Din nou Yves Rocher


   Din curiozitate am plasat o foarte mică comanda pe site-ul Yves Rocher, pentru a afla ce se ascunde in spatele cadoului supriza oferit prin newsletter (atentie, nu prin codul NEWSLETTER ci prin mailul primit pentru inscrierea la newsletter). Dupa cum ma asteptam, masca tonifianta cu extract de struguri era mica surpiza oferita (am dedus acest lucru din descriere). Am mai avut aceasta masca de doua ori si m-am impacat bine cu ea, avand un efect intens revitalizant, anti-oboseala si o aroma foarte placuta.

   Mi-am comandat gelul de dus Bob de cacao, un produs pentru baie cu textura cremoasa si miros dulce de ciocolata. Este un produs gurmand, delicios, foarte potrivit zilelor friguroase. Nu pot spune daca imi place mai mult decat varianta Bob de cafea, dar se numara clar printre aromele mele favorite. Cu toate acestea, nu stiu cat de fidela ii voi fi, caci mi-a cazut cu tronc un gel de dus cu aroma de piersica despre care va voi povesti mai mult pe viitor. Inca il mai testez pentru a ma convinge daca e vorba doar despre o scurta idila sau e cu adevarat dragoste intre noi doi :D

   Cadou pentru codul NEWSLETTER a fost tot crema de noapte Hydra Specific. Mi se pare un produs bun, dupa cum am mai spus anterior si ma bucur ca Yves Rocher continua sa ofere cadouri generoase chiar si pentru comenzile foarte mici. Am mai zis si ma repet, dar este una dintre putinele companii care au grija cu adevarat de buzunarele femeilor si ofera calitate si cadouri generoase chiar si clientelor care plaseaza comenzi micute.


Codul NEWSLETTER se introduce in caseta de jos a cosului de cumparaturi (Introduceti codul dvs. privilegiat).

Comentarii

Anonim a spus…
Si eu am gelul de dus cu ciocolata de la Sephora si imi vine sa ma mananc de fiecare data cand il folosesc.Miroase a ciocolata de casa care o facea bunica mea cand eram mica.Mmmmmm!Sunt sigura si acesta e la fel,o sa il cumpar si eu :D
Carmen Tobias a spus…
Awww, eu am comandat recent si mi-e ciuda ca pachetul ma asteapta acasa si eu sunt pe la mama :) Eu o sa primesc 2 parfumuri pe langa cel comandat plus cadourile de la coduri si inscrierea la newsletter. Hmmm, oare o sa primesc si eu ca si tine? Vai ce nerabdatoare sunt deja :)))
Deea a spus…
Buna! Am dat si eu o comanda similara, dar nu am stiut unde sa introduc codul newsletter pentru a primi si crema, pe care n-o stiu... :( Ce rau imi pare! Unde se introduce codul? macar pe viitor sa stiu.

Eu mi-am facut cont dar nu am vazut nicaieri sa indice sa introduc vreun cod. :(
Eu ma chinui de ceva vreme sa dau o comanda la Yves Rocher si numa nu reusesc:))Sunt intr-o mare fuga in fiecare zi tot aman.Dar nu mai stau, imi iau si eu gelul de cafea si cacao.Am avut si eu crema Hydra Specific si a fost foarte buna pentru tenul meu si l-a hidratat perfect.Masca nu m-a incantat, de fapt deocamdata nu am gasit o masca de la Yves Rocher care sa ma dea pe spate.Imi place mai mult cea cu sake si orez de la planet spa.Te pup:*
Anonim a spus…
Am incercat majoritatea gelurilor de dus de la YR, dar pe cel de cacao si cafea nu le-am incercat. M-ai convins sa le comand si eu data viitoare. :)
Nu stiam ca se ofera cadou si prin e-mailul venit in urma inscrierii la newsletter.
Criss a spus…
Super fain cadoul. Eu am crema pentru ten gras pe care o iubesc :P
Blue Lady a spus…
si eu am avut acest gel de dus i mi-a placut foarte mult, mai imi plac cel cu flaore de tiaree si cel cu cafea.
Te-am pupat :*
Unknown a spus…
Eu sunt mega fan al gelurilor de dus YR, miros foarte frumos si sunt cremoase. In ceea ce privesc cremele de fata, mastile prefer sa nu comentez.
Toma Aurora a spus…
Deea, codul newsletter ni s-a furnizat acum muuulta vreme, dar este valabil pentru orice client online care nu l-a folosit inca (chiar daca are un cont deschis recent).
Caseta pentru codul promotional se afla dupa produsele aflate in coș, undeva dupa caseta in care poti introduce codul produsului .
Vezi ca am pus o fotografie mai sus. Codul se introduce in locul destinat Codului dvs. privilegiat.
Toma Aurora a spus…
Carmen, din cate stiu cadourile sunt aceleasi pentru toate lumea. Uneori s-a mai intamplat ca un anumit cadou sa nu fie pe stoc si sa trimita in locul lui un bon valoric de 90 de lei.
Gelul de dus bob de cacao e super, l-am avut si eu. Si crema hidratanta mi se pare chiar ok.
Masca cu struguri nu am avut-o, nu prea am mai folosit masti in ultimul timp.
Deena a spus…
Gelul de dus bob de cacao pe mine nu m-a incantat nici pe jumatate cat cel cu cafea pe care trebuie sa il am mereu pe undeva la indemana. Tare ma mananca si pe mine degetele pentru o comanda dar momentan chiar nu e buget. Stiu ca am avut acum muulta vreme masca aceea si parca as zice ca mi-a placut ce stia sa faca!:))Mi-e ciuda ca nu pot face comanda luna asta ca as fi profitat de oferta de 50% la un produs sa imi iau Vanille Noir dupa care suspin de tareee multa vreme!
Carmen Tobias a spus…
Asadar, am primit ce ai primit si tu :) Desi bonul valoric de 90 de lei suna tare bine ;)
Deea a spus…
Merci mult. Data viitoare o sa stiu . Credeam ca acolo se introduce vreun cod format din cifre, nicidecum "newsletter" :) Merci inca o data.:*
Unknown a spus…
Gelul de dus Bob de Cacao este al doilea produs preferat al meu dupa gelul de dus Bob de Cafea in materie de, desigur, geluri de dus . Amandoua sunt "yammy" .

P.S. Good review !