Bunatati de la Yves Rocher


   Marti am ridicat comanda de la Yves Rocher, care a intarziat cu aproape 5 zile mai mult decat de obicei. Fetele s-au plans pe forumul Elle ca inca nu le-au ajuns pachetele, dar probabil din cauza ofertei de 50% au avut multe comenzi si nu s-au mai putut misca atat de rapid pe cat obisnuiau. Am inteles ca sunt si in lipsa de cataloage asa ca daca asteptati comanda din acea oferta nu va panicati!

   In aceasta comanda mi-am cumparat parfumul meu preferat, Rose Absolue, un parfum intens, dulce, cu aroma de trandafiri de dulceata. Am desfacut cutiuta sa intr-o clipa si am si aplicat cateva pufuri pe piele. Ah, ce senzatie am simtit! Sper doar ca de acum inainte sa nu abandonez  toate celelelte parfumuri din casa si sa ma las ispitita zilnic doar de acesta. Pentru el am mai platit 97,5 lei, ceea ce reprezinta jumatate din pretul intreg. Foarte buna si de neratat mi s-a parut oferta si ma bucur ca am profitat de ea.

   Cadouri pentru comanda au fost: o umbrela liliachie cu imprimeu floral, un set de instrumente de scris si crema hidratanta de zi. Umbrela este mica si subtire si incape chiar si intr-o geanta medie. Este practica, dar calitatea sa nu este exceptionala. Oricum nu imi pare rau ca am primit-o caci imi va fi de folos in zilele ce vor urma. Instrumentele de scris (un pix si un creion mecanic) arata ca pixurile obisnuite, din librarie. As evalua pretul lor la cativa lei, nu mai mult. Au venit ambalate intr-un etui negru, simplu. Crema de zi am primit-o pentru utilizarea codului newsletter,pe care il puteti folosi ori de cate ori va faceti un cont nou pe site. Aceasta crema mie imi place mult: are o textura usoara, de gel si se absoarbe foarte rapid in piele.

 
   Sunt foarte multumita de tot ce am primit in pachet! Chiar daca umbrela si instrumentele de scris sunt fabricate in China, iau in calcul aspectul lor practic. Niciodata un pix sau o umbrela nu pot fi de prisos unei persoane (probabil la asta s-au si gandit partidele politice cand au impartit umbrele si pixuri cu sigla partidului :D)

Comentarii

miss. overspender a spus…
eu nu m-am panicat deloc, caci mie mereu imi vin coletele dupa sapt bune, nush de ce. de fapt, sa mai intarzie din partea mea, pt ca tocmai am intrat in banii pusi deoparte pt comanda:))

mi-era putin teama ca umbrela nu o sa fie de o calitate prea buna si regret putin ca nu am ales setul de masti, dar oh well..
Irina a spus…
Sa le folosesti sanatoasa si sa te bucuri de ele :)
Criss a spus…
Foarte interesante toate :P te pup :*
Abyukina a spus…
sa folosesti cu placere toate produsele. Eu mi-am ales cele 2 masti de fata in locul umbrelei :D
http://abycandy.blogspot.ro/2012/09/goodies-yves-rocher-septembrie.html
Cherry Queen a spus…
sa le folosesti cu placere...
m-a tentat si pe mine oferta de 50% dar nu am gasit nici un produs sa ma tenteze atat de tare incat sa dau comanda.. :D:D

te pup!
Unknown a spus…
sa le folosesti cu placere!
mai devreme am trimis si eu prima mea comanda la yr.
as vrea sa te intreb daca inainte de a-mi trimite comanda, cei de la yr ma vor contacta telefonic sau pe e-mail?
adresa de livrare e la post restant, si de aceea ma intereseaza cand trimit coletul.

multumesc!
Iulia B. a spus…
Hai ca m-ai convins ca vreau si eu ceva de la ei :)). Sunt tare curioasa de BB creamul lor :D.
Toma Aurora a spus…
In momentul in care iti vor expedia pachetul iti vor trimite un sms. Cam in 2-3 zile de cand primesti sms-ul o sa ajunga pachetul la oficiul postal de care apartii.Pana atunci ei nu iti vor trimite decat mailul cu recapitularea comenzii. :)
Anonim a spus…
Parfumul cred ca miroase mortal,avand in vedere obsesia mea cu parfumurile dulci,poate dau o comanda la Yves Rocher...
Anonim a spus…
Iulia, eu am citit ca nu e minunat BB creamul lor..
http://lianasdreams.blogspot.ro/2012/09/bb-cream-yves-rocher-sau-cum-s-arunci.html
PFF... ai zis tu ca ti-ai luat alt parfum... asta e si preferatul meu :(( dar nu am mai avut banuti de el pt ca mi-am dorit bb creamul, daca mai apare vreo reducere de 50% sigur mi-l iau si eu... sa le folosesti cu placere :*:*
Alina a spus…
la fix a venit umbrela!
sa le folosesti cu placere :)
Toma Aurora a spus…
Emma,inca este valabila reducerea. Daca te intereseaza iti dau exact linkul cu oferta. pupici!
multumesc mult pt. link, o sa imi comand si eu parfumelul :* ce bine imi pare
Rose Absolue! Ce feminin arata!:*As trage o fuga pana in
Yves Rocher sa vad cum miroase, m-ar tenta si pe mine!Te imbratisez!
PINA a spus…
Aproape in fiecare luna plasez cate o comanda la YR, luna aceasta m-am abtinut pana acum, nu m-au atras cadourile si mai am 2 produse neincepute de la ei.
Imi place mult blogul tau, il citesc cu interes, desi am multi ani in plus fata de tine.:)