi seara sa fie reduse la orele 00:00. Din pacate nu au intrat in categoria produselor reduse si le-am comandat la pret intreg.

   Sambata si duminica am stat ca un cuc pe Miniprix si am profitat de reducerile de 70% de sambata si de 80% de duminica (la produsele selectate). Vineri nu mi-a mers site-ul nici pe la 2 dimineata asa ca m-am resemnat si am asteptat zilele urmatoare de reduceri. In plus, am putut adauga si voucherul de 30% cumparat de pe Groupon (doar uneia dintre comenzi) și prețurile finale ale produselor au fost și mai mici.

   Mi-am ales un corset, doua rochii, o bratara, dresuri din dantela, topuri, dar aștept facturarea pentru a vedea ce voi primi si ce nu. Presimt ca abia peste doua saptamani voi primi pachetul, pentru ca a fost teroare cu comenzile plasate pe site. Va spun cert, pentru ca aveam multe produse adaugate la favorite, care dispareau in secunda urmatoare din stoc :(


   Din pacate nu am salvat fotografiile produselor comandate, dar am gasit cateva in arhiva de pe Facebook a magazinului. Din punctul meu de vedere reducerile au fost serioase, chiar daca puteau include mai multe obiecte in categorie (au fost in jur de 2000 la inceput, dar numarul se micsora cu fiecare minut trecut după miezul noptii).

   Am mai intrat pe Emag, pentru ca am avut experiente bune cu ei in trecut, dar reducerile mi s-au parut micute si mai erau foarte putine lucruri pe stoc, vineri, la pranz, cand am intrat eu. De la cosmetice m-am abtinut pentru ca deja imi facusem o lista cu produse de la Oriflame. Pot spune, oarecum, ca si comanda de la Oriflame a facut parte din Black Friday pentru ca am ales numai produse aflate la promotie, la prețuri accesibile. Aștept cu nerabdare produsele de machiaj comandate și, bineînțeles, noua broșură!

  Voi cum ați petrecut de Black Friday? Ați reușit să bifați măcar câteva din lucrurile pe care vi le doreați înainte de startul reducerilor?

Comentarii

M and M a spus…
Acum ca ai adus vorba de miniprix imi pare rau ca nu mi.am comandat si eu un tricou dragut cu floricele pe care pusesem ochii :(.
in schimb mi.am luat un aparat dp emag la 180 lei:d
Gabriela a spus…
Din pacate nu am reusit sa imi comand ce-mi doream in materie de make-up, nu au fost reinnoite stocurile la toate produsele. Mi-am comandat doar cateva carti, acum astept avizul de la Posta :) Sunt un pic dezamagita de ce inseamna Black Friday la noi, reducerile sunt infime pe multe site-uri.
Ramy's Blog a spus…
Din pacate unde locuiesc eu nu este o traditie cu blaick friday....dar eu m-am razvratit si am plasat o comanda pe forever21 :))
Gisca Mihaela a spus…
eu am fost la munca vineri si nu am reusit sa-mi comand nimic dar nu-i nimic ca vine luna decembrie!!!
Liliana a spus…
Eu am facut doua comenzi pe miniprix.ro, una vineri dimineata si o alta duminica dimineata. Astazi mi-au trimis factura si numarul notei de transport, deci maine-poimaine voi primi coletul.
Cezara a spus…
Aurora, comanda de la Oasap unde ti-a fost livrata, acasa sau aviz de la posta? Eu am facut azi o comanda si sunt curioasa:-)
Toma Aurora a spus…
Cezara, la posta vamala primesc coletele de la Oasap. Primesc un fluturas si apoi ma prezint la ghiseu conform orarului trecut pe el.
Toma Aurora a spus…
Uuuu, astept si eu, poate voi fi la fel de norocoasa. La ultima comanda am asteptat in jur de 10 zile pana am primit pachetul. Am prins un weekend aglomerat, cu promotiile caravanei reducerilor.
Sa porti cu drag tot ce ai comandat, Liliana! :*
Toma Aurora a spus…
Da, vin acușica reducerile de sezon!
Toma Aurora a spus…
Ramy, ce haioasa ai fost! Multă lume a comandat și la noi tot din afara granițelor, nemultumita fiind de micile reduceri aplicate. Nici eu nu ma pot declara impresionata, dar macar e un inceput!
Toma Aurora a spus…
Gabriela, mititele reducerile ce-i drept. Dar cine a avut nervii tari a prins promotii bune in dimineata zilei de vineri. Cand ne-am trezit noi, somnorosii, nu am mai gasit mare lucru :))
Toma Aurora a spus…
Felicitari pentru achizitie! Eu am fost multumita de tot ce am luat pana acum de la Emag. Au fost promti si de fiecare data cand am intampinat vreo problema au remediat rapid situatia!
Alina a spus…
eu am reusit sa comand vineri si vad ca nici pana acum nu s-a schimbat statusul comenzii. cred ca vom astepta mult dupa ele :((

nu mai spun ca sambata si duminica am fost la un pas de a mai face o comanda!


offtopic, felicitari pentru concursul de la Oriflame :).
Ana Naghi a spus…
Eu am stat in banca mea, din pacate banii pe luna asta se vor duce la medic... Dar cum spunea si Mihaela, imi iau revansa in decembrie :)
Fuchsia a spus…
Sunt foarte frumoase, sa pui poze cand le primesti!

Eu mi-am mai luat cate ceva de pe asos (erau reduse dinainte, nu am avut treaba cu Black Friday, insa fost si ziua mea asa ca mi-am permis sa-mi "fac de cap". :))
Astea sunt:
http://www.asos.com//Timeless/Timeless-Built-Up-Sole-Chelsea-Boots/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2459142

http://www.asos.com//Asos/Asos-Bright-Boyfriend-Space-Dye-Cardigan/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2293507

http://www.asos.com//River-Island/River-Island-Dogtooth-Skinny-Jeans/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2479227

Anonim a spus…
Buna dimineata!si eu mi-am comandat vreo 4 perechi de cizme si o pereche de pantofi de la miniprix si deja nu mai am rabdare,abia astept sa le primesc odata.Tu ai primit deja factura pe mail?eu nu si nu stiu daca e normal ca a trecut imediat o saptamana.

Te pup,
Oana
Toma Aurora a spus…
Oana, nu am primit nimic inca dar le-am trimis mesaj si au zis ca mai dureaza ceva, dar ca vor face tot posibilul sa factureze saptamana aceasta toate comenzile din weekend.

Te pup si eu:*
Toma Aurora a spus…
Hello, Fuchsia!

Foarte frumoase achizitiile tale de pe Asos. Cardiganul acela colorat pare pufos si cred ca o sa fie numai bun pe timp de iarna.Imi plac si ghetutele, par comode, iar blugii skinny sunt foarte interesanti, cu modelul lor retro. Daca stau bine si ma gandesc nu am vazut pe nicaieri un astfel de model la blugi, dar stiu ca prin anii 80 era tare la moda.


Sa le porti cu mare drag! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Alina, asteptam ce sa facem. Era de asteptat ca vor fi mii de comenzi si cred ca e greu si pentru ei sa se descurce cu numarul lor.
Toma Aurora a spus…
Sanatatea trebuie pusa pe primul lor. Timp de cumparaturi vom avea suficient daca suntem sanatosi!