Shopping (foarte) neprevazut



   Fetelor, va spun sincer ca am ajuns la sapa de lemn dupa ziua de ieri. Mi-am facut-o cu mana mea, fiind foarte ațâțată de preturile din magazinelul meu preferat de tip outlet din Bucuresti (Calzature Italiane se numeste si se afla langa Ilotti). Aici v-am spus ca se gasesc haine de firma, majoritatea produse de croitoriile romanesti. De-a lungul timpului am cumparat articole Asos, Topshop, Dorothy Perkins, Atmosphere la preturi mult mai mici decat pe site. Multe haine fac parte chiar din colectiile viitoare, dar au mici defecte de productie si sunt respinse de firma distribuitoare.

Eu nu sunt mare pasionata de culori aprinse, stridente, dar mi-a placut la nebunie aceasta rochita fuchsia, usor elastica. Se aseaza foarte,foarte bine pe corp si imi plac materialul, croiala, manecile sale. Este rochia ideala pentru acest sezon, pentru ca este grosuta, dublata si poate fi purtata cu geci din piele si ghete inalte.Este de lungime medie (putin deasupra genunchiului) si cred ca avantajeaza orice conformatie, pentru ca se aseaza frumos pe talie. Pret: 25 lei. Mai aveau o singura masura in stoc, dar era foarte mare.



   Din Ilotti mi-am cumparat ghete negre, cu platforma, sireturi si fermoar lateral. Sunt si putin imblanite, ceea ce inseamna ca le pot purta doar cu dresuri scurte, fara sa imi faca bataturi.Eu am o problema mare cu incaltamintea, v-am mai spus. Sunt condamnata sa port sosete, pentru a nu face rani deasupra calcaielor. Pret: 75 lei.


    Tot din Ilotti am cumparat jeansi roz aprins, elastici. Ii voiam special pentru a-i combina cu topul leopardut pe care l-am cumparat zilele trecute. Au costat 35 de lei si desi materialul nu este exceptional ma simt foarte bine in ei si imi plac ca sunt si scurti (capri).


  Reintorcandu-ma la magazinul outlet, am mai cumparat din el un pulover inflorat, care nu mai era disponibil in magazin, dar l-am ochit in vitrina, pe un manechin si am rugat-o pe fata de la casa sa mi-l dea. De mult caut un pulover cu flori (are sora mea unul frumos, la care tanjesc) si acesta chiar mi s-a parut simpatic. Pretul sau: 35 lei.



   Nu se putea sa nu intru putin si prin DM, daca tot era in drumul meu. Fixativ chiar nu mai aveam de nicio culoare,asa ca mi l-am luat pe mult-indragitul de la Balea. Este fixativul meu preferat, pe care il folosesc de cand l-am cumparat prima oara (acum cativa ani). Este promotie la vopseaua Syoss (doar 9,99 lei) asa ca am cumparat o cutie. Imi place foarte mult aceasta vopsea pentru ca iese fix ca in fotografiile de pe ambalaj si este si rezistenta. Nuanta 4-8(saten ciocolatiu) nu am mai incercat, ci una similara (saten auriu). Culoarea a ramas in par timp de cca. 6 saptamani, in conditiile in care cu vopseaua Garnier trebuia sa repet operatiunea la fiecare 3 saptamani. Tot Saten Ciocolatiu folosesc si de la Garnier, de multa vreme, iar culoarea parului meu este aceasta:



Comentarii

Ce frumoasa este rochita! Sa le porti cu placere :D
Irina a spus…
Hmmmm m-ai pus pe ganduri :)
Rochia este foarte frumoasa.
Unde se afla acest rai numit Calzature Italiane ?
:)
Pupicei
Adina Aruştei a spus…
sa le folosesti cu placere!
eu in ilotti n-am mai intrat de cel putin 6 ani :)
Dorina a spus…
Cum ti-ai gasit haine asa frumoase acolo, cum??
Eu cand am fost nu avea nimic dragut sau daca era ceva era XXL>
Vreau si eu rochita ca a ta!! Vreau!! :(((
Unknown a spus…
Vai mor dupa rochita ta<3
E suuuuuuperbaaaaaa!!Sa le porti sanatoasa pe toate:*
Anonim a spus…
Doamne ce frumoasa e rochita aia! O si vad cu o geaca de piele rock cum ai zis tu si un ruj fuchsia + atitudinea care o emana.
Irina a spus…
Sa le porti sanatoasa :), foarte frumusele, imi plac ein mod special plovarul cu floricele :)
Magazinele de care vorbesti tu sunt cele de la Unirii spre Universitate sau....ma incanta preturile din outletul acela :)))))
Ce mult imi plac postarile de acest gen!Desi am lipsit cetave zile din blogosfera am urmarit din umbra ce ai postat.Rochita mroz e superba iar materialul e foarte classy-Gossip Gorl like:)Si culoarea parului tau e foarte frumoasa, te prinde bine si la nuanta tenului!Sa le porti pe toate cu drag!
Dana M a spus…
Cat de frumoase sunt toate! Rochia este superba (nu-mi vine sa cred ca spun asa ceva legat de un articol fuchsia), iar bluza cu flori este minunata, imi aduce a primavara :D
Miu Miu a spus…
Rochita seamana foarte tare cu cea de la Orsay pe care mi-=am luat-o eu la sfarsitul lui august, la fel ca tine...ramanand leftera :))) Dar macar m-am facut fericita, o ador...
Te pup
Carmen T a spus…
Sa nu-ti para rau,toata hainutele sunt f f frumoase,era o "crima" sa le lasi acolo si la asa preturi:-) Dupa cum spunea si cineva mai sus,nici eu nu prea gasesc lucruri wow in outlet-uri/sh-uri sau daca gasesc sunt marimi de genul XL..asa ca nu,asa o captura n-as fi putut sa o las acolo,chiar daca mancam ceai cu paine pana la salariu:-)
Alina a spus…
toate imi plac, dar in special rochita, e adorabila :)
Cherry Queen a spus…
sa le folosesti cu placere.. imi place foarte mult culoarea parului tau.. :D

te pup!
Anonim a spus…
Cum se numeste mai exact vopseaua de la Garnier. Am cautat sa-mi cumpar nuantator, dar nu am gasit o paleta prea bogata de culori(Loncolor). Daca zici ca nu tine mult culoarea, ma gandesc ca poate fi utilizata si pe post de nuantator, nu?
Criss a spus…
Foarte frumoasa rochita si pantalonii.Si eu vreau sa-mi iau roz acela :P
Simmonne87 a spus…
Aurora, scz ca sunt total offtopic.
Retin ca tu cautai lac cu inimioare (gen Maybelline)
Am vazut ceva asemanator
aici....
http://www.beautyjoint.com/nails/nail-polish/kleancolor-nail-lacquer
Enchanted Ana a spus…
Deja mor incet...vreau si eu bluzita din aia cu floricele!o sa plang la mama pana mai da drumu' la ceva marunti in portofel sa ma pun pe cautat :))
Sa le porti cu placere!
Toma Aurora a spus…
Iris, se afla in Bucuresti, in zona Unirii. Pe bulevardul dintre Unirea Shopping Center si Universitate, intre cele doua magazine Illoti. Pup!
Toma Aurora a spus…
Foarte rar mi-am luat ceva din Ilotti,dar trebuie sa recunosc ca de data aceasta am vazut multe modele frumoase la raftul cu incaltaminte. Oricum au modificat foarte tare magazinul din zona Unirii, acum arata chiar foarte foarte bine, destul de pretentios pentru preturile practicate.
Toma Aurora a spus…
Dorina, eu mereu sunt cu ochii pe manechinele expuse. Este o sansa sigura de a gasi haine ramase in marimi mici :D Rochita roz mai aveau una singura,masura 42. A mea este 36, exact ce imi trebuia.
Or sa bage o colectie noua in curand....abia astept sa vad ce vor mai aduce!
Toma Aurora a spus…
Multumesc mult, Marra!
Toma Aurora a spus…
Da, da, obligatoriu cu o geaca de piele rock (am una cu fermoar lateral, care o sa ii vina ca o manusa). La ruj nu ma bag, caci nu imi plac culorile puternice. De fapt nu ca nu imi plac, dar nu mi se potrivesc (sau nu stiu sa le folosesc atunci cand trebuie :D).
Toma Aurora a spus…
Da, Irina, chiar despre acele magazine vorbesc.Mai este un outlet inspre Cismigiu, il vad mereu din RATB, dar niciodata nu pica fi in drumul meu.
Toma Aurora a spus…
Cleo, ti-am dat like tuturor pozelor in care ai fost etichetata in timpul evenimentelor :)) Acum ma pun si pe citit postarile de pe blog, sa aflu detalii.
Iti multumesc mult!:*
Toma Aurora a spus…
Dana, mie imi spui?! Cand am luat-o in mana nu imi venea sa cred ca admir o rochie intr-o nuanta asa tipatoare. Dar m-a fermecat, serios! Nu o mai puteam lasa din mana :))
Toma Aurora a spus…
MiuMiu, acum intru sa o descopar si eu. Poate o stiu deja, dar nu imi amintesc exact despre ce postare este vorba. Merita, uneori, sa ramai si lefter :))
Toma Aurora a spus…
Carmen, nu,nu, nu imi pare deloc rau. Mai ales ca au fost si foarte ieftine. Nu am cheltuit mult pe ele, doar ca stateam deja cam prost cu banii si m-am intins mai mult decta imi propusesem.
Treaba cu outleturile este ca trebuie mereu sa preseverezi,altfel nu gasesti masuri sau modele potrivite :D
Toma Aurora a spus…
Multumesc frumos! :D
Toma Aurora a spus…
Garnier Color Naturals, nuanta 6.34 Ciocolatiu. Este o fata cu parul ondulat pe cutie. Vopseaua nu tine multa vreme si este si foarte blanda cu firul de par.
Toma Aurora a spus…
Criss, multumesc! Sper sa gasesti ceva pe placul tau cat mai rapid. Pupici!
Toma Aurora a spus…
Simona, multumesc frumos pentru link!
Chiar cautam lac de unghii cu inimioare si am aflat ca se pot cumpara inimioarele din magazinele cu acceosrii pentru unghii si se pot amesteca cu un lac obisnuit.Beauty Joint din cate imi amintesc trimite la posta vamala, ceea ce nu este deloc avantajos pentru mine (am avut probleme cu cateva colete si de atunci evit toate site-urile care livreaza la punctele vamale).
Irina a spus…
Multumesc frumos.
Anonim a spus…
Superba rochia. Imi doresc si eu una asa. Imi poti spune mai exact unde este magazinul? Nu sunt din Bucuresti, dar o sa vin in weekend!:)
Toma Aurora a spus…
Morena,se afla in Bucuresti, in zona Unirii. Pe bulevardul dintre Unirea Shopping Center si Universitate, intre cele doua magazine Illoti.
Irina a spus…
Am citit comentarile si sa stii ca oja cu inimioare am vazut la targ de la Gabrini, inimioarele erau rosu-visiniu, sigur gasesti la chioscurile de la metrou si nu e mai mult de 4-5 lei.Daca vad si nu ai apucat sa o iei iti iau eu una.Nici eu nu stiu cum am lasat-o din mana, dar la cate erau nu stiam ce vreau mai intai.