Ultimele cumparaturi: Asos si Dacic Cool


    Uraaa! Am devenit, in sfarsit, posesoarea corsetului cu inimioare de pe Asos. De cand l-am vazut prima oara mi-a intrat la suflet, dar era prea scump sa mi-l permit la pret intreg (170 de lei- 30 lire). Daca era vorba de o pereche de blugi sau de o jacheta nu m-ar fi durut inima, dar pentru un simplu top  nu as fi platit aceasta suma. Asa ca l-am pandit la reduceri: initial a fost redus la 17 lire, apoi la 15 si intr-un final la 13,5lire  (77 lei). Eu l-am luat cu 13,5 lire si ma bucur ca am asteptat atat si ca am reusit sa prind masura S (UK8).
   M-am temut ca imi va fi mic in zona sanilor si imi este putin (port C). Cupele sunt adanci, astfel incat sanii nu ies mult in afara. Dar trebuia sa imi iau o masura mica pentru ca sunt subtire in talie si ar fi venit larg in zona toracelui.

   In partea din fata se incheie cu fermoar, iar bretelele sunt detasabile, reglabile si se pot purta fie clasic, fie incrucisate in forma de X.
   Materialul este usor elastic si corsetul se muleaza pe linia corpului. Este scurt si poate fi purtat cu fuste si blugi cu talie inalta. Eu sunt foarte incantata de el si nu regret deloc ca mi l-am cumparat. Mai mult, am mai adaugat si alte produse asemanatoare in wishlist!


   Pe blogul lui Dee am citit un review legat de untul de corp Gerocossen, varianta cu aroma de lamaie. Acest lucru s-a intamplat acum cateva luni, cand ma aflat in cautarea unui unt hranitor. La vremea respectiva am ales Fennel cu aroma de castravete si pepene galben. Acum, m-am hotarat sa il comand si pe cel de la Gerocossen, impreuna cu gelul de dus din aceeasi gama.  Este o diferenta enorma intre cele doua variante, pornind de la calitatea si textura produsului, pana la nivelul de hidatare si aroma. Untul Gerocossen este fantastic! Nici macar variantele de la Sabon nu mi s-au parut la fel de bune, nici ca rezultate, nici ca miros. Stiu ca multe dintre voi mi-ati marturisit ca este un produs excelent, dar nu am crezut pana nu l-am incecat. O sa ii dedic un post separat pe blog, caci merita cu adevarat.

Comentarii

Ramy a spus…
Si eu cumpar foarte mult de pe asos...hihihi acum astept un colet....sunt super reduceri in perioada asta :)
M-ai facut curioasa cu untul . Ce pret are?
All that beauty a spus…
Nu stiam ca cei de la Gerocossen au un unt de corp asa de bun. Si eu mi-am pus in gand sa cumpar unul, dar nu stiam ce sa aleg. In perioada rece a anului am nevoie de ceva mai hidratant deoarece am pielea uscata. Astept review-ul tau detaliat! Te pup!
Mihaela Pojogu a spus…
Oh ti l-ai luat!! Sa-l porti cu placere, e superb!
Coconut a spus…
M-ai facut curioasa cu untul de corp, e pe lista :)
Descude a spus…
Un unt de corp foarte hidratant caut si eu,de cand cu frigul asta,am pielea uscata tare.
Il voi incerca si pe acesta,oare se gaseste si in supermarketuri/magazine?
Anonim a spus…
Ce simpatic e corsetelul!!!
Adiana a spus…
Cand faci review-ul fa pls si o poza cu ingredientele, mi-ai starnit curiozitatea :D otherwise, sa porti cu placere corsetul! E fain rau.
Criss a spus…
Foarte frumos corsetul, sa-l porti cu placere :* :*
Superb corsetul <3 eu l-as asorta cu jeansi scurti cu talie inalta si un cardigan nude :)Si un strop de rose absolue :*
Toma Aurora a spus…
Ramy, chiar sunt foarte atractive reducerile lor. Unele ajung și la 90%, iar hainele sunt deosebite, diferite fata de ce gasim prin magazinele autohtone.
Toma Aurora a spus…
16 lei costa untul de corp.
Toma Aurora a spus…
Simona, ii voi face o descriere completa in curand, pe blog. Te pup si eu! :*
Toma Aurora a spus…
Multumesc! Trebuia sa il iau, ca prea mi se pusese pata pe el :D
Toma Aurora a spus…
Coconut, chiar merita incercat. Eu in general am fost dezamagita de unturile de corp: prea dense si greu de intins. Dar acesta este excelent si este si ieftin (16 lei).
Toma Aurora a spus…
Da, sigur, se gaseste si in supermarket si cred ca si pe la plafar. Costa in jur de 16 lei. :*
Toma Aurora a spus…
Ha ha, chiar că este, asa plin de inimioare!
Toma Aurora a spus…
Adiana, voi pune si lista cu ingredientele.
Iti multumesc pentru urare!
Toma Aurora a spus…
Merci, Criss! Pupicei!
Toma Aurora a spus…
Neaparat cu un strop de Rose Absolue. Parc-ar fi match in heaven :))
Te pup, Cleo!
Fuchsia a spus…
e superb topul! si eu il aveam in watchlist dar nu mi l-am permis. sa il porti sanatoasa, ma bucur ca ai reusit sa ti-l iei
Dana M a spus…
Foarte girlie corsetul, ma duce cu gandul la serile de vara lungi si calduroase (acum sunt 4 grade la Timisoara), iar legat de untul de corp si eu astept cu mare interes review-ul fiind "mandra" posesoare a unei pieli uscate...