Cele doua obsesii ale zilei



    Am descoperit un site fatastic, pe care poate il cunosteti, poate nu, dar eu abia azi m-am brodit pe paginile sale si am petrecut ceva timp admirand tutorialele excelent executate. Site-ul se numeste www.Ebeautyblog.com si aici puteti viziona cum se realizeaza o coafura pas cu pas. Eu am fost fascinata de impletituri si chiar mi-am si facut o codita laterala. 
   Coafura de mai sus, spre exmplu, se face incredibil de usor, fiind formata din doua codite laterale, impletite doar pe extremitati si prinse apoi de o parte si de alta a capului.

                                      
  
A doua obsesie a zilei este un machiaj smokey eyes realizat de Petrilude. Cine nu il stie pe Petrilude, afla de la mine ca este una dintre cele mai talentate persoane in domeniul machiajului, din istoria Youtube-ului. Este, cum ar spune unii, un youtube guru, dar mie imi place sa il numesc un artist, pentru ca stie foarte bine ce face, isi cunoaste perfect trasaturile si se cosmetizeaza ca si cum si-ar picta perfect intregul chip. Petrilude e un personaj, o adevarata enciclopedie atunci cand vine vorba de conturare sau de evidentierea trasaturilor. Este adevarat ca este si un barbat foarte frumos, cu trasaturi deosebite, care isi permite sa jongleze cum vrea cu paletele de culori, dar se simte si munca din spatele indemanarii pe care a deprins-o intre timp.

  
   Acesta este machiajul, al carui tutorial il gasiti aici. Mi se pare ideal pentru persoanele cu ochii caprui sau negri, fiind un fel de completare fumurie a culorii naturale a ochilor. Ma regasesc in acest machiaj pentru ca, asemeni lui Petrilude, am ochii mici in comparatie cu restul fetei si reusesc sa ii fac sa para foarte mari colorand usor pleoapa inferioara. Uneori ma dau cu fard numai pe dedesubtul ochilor si completez cu trasarea unei codite in exteriorul ochiului pentru a prelungi linia naturala. Machiajul clasic, gen: culoare deschisa pe arcada, una medie in coltul interior si pe pleoapa si un ton inchis in colturi nu ma prinde deloc, oricat m-as chinui eu sa amestec culorile. Parca as iesi de ringul de box, unde tocmai am pierdut prin knock-out partida :).
   Machiajul lui Petrilude nu e unul de zi, dar imi place foarte mult cum este realizat si cum ii vine si este de retinut metoda lui pentru un look fumuriu. In final, va las sa admirati patru tipuri de machiaj propuse de acest artist pentru Haloween (ca tot se apropie):






Comentarii

ilda76 a spus…
Aurora, m-ai facut sa-mi doresc sa am plete numa pentru astfel de impletituri! Multumesc pentru link, pentru pont!:*
Doamne, machiajele acestea pentru Haloween...cel cu fermoar m-a facut sa simt ca ma doare!:))
Dorina a spus…
Foarte dragut site-ul cu impletituri. I-am dat si eu follow :)
Ce frumoasa e impletitura . As incerca si eu , dar nu am parul atat de lung . Cat despre Petrilude , nu l-am urmarit pana acuma , o sa-i rasfoiesc putin filmuletele :D
Sadie a spus…
Nu stiam de acel canal de youtube, chiar am o ocazie saptamana viitoare si o sa incerc exact coafura pe care ai postat-o tu!
Cat despre Petrilude, genul acesta de machiaj puternic pe mine nu ma prinde, dar pot sa salivez la priceperea altora, nu? :)
Anonim a spus…
se cam pricepe tipul!
coco a spus…
si tu esti cu cozile ? m-a palit si pe mine , mi-am lasat parul sa creasca :0
Enchanted Ana a spus…
Era sa spun, ce faina e tipa, si acum vad ca e un el..dar mamaaaa, ce tare e!
Ela a spus…
Pe Ptrilude il stiam.Este un tip foarte talentat!!!

M-am inscris si eu pe site-ul cu coafuri si urmeaza sa vad ce minunatii sunt pe acolo desi sunt neindemanatica la astfel de chestii dar poate asa mai invat.

Te pup!
Anonim a spus…
Hi there, I found your web site by the use of Google
while searching for a similar matter, your web site got here up, it seems good.
I have bookmarked it in my google bookmarks.


Hello there, simply became aware of your weblog thru Google,
and found that it's really informative. I am going to be careful for brussels. I will be grateful in the event you continue this in future. Many people will likely be benefited out of your writing. Cheers!

Here is my web page diet plans that work fast