Prima comanda din magazinul Dacic Cool


   Joi am facut cumparaturi din magazinul online Dacic Cool, nu ca blogger ci ca simplu client obisnuit, fara sa mai beneficiez de un extra-bonus pentru faptul ca am scris despre produsele comercializate de ei.
Am plasat comanda pentru ca aveam nevoie de un demachiant. Nu mai aveam decat 3-4 servetele demachiante in casa si tot amanasem momentul achizitionarii unuia nou curatandu-mi machiajul cu ulei de cocos (foarte eficient, de altfel).

  Am ales demachiantul Gerocossen din doua motive: auzisem numai lucruri bune despre el/ nu am mai incercat nimic de la aceasta firma pana acum. Pretul sau a fost de 13,7 lei, o suma modesta pentru un demachiant fara parabeni, cu un ambalaj foarte frumos (in comparatie cu cele ale altor produse romanesti).

   Nu am probleme mari cu cosurile, cu exceptia celor din zona maxilarului inferior, in apropierea liniei gatului, in partea dreapta. Acolo imi apar luna de luna cosuri pe sub piele, foarte dureroase. Citisem aici un review foarte favorabil gelului antiacneic Acneogel, dar si pe alte bloguri si forumuri. Evident, fiind un produs destinat uscarii cosurilor nu este recomandat tenului uscat, dar cum tenul meu are tendinte serioase de ingrasare nu ma tem de acest aspect. Ba sper chiar sa il mai usuce, daca este posibil! Pretul unui flacon de 50 ml este de 5,99lei.

   Tot din motive practice mi-am ales deodorantul fara aluminiu Hofigal, un antiperspirant fara conservanti si saruri de aluminiu. In timpul menstruatiei imi apar noduri mamari dererosi, care dispar dupa 7-10 zile. Daca folosesc deodorant cu aluminiu simt ca durerea se potențeaza, asa ca incerc sa folosesc numai variante fara aluminiu in acele zile. Deodorantul este unisex, sub forma de spray, are 50 ml si costa 9,18 lei.
Si ultimul produs achizitionat de pe site a fost gelul anticelulitic despre care v-am vorbit ieri. Primul tub mi s-a terminat si abia il asteptam pe cel nou. Un flacon are 75 ml si costa 7,81 lei.

In rest, am primit o sumedenie de cadouri:

-sapun moale vegetal;
-lotiune pentru stoparea caderii parului (o sa va vorbesc in curand si despre ea, numai de bine),;
-gel dupa epilat dermoprotector;
-4 mini-creme Sudocrem pentru calmarea si vindecarea iritatiilor bebelusilor si adultilor;
-crema Spirulin .

Am primit si catalogul cu produse, dar si numarul de septembrie al revistei Hofigal. Totul pentru numai 44 de lei. M-am simtit foarte bine tratata in momentul in care am deschis pachetul si am descoperit atatea minunatii trimise drept cadou pentru simplul fapt ca sunt cumparator online.
Daca aveti vreun membru in familie cu numele Ciprian si comandati pe numele lui pana pe data de 2 octombrie, toate produsele comandate vor sosi la voi in dublu  exemplar.



Comentarii

coco a spus…
intru sa cercetez si eu magazinul :)
Abyukina a spus…
ce de bunatati, ia sa vad daca au si demachiantul meu preferat :d.
Sa folosesti cu placere toate produsele si sa ne zici si noua cum ti s-au parut ;)
Manases Andrea a spus…
Nu stiam de acest site, o sa vizitez si eu, mai ales ca am nevoie de cateva produse naturale!
Dana M a spus…
Din cate am observat eu oamenii de la Dacic Cool au inteles ce inseamna marketinugul si strategiile eferente, sunt oameni care constientizeaza ca majoritatea persoanelor prefera produsele straine in detrimentul celor romanesti asa ca cu astfel de promotii temporare/permanente isi maresc/mentin clientela. Apropo de demachiante iti recomand cu placere cel de la Herbagen cu ulei de masline, miroase foarte frumos, nu contine parabeni sau parafine, eu l-am luat cu vreo 12 lei dintr-un Kaufland. :)
Cherry Queen a spus…
am gasit si eu multe lucruri tentante pe site... sper sa dau o comanda cat de curand.. :D

te pup!
andreea a spus…
ce bine ca pe iubitul meu il cheama ciprian :D
Kisstyana a spus…
Am dat si eu o comanda tot joi, si luni am ridicat-o ..:) Eu nu am primit asa multe cadouri ca tine :> Sa le folosesti sanatoasa!
doinitzasv a spus…

Am dat si eu o comanda vineri, iar luni la amiaza am si primit coletul. Mi-am comandat samponul Hofigal R Q10 si lotinea Chelstop si am primit balsamul Q10, Sapun moale si crema Spirulin cadou. Cu tot cu taxe postale m-au ajuns la aproape 26 lei, un pret foarte bun, mai ales ca acum cativa ani buni plateam 12 lei numai pe lotiunea Chelstop. Si foarte prompti si respectuosi, mai ales ca am si fost sunata de o doamna din partea firmei pt date complete privind adresa de livrare. Cu siguranta voi incerca si alte produse de pe site-ul lor.
Sa folosesti cu placere produsele comandate! Cred ca voi incerca si eu gelul Supliform, mai ales ca e chiar ieftin ca pret, si deodorantul Hofigal.
Alexandra a spus…
Sa le folosesti cu placere.
Poti pune o poza, te rog, cu ingredientele Sudocrem?
Multumesc.
Toma Aurora a spus…
Coco, saptamana aceasta ofera capsule de q10 pentru comenzi mai mari de 30 de lei.Foarte tentant!
Toma Aurora a spus…
Aby, am folosit demahiantul si crema antiacneica pana acum. Mi-au placut foarte mult si astept sa vad cum se comporta pe viitor. Asa la o prima testare sunt bune: demachiantul curata ochii perfect, fara sa ma usture, iar crema usuca rapid cosurile.
Toma Aurora a spus…
Andrea, este nou lansat site-ul. :D
Toma Aurora a spus…
Dana, sunt absolut de acord cu tine. Fara o astfel de strategie este greu sa cuceresi clientii.
Si acest demachiant nou cumparat are un miros superb, delicat si floral. Sunt multumita de eldupa o prima demachiere (mai ales a ochilor).
Toma Aurora a spus…
Am vazut ca adauga mai mereu noutati. Cred ca pe viitor isi vor varia produsele comercializate. Pupici!
Toma Aurora a spus…
:D Eu tot astept un sfant care sa se potriveasca cu numele celor pe care ii cunosc :))
Toma Aurora a spus…
Kisstyana,lunimi-a ajuns si mie fluturasul, dar pe la 4 si mi-a fost sila sa ma mai duc la posta. Nu stiu de ce nu ai primit la fel de multe cadouri :(
Toma Aurora a spus…
Doinita, cu atat am luat si eu Chelstop din farmacie, cu 12 lei (acum vreo 4 ani).Cred ca depinde de la o farmacie la alta, dar oricum adaosul este destul de mare.
Balsamul q10 imi place foarte tare. Lasa parul asa lucios!
Toma Aurora a spus…
Lista ingredientelor este urmatoarea:
aqua, paraffinum liquidum, zinc oxide, parrafin, lanonlin, cera microcristalina,sorbitan sesquioleate, benzyl benzoate, cera alba, benzyl alcohol, linalyl acetate, propylene glycol, benzyl cinnamate, lavander oil,citric acid, BHA.
Magazin DACIC COOL a spus…
Va multumim tuturor pentru comentarii si sustinere! Vom continua ofertele promotionale si ne bucuram ca sunteti alaturi de noi, pentru ca astfel promovam produsele romanesti si sustinem comertul online. Toate comenzile beneficiaza de promotiile noastre, pe care le anuntam din timp de fiecare data.
Insa, pe langa aceste promotii, mai avem si cadouri surpriza, cadourile surpriza constau in diverse mostre si samplinguri pe care le avem de la partenerii nostri, toate acestea variaza in functie de ceea ce ne pun la dispozitie partenerii nostri. De aceea, aceste cadouri surpriza variaza, uneori, chiar si de la zi la zi... De aceea, acestea nu au cum sa fie la fel in fiecare colet si nici nu avem cum sa le anuntam.
Va asteptam insa si cu aceste surprize care nu au cum sa nu ne bucure pe toate! Si promitem ca, in curand, sa largim portofoliul de furnizori si sa avem produse de la mai multe branduri romanesti!
Alexandra a spus…
Multumesc frumos, am trecut-o pe lista.
Pupici.