Review: Fond de ten EverLasting Oriflame


    Am cumparat acest fond de ten din brosura 14 Oriflame, dupa ce am citit mai multe reviews-uri pozitive pe blogurile altor fete si dupa ce am auzit cuvinte de lauda despre el venite de la alte persoane din jurul meu. Initial, am fost atrasa de ambalajul foarte practic, din plastic usor, prevazut cu pompă pentru o dozare precisa. Marturisesc ca si pretul a fost atractiv, acest fond de ten avand un cost de 22 de lei, fiind  asadar accesibil oricui. 
   Prima oara cand l-am folosit nu am fost foarte incantata de el. L-am aplicat peste o crema de fata ceva mai grasa si mi se parea ca nu acopera mai deloc imprefectiunile. Apoi am inceput sa il folosesc peste crema mea matifianta preferata (Acneogel) si rezultatele au fost cu totul altele. Textura fondului de ten este cremoasă, se intinde foarte usor (eu o fac cu degetele) si dupa aplicare devine pudrata.
    Trebuie sa mentionez ca nuanta pe care am luat-o eu (Natural Beige) este ceva mai deschisa decat in cazul altor fonduri de ten de la Oriflame (Giordani Gold Mineral Therapy, spre exemplu), asa ca va recomand sa va luati o nuanta mai inchisa decat cea obisnuita. 


   Aplicat peste o crema matifianta sau pe pielea curata, fara alta baza aplicata, EverLasting are o acoperire medie dupa o aplicare. Un alt doilea strat asigura o acoperire mare chiar si pentru problemele mai serioase ale pielii (pete, pistrui). 
   Marele plus al acestui fond de ten este aspectul natural pe care il are. Daca aplicati un singur strat nu se vede nici macar de aproape ca aveti machiaj pe fata. Al doilea strat este ceva mai vizibil, dar nicidecum nu ajunge să se asemene cu o masca. Textura lejera ne permite sa intindem produsul foarte bine si pe gat si pe urechi, fiind asemanatoare cu cea a unei creme colorate pentru ten.
   În ceea ce priveste rezistenta sa, pot spune ca eu il port de dimineata pana seara, fara sa il fixez cu pudra. Este adevarat ca dupa 3-4 ore incepe sa imi luceasca pielea in zona T, dar nu imi simt fondul de ten ca si cum ar sta să curgă. Pielea capata un luciu natural si nu se vede că fondul de ten a iesit la suprafata, asa cum mi se mai intampla uneori cu texturile mai dense. 

   In fotografia de mai sus puteti vedea si tusul-carioca in actiune, alaturi de rimelul WonderLash, doua produse pe care le-am mai avut si in trecut si care mi se par mai mult decat bune avand in vedere pretul foarte scazut (tus-cca.16 lei, rimel-cca.11 lei).


   
   Tusul este ideal pentru trasarea liniilor precise si mi se pare si destul de intens ca si culoare. Forma si varful său moale, dar ascutit, il fac usor de folosit. Iar daca il tineti usor inclinat puteti trasa si linii groase. Este o varianta mai practica a tusului clasic, cu pensula, dar daca doriti sa il utilizati pentru intensificarea uni fard eu va recomand mai degraba un tus crema, sau chiar un creion cu mina moala (cel retractabil de la Oriflame este moale si intens ca un tus), pe care sa il aplicati cu o pensula in unghi si pe care sa il intindeti usor cu un aplicator pentru fardul de pleoape.

   Cand vine vorba despre produsele de machiaj, Oriflame ramane intotdeauna una dintre principalele mele optiune. Calitatea mi se pare multumitoare luand in considerare costul produselor. Rimelurile, cel putin, mi s-au parut mai bune decat orice alta marca incercata (Maybelline, Avon, L oreal, Bourjois, Essence, etc); au o textura siliconata, care parca îmbraca fiecare geana in cauciuc si sunt foarte rezistente, nu se scutura si nu imi irita ochii. Preferatul meu a fost Power Curl, un produs nu foarte bine cotat pe site-ul Oriflame, dar care imi facea genele foarte curbare, dese si lungi. A fost mascara mea favorita alaturi de Black&Long  de la Deborah. Mi s-au părut de neegalat si nici nu cred ca fie rimel pe lumea asta care să poată face mai mult pentru genele mele decât aceste doua variante.


Comentarii

cara's beauty toys a spus…
Cand am dat comanda la Oriflame, si eu eram in dubii daca se merita sa il iau sau nu, asa ca din pacate nu l-am luat....iar acum, cititnd reviewul tau, imi pare rau ca l-am lasat sa imi scape. Dar promit ca o sa imi iau revansa in curand :-)
Trebuie sa imi iau tusul!
Catallina a spus…
Ma bucur ca iti place acest fond de ten. Consider ca la ceea ce face si pretul pe care il are...e foarte bine.
Dorina a spus…
si mie imi place foarte mult fondul de ten pentru aspectul natural pe care il are :)
Toma Aurora a spus…
Oricum va avea acelasi pret si in brosurile viitoare. Ai timp suficient sa il cumperi, nu trebuie sa regreti :)!
Toma Aurora a spus…
Si eu il voi cumpara din nou dupa ce mi se va termina. Este tare practic.
Toma Aurora a spus…
Exact, Cata! Raportul calitate-pret este exelent!
Toma Aurora a spus…
Am citit review-ul tau si atunci am stiut ca este ceea ce caut: un fond de ten cu textura usoara si aspect natural, usor matifiant.
Anonim a spus…
Daca o sa ai vreodata ocazia incearca rimelurile de la firma Artdeco, Lash Sensation (70 si ceva de lei in Douglas) sau All in One (64 de lei tot in Douglas). Is curioasa dupa aceea ce o sa mai crezi de rimelurile de la Oriflame sau Avon (de la Oriflame am incercat doar un rimel dar nu mi-a placut deloc iar de Avon nu mai vorbesc ca toate rimelurile dupa ce sunt desfacute se usuca foarte repede si am incercat multe pentru ca imi plac periile si ma gandeam sa fac economie ca sunt ieftine). Dar mi-am schimbat modul de gandire decat sa iau ceva super ieftin mai bine platesc un ban in plus si ma bucur de calitate si fac cumparaturi mai rar. Si sa fim sinceri diferenta de pret dintre loreal si artdeco nu e deloc mare doar ca artdeco e o firma mai buna.
Adina M moldovan a spus…
eu mi-am luat o mostra si mi se potriveste perfect nuanta- light ivory, plus ca aceasta nuanta mi se potriveste si la celelalte fdt de la oriflame. sunt incantata de el ca imi tine tenul mat toata ziua; sincer, l-am incercat de 2 ori numai dar e ok, in comparatie cu giordani gold care imi place cel mai mult dintre toate fdt.
Unknown a spus…
Fondul de ten arată chiar bine aplicat !
Anonim a spus…
imi spui te rog ce nuanta ai folosit?:)
Toma Aurora a spus…
Am precizat în articol. Nuanța este Natural Beige.