Review: Ritualul meu de ingrijire a parului (Hofigal)


   Momentan sunt putin deceptionata din cauza faptului ca ultima vopsea folosita (Syoss) a avut drept rezultat o nuanta mult mai inchisa decat ma asteptam. Regret putin ca mi-am stricat culoarea de odinioara, intretinuta cu ajutorul vopselei Garnier (Color Naturals, nuanta Ciocolatiu) si privesc cu bucurie cum actuala culoare se scurge la fiecare spalare, putin cate putin. Eu am firul de par foarte poros si vopseaua imediat mi se duce, dar stiu cu e ceva mai greu cu Syoss, fiind un produs destul de rezistent.

   De aproape doua saptamani folosesc produsele Hofigal pentru ingrijirea si intretinerea podoabei capilare: sampon, balsam si lotiune Chelstop pentru stoparea caderii parului. Pe aceasta din urma am mai folosit-o, deci nu a reprezentat o noutate.


   Samponul 5R cu Q10 si extracte naturale curata bine parul, nu il incurca deloc si are un miros placut, discret. Spre deosebire de alte sampoane are o formula mai lichida si face mai putina spuma, dar acest lucru nu ma deranjeaza foarte tare. Doar torn mai mult sampon si rezolv problema. Aroma sa este una de plante medicinale, un miros dupa care nu ma dau in vant (sincer, cine nu si-ar dori ca parul sa ii miroase mai degraba a trandafiri, a mere verzi sau a capsuni?), dar iau in calcul si faptul ca poate acele arome sunt artificiale si probabil mai daunatoare pentru firul de par.


Balsamul de par mi-a placut, insa, mai mult decat samponul. Promite ca voi avea un par foarte lucios dupa utilizarea sa, iar acest lucru l-am vazut chiar de la prima utilizare. Parul se descurca incredibil de usor , se coafeaza mult mai repede (eu doar il usuc cu peria si foehnul), iar suvitele se aranjeaza foarte frumos:

   Eu il las sa actioneze 2-3 minute din momentul aplicarii, iar apoi il clatesc cu apa. Imediat se clateste si nu lasa reziduuri in par. Textura sa este solida, dar usoara ca un gel in acelasi timp,iar aroma este tot de plante medicinale.

   
   Lotiunea Chelstop se prezinta sub forma unui lichid de culoare inchisa (care poate pata ambalajul, in cazul in care se prelinge). Se foloseste de patru ori consecutiv, la un interval de doua zile. Apoi, se utilizeaza doar o data sau de doua ori pe saptamana, pentru intretinere. Eu deja am terminat tura de 4 utilizari si am observat ca imi cad, aproximativ, de doua ori mai putine fire de par decat de obicei. Dar acest lucru nu constituie o noutate, caci am mai folosit produsul in trecut si am obtinut aceleasi rezultate. Daca nu as fi putin suparata din cauza satenului inchis pe care il posed, probabil as reusi sa vorbesc cu mai mult entuziasm despre produs. Dar cum am zis, regret schimbarea, regret aspectul parului de dinainte de vopsire si intentionez sa folosesc din nou placa de par, pentru cateva zile. Placa de par este inamicul numarul unu al vopselei de par :))


  Pretul produselor prezentate este urmatorul:
-sampon: 8,75 lei;
-balsam: 10,79 lei;
-lotiune Chelstop: 9,01 lei.

   Le puteti cumpara online din magazinul Dacic Cool  sau din magazinele fizice cu produse naturiste (doar ca preturile vor fi putin mai mari). Fiecare flacon contine 200 de ml de produs si cu siguranta sunt cele mai accesibile produse benefice pentru podoaba capilara pe care le-am utilizat. Am mai folosit branduri romanesti (Gerovital si Aslavital), dar nu mi-au placut deloc, in special sampoanele lor fiind mai agresive si uscand firul de par.


Comentarii

Dana M a spus…
Am sa incerc si eu lotiunea Chelstop pentru ca toamna podoaba mea capilara e in asentimentul frunzelor de toamna si incepe sa cada :). Cred ca intai voi da o tura pe la magazinul meu preferat naturist (este maare si imbarligat si cu preturi foarte foarte mici plus ca am card de fidelitate deci discount bonus!) sper sa o gasesc acolo :)
Criss a spus…
Foarte ieftine. Arata bine parul dupa folosire. Eu imi mai intind parul si cu placa si probabil nu o sa-mi hidrateze parul destul :P
Sadie a spus…
Am folosit si eu candva Chelstop, dar cred ca nu am fost foarte consecventa in aplicarea sa.
Momentan si mie imi cade mult par, tind sa cred ca pare mai mult si pentru ca e destul de lung. Urmeaza sa iau niste vitamine si, daca problemele vor continua, poate voi folosi si eu lotiunea.
Cel mai tare ma tenteaza insa vopseaua Garnier. Mai am o cutie de Revlon fara amoniac, insa parca simt nevoia sa mai incerc si altceva, mai ales ca mi-am tot bulit nuantele in ultimul timp si nu mi-am gasit o culoare la care sa raman.
claudia a spus…
Ma tenteaza Chelstop din ce zici tu, dar ma gandesc ca sigur nu o sa ma tin de ea si degeaba o iau :(.
Syoss la mine s-a dus asa cum a venit, cu viteza luminii, foarte proasta vopsea. In schimb cu Garnier ma vopsesc de vreo 6 ani si imi place la fel de mult ca in prima zi , mai ales ca nu imi distruge absolut deloc parul si it fades ( habar nu am cum se spune in romana !) foarte frumos!
Dana Maria a spus…
Este foarte bun balsamul si l-am descoperit datorita tie :) Hidrateaza firul de par foarte bine....nu ma asteptam sa fie atat de bun :) Mersi :)
Miss Z a spus…
Tata foloseste chelstop si chiar a obtinut rezultate. Mie a inceput sa imi cada parul mai grav de cand a venit toamna...chiar ma sperie..si ma gandeam sa apelez la solutia asta. Vreau sa imi iau si celalalt produs - "sapun moale"- pe care sa il folosesc in loc de sampon.
Te pup!
Anonim a spus…
buna! ce nr era vopseaua pe care o foloseai de la garnier color naturals? Eu am cautat la ei ciocolata, dar nu am gasit...

ms!
Toma Aurora a spus…
Buna!


Nuanta are numarul 6.34, se numeste Ciocolatiu (Chocolate) si are pe ambalaj o fata cu parul ondulat :)

Anonim a spus…
Multumesc!
Unknown a spus…
folosesc si eu samponul 5R de la Hofigal si sunt foarte multumita de el; impotriva caderii parului, folosesc un produs despre care poti citi aici:http://impresiilacald.blogspot.ro/2013/01/aliatul-parului-meuun-arhinecunoscut.html