Review: Sapun moale lichid vegetal Hofigal


  Astazi am consumat primul flacon de sapun moale lichid vegetal Hofigal, după o lună în care l-am folosit pe post de gel de curatare pentru fata si ca spumant pentru igiena intima.
   Produsul este special conceput pentru spalarea parului si a pielii foarte sensibile,conferind o senzatie de confort chiar din timpul spumarii. Eu pentru par l-am folosit o singura data, dupa o vopsire, cand pielea  capului era usor sensibilizata. Altminteri, a devenit produsul meu de curatare preferat pentru spalarea tenului, atat dimineata  cat si seara.

  
   Sapunul este foarte lichid, asemenea apei, are o culoare inchisa, care pateaza tesaturile, dar iese usor la spalat. Are un miros natural, de coji de nuca și lavanda as spune, miros care nu se pastreaza pe piele timp indelungat. Face spuma bogata si pentru a evita patarea hainelor eu va recomand sa utilizati un burete de celuloza sau un disc demachiant umed atunci cand il folositi. Eu il aplic pe fata usor umezita, masez bine si apoi clatesc. Nu mi s-a intamplat niciodata sa ma usture ochii, in cazul in care produsul a intrat in contact cu aceasta zona a fetei.

   Sapunul este foarte delicat, chiar si in comparatie cu produsele naturale similare, sub forma solida. In timpul clatirii nu se simte acea senzatie de piele care scartaie, ca in cazul sapunurilor clasice.

 
   Am pus si lista cu ingrediente pentru persoanele interesate. Observati ca pe eticheta scrie sa se evite contactul cu ochii. Eu nu am avut probleme,cum am mentionat anterior, dar s-ar putea ca in cazul unor ochi foarte sensibili sa se produca o iritatie sau o senzatie de usturime. Pentru siguranta, incercati totusi sa folositi sapunul cu un disc de bumbac sau cu un burete de fata si astfel riscul ca produsul sa ajunga in ochi va fi limitat.

   O alta intrebuintare a sa este, cum am zis, folosirea pe post de spumant pentru zona intima. Fiind foarte delicat, nu irita deloc aceasta zona sensibila, ba chiar o calmeaza si o curata foarte bine. Eu am renuntat la celelalte produse destinate ingrijirii acestei zone si folosesc exclusiv acest sapun lichid. De-a lungul timpului am utilizat multe geluri pentru igiena intima (Lactacyd, Avon, Nivea, Oriflame, Faberlic, Cien). Unele mi-au placut, fiind cremoase si delicate (Lactacyd, Faberlic, Avon), dar altele mi s-au parut foarte agresive cu pielea si iritau zona curatata. Pot spune ca varianta Hofigal este numai buna si are un mare plus pentru lipsa parfumului din compozitie.

 Pretul unui flacon este de 9 lei(200 ml). Poate fi comandat online de aici sau cumparat din magazinele si farmaciile cu produse naturiste. Daca va decideti sa il cumparati online, nu uitati ca in perioada 19-27 octombrie toti cei cu numele Dumitru (sau alt derivat) beneficiaza de dublarea comenzii+ alte premii surpriza. Eu am beneficiat de promotia anterioara, dedicata numelui Luca (nume al unui membru al familiei) si mi-am cumparat unutul de corp cu piersici pe care mi-l doream si gelul de dus din aceeasi gama, de la Gerocossen.

Comentarii

Kisstyana a spus…
Si eu ador acest produs , o sa-l recumpar cu siguranta !
Pupici :)
aura a spus…
Si eu am avut sapunul moale vegetal acum vreo 3-4 ani si l-am folosit foarte putin, apoi l-am donat tatalui meu ;)). Tin minte ca odata cand mi-am pus pe par, fiind foarte lichid, a alunecat putin pe tample unde aveam atunci niste cosuri mici care au inceput sa ma usture la contactul cu sapunul. Am incercat apoi sa il folosesc si pe corp si din nou, daca aveam cate o rana micuta, ma ustura foarte tare. Avand amintirea asta in minte, mi-ar fi imposibil dpdv psihic sa il folosesc pt igiena intima :)) Poate am eu pielea mai sensibila.
Si nu mi se pare corect ca si-au numit produsul "PRODUS NATURAL" si el are sodium laureth sulphate. Doar pentru ca are nu stiu ce extracte nu cred ca e suficient ca sa-l denumesti deja "natural".
Enchanted Ana a spus…
Dupa ce am citit la tine mi-am facut si eu curaj sa il folosesc pe ten si bine am facut..!Am avut o iritatie pe langa nasuc, dar nu stiu de la ce.Pareau a fi niste cosulete mici si mi-au trecut de la a doua spalare:))
Eu oricum sunt foarte multumita de produsele de la Hofigal.
Gelul Supliform l-am folosit pentru genunchi pentru ca ma tot dureau din cauza vremii si a reumatismului si sa stii ca mi-a ameliiorat senzatiile.
La urmatoarea comanda, se va regasi in lista mea. Multumesc pentru review!
Toma Aurora a spus…
Kisstyana, ma bucur ca iti place. Si eu il voi folosi in continuare.
Toma Aurora a spus…
Aura, nu te contrazic. Este posibil ca in cazul tau sa se fi comportat astfel.Eu una nu am avut neplaceri,mi s-aparut foarte delicat in comparatie cu alte produse de curatare.
Si despre SLS se cuvine sa iti dau dreptate...
Toma Aurora a spus…
Ana, multe geluri de curatare imi produc acea iritatie de care spui tu, pe la baza nasului. Si ce ma ustura! Dar cu acest sapun nu am mai avut probleme, chiar daca trec printr-o perioada mai proasta e tenului meu (s-a deshidratat pielea,mai ales pe frunte, coate, genunchi si calcaie, probabil din cauza trecerii de la vara la toamna).
Eu, pentru reumatism folosesc tot un produs Hofigal,un ulei antireumatic. Cand e innorat il aplic, caci atunci ma iau durerile de genunchi. Supliform il folosesc pentru celulita: este excelent! Si pentru reumatism este bun si am inteles ca pana si persoanele in varsta il cumpara tocmai pentru acest scop!
Toma Aurora a spus…
Cu mare placere!