Produse noi de la Oriflame


   O data cu primirea produselor pentru giveaway am intrat si in posesia ultimelor cosmetice comandate din catalologul campaniei nr.14 de la Oriflame. Printre ele s-au regasit si cele incluse in wishlistul de octombrie si imediat cum am primit pachetul m-am pus pe testat fondul de ten. Are o acoperire mica spre medie, un aspect foarte natural pe piele si o rezistenta buna pe piele. Este genul de fond de ten care poate fi purtat zilnic de persoanele care nu au probleme majore cu pielea. Am observat ca daca este aplicat in doua straturi ascunde cu brio petele sau cosurile mai mici. Pentru probleme mai mari nu ofera insa o acoperire perfecta.

  Tusul de pleoape sub forma de stilou l-am mai avut de multe ori. Mi se pare foarte simplu de folosit in comparatie cu tusul cu aplicator clasic si este suficient de intens. Eu il folosesc pentru a-mi face o codita mica in coltul ochilor; datorita varfului ascutit pot trasa linii fine, foarte subtiri. Pentru un machiaj smokey prefer tusul crema de la ELF, foarte cremos, intens si usor de amestecat cu un fard de pleoape.
Din ce am comandat am reusit sa folosesc si rimelul WonderLash (traditionalul rimel Oriflame) si am fost din nou fascinata de volumul incredibil pe care il confera genelor. I-am facut demult un review, dar parca acum mi se pare si mai bun (ori mi-a lipsit mie prea tare).


   Andreea a fost super draguta si mi-a oferit cadou o canuta verde si o crema de fata Eco Beauty. Cana a devenit preferata mea (nu stiu de ce, dar am o slabiciune pentru cani) si deja am zarit o surioara la fel de frumoasa, tot la Oriflame, in catalogul 16 (international). Sper sa ajunga si la noi, caci arata foarte festiv, perfecta fiind pentru iarna si sarbatori.
   M-ati intrebat daca trusa oferita pentru giveaway se gaseste si la vanzare. Din pacate nu am gasit-o in nicio brosura sau flyer, dar puteti discuta cu un reprezentant Oriflame din zona. Poate ca  o sa apara pe viitor in vreo mini-brosura si puteti discuta cu respectivul reprezentant sa va anunte din timp. Eu am pus ochii pe trusa M by Marcel, care o sa fie disponibila din nou in catalogul de Craciun:
   Trusa M by Marcel costa 99 de lei la pret intreg, dar de obicei este redusa in brosura la 60-70 de lei. Nu este la fel de complexa ca cealalta, are mult mai putine farduri, dar mie mi se pare foarte glamour, potrivita pentru machiajele  naturale.Cele 6 nuante de farduri de pleoape pornesc de la bej nude si se opresc la negru intens, cele patru pastile de ruj contin formule discrete, semitransparente,iar blush-ul are o culoare neutra, potrivita oricarei nuante de piele.



Comentarii

Oooooo...canuta e foarte practica! :) am primit si eu doua de la Yves Rocher mai demult in urma unei comenzi.Ma intereseaza trusa, are niste culori foarte frumoase, naturale si soft!Sa folosesti sanatoasa toate produsele!te pup:*
Alina a spus…
sa le folosesti cu placere!
chiar acum cugetam daca sa fac o comanda la Oriflame ori ba :))
Unknown a spus…
Si eu am o slabiciune pentru cani.. prietenul meu rade intotdeauna de mine cand ma mai opresc sa ii mai arat cat de simpatice sunt unele cani.. dar pur si simplu imi plac...

Sa le folosesti cu placere ! :*
Alexandra a spus…
Faine produse...dar cana m-a dat gata, si eu am o pasiune de-a dreptul salbatica pentru cani, nu mai am loc sa le pun in dulap dar eu tot as cumpara...imi plac la nebunie! Sa folosesti produsele sanatoasa si iubita!
Imi place mult cana, dar si trusa de farduri :X
Am tot suspinat dupa trusa, dar pentru ca mi s-a parut expensive nu am comandat-o niciodata desi mi-ar fi placut sa fie in manutele mele. Poate va fi la o reducere buna sometime.

Crema Ecobeauty o am si eu, dar in varianta de noapte. E ok, dar ceva imi spune ca nu o voi mai comanda si a doua oara. Nu m-a impresionat in mod deosebit.
andreea cretu a spus…
Buna,

imi place cana. S-o umplii in fiecare dimineata cu ceva caldut - mai ales iarna :). Si eu am folosit ceva timp rimelul WonderLash si intradevar da un volum interesant pot spune, dar de ceva timp am gasit produsele bellapierre. Sunt o fana, de fapt de ceva timp am devenit o fana a produselor naturale-minerale. Acum folosesc rimel mineral natural Negru - Bella Pierre - catalog skinpriority.ro - rimel natural- si nu cred ca voi renunta prea curand la el. Imi place mult chiar si periuta cu care intinzi rimelul. Recomand. Tot la ei am vazut ceva interesant - o oferta speciala, ceva deosebit pentru ziua unei prietene, chiar ma gandeam ce o sa-i iau: ofeta speciala - set cadou bellapierre.
In rest ... o sa-mi iau si eu o cana ca a ta :) O sa revin cu tipul de ceai pe care il beau in ea.
Spor la ... alegeri inspirate - natural-minerale!
Gina Cristiana a spus…
Sa le folosesti cu placere :)
Ca o informare pentru fetele care te-au intrebat, trusa se gaseste aici http://ro.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=24432 iar un reprezentant poate introduce codul si daca este in stoc o poate comanda.
pupici
Toma Aurora a spus…
Cleo, eu am ratat canutele Yves Rocher. Erau unele si intr-o oferta de recomandare, cu model de sarbatori (aveau si lingurite incluse) :(
Trusa am pus-o si eu pe lista de dorinte, tot din cauza faptului ca are niste culori naturale, neutre. Pupici!
Toma Aurora a spus…
Alina, te-ai decis pana la urma? :))
Eu chiar acum rasfoiesc catalogul nou si caut reviewsuri ale anumitor produse :D
Toma Aurora a spus…
Econa, suntem cănofile atunci :)) Si eu ma opresc prin supermarketuri,prin magazine si iau rafturile cu cani la rand. Ma amuza cele cu animalute si mesaje de tot soiul :D
Toma Aurora a spus…
Alexandra, sa vezi ce simpatica este cea din catalogul de sarbatori. Are un model de iarna, un peisaj nordic. Are si o lingurita atasata. Cred ca se gasesc si prin magazine modele asemanatoare, in perioada Craciunului.
Multumesc mult!
Toma Aurora a spus…
Gabrielle, trusa a fost o data redusa foarte mult, dar am ratat-o :( De obicei,prin flayere are preturi mai bune, dar eu uit sa ma uit si pe brosurile suplimentare de pe site.
Nu stiu cand va veni randul cremei sa fie folosita, caci am deja doua incepute si mi-am promis sa nu mai incep multe deodata. Oricum, parerea ta este binevenita. Nu imi voi face masri sperante in legatura cu ea :D
Toma Aurora a spus…
Uite cine stie :D!
Multumesc mult pentru informatie, Gina! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Andreea,multumesc pentru recomandarile facute.Voi intra pe site chiar acum!
O zi minunata!
Dorina a spus…
Vai cat de frumoasa e paleta!
Enchanted Ana a spus…
Uof, iar vreau cani:)) numai de la Oriflame si Avon imi mai lipsesc:))..sau parca aveam o ceasca de la Avon dar nu mai stiu sigur.
Unde vezi catalogul international?:-s
Toma Aurora a spus…
Daaaaaaaaa, foarte frumoasa!
Toma Aurora a spus…
https://sites.google.com/site/orifromania/catalog-oriflame-c16-2012

Aici! :D
Toma Aurora a spus…
https://sites.google.com/site/orifromania/catalog-oriflame-c17-2012

Si acesta este nr.17, cel mai recent aparut in afara! De obicei seamana foarte mult cu ale noastre, cel putin cel cu Demi Moore a fost aproape la fel (aceleasi noutati, aceleasi oferte).
Florenta Ilie a spus…
Gabrielle,inca de la lansare am folosit gama Eco Beauty. Mi-a placut ideea ca este o gama cu ingrediente naturale(fara parabeni), ca are o textura usoara cu actiuni multiple, hrăneşte intens, protejează şi reîntinereşte tenul în timp ce dorm. Am aplicat totul ca la carte, astfel ca am cumparat intreaga gama de ingrijire. Schimbarile au aparut dupa primele 2 saptamani si au fost senzationale. Voi mai mentiona doar ca efectele se cladesc in timp, astfel ca pielea arata mai bine dupa 4 luni decat dupa prima luna, mult mai bine dupa 10 luni decat dupa 7 luni, etc. :) Te astept cu drag aici:
https://www.facebook.com/florenta.consultant.oriflame