Wishlist de septembrie


   Mereu am considerat luna septembrie ca fiind o perioada anexata verii, asa cum luna martie, de pilda, este friguroasa si niciodata nu da semne ca ne-ar fi scapat definitiv de iarna. De aceea, inca imi mai doresc haine subtiri, vesele, care sa pastreze vii amintirile zilele calde de vara (totusi, nu a celor caniculare!:D).

   Blugii de la Asos stau bine-merci in lista mea provizorie de pe site, alaturi de celelalte 3 perechi-surori, din colectia Gerbera. I-am gasit zilele trecute redusi la 19 lire si i-am cumparat fara sa mai stau pe ganduri. In plus, am beneficiat si de o reducere de 10%, valabila saptamana trecuta si am mai platit pentru ei 17 lire (aprox.100 lei).


   Miniprix si-a facut casuță nouă si o data cu modernizarea magazinului virtual a adus si o colectie noua de incaltaminte. Ghetele crem cu platforma, cu fermoar lateral, m-au atras cel mai tare. Pretul lor este de 168 de lei si sper sa imi strang bani pana la sfarsitul lunii sa le cumpar. Pe site gasiti multe alte modele, din piele sau din piele intoarsa. Preturile nu mai sunt chiar asa mici ca in anii trecuti, dar oricum sunt mult sub nivelul celor din mall-uri.
                                                                    Persun Mall Shoes

   Am bagat de seama ca nu am nicio pereche de pantofi nude. Nu imi doresc unii foarte inalti, ci unii cu tocul mic, ca cei de pe Oasap. As prefera ca tocul sa fie ceva mai gros, caci am prostul obicei sa ma mai uit dupa cai-verzi pe pereti cand merg pe strada si sper sa nu raman intepenita prin grilajul unei guri de canalizare sau prin blocurile de piatra ale vreunui caldarâm.


  
   Aproape 4000 de rochii se afla la reducere pe Asos! O adevarata incantare pentru ochii fetelor mereu in cautare de haine noi, la preturi convenabile. Eu am pus ochii pe doua, dar cred ca doar pe una  dintre ele  imi voi permite sa o cumpar. Cred ca pe cea de-a doua o voi alege, deoarece nu mai am nimic asemanator in sifonier si poate fi purtata cu dresuri negre si un cardigan gros si in zilele mai racoroase. Nu că prima rochie nu ar merge....
   Am gasit aceasta curelusa simpatica pe Romwe. Imi place foarte mult fundita cu perle din centru si cred ca vine tare dragut purtata peste o rochita vaporoasa. Cred ca o voi cumpara din creditul pe care il voi primi luna aceasta pe site.

 
   In materie de cosmetice imi doresc fondul de ten anti-imbatranire de la Giordani Gold, un produs pe care l-am mai avut acum multi ani si care mi-a placut la vremea respectiva. Sunt foarte curioasa cum ma voi intelege acum cu el, dupa ce am incercat atatea tipuri defond de ten intre timp.


   Am primit pe mail o oferta de la Yves Rocher, constand intr-o reducere de 35% pentru un produs la alegere (care nu se afla la reducere pe site) + transport gratuit la comenzi peste 50 de lei. Am zis ca este ocazia perfecta pentru a adauga in cos parfumul Ode a l-amour.L-am avut acum 4-5 ani in varianta mica, de 30ml, fara vaporizator. Este foarte greu sa folosesti un parfum fara pompa de dozare si de data aceasta am ales varianta de 50 ml, dotata cu vaporizator. Pretul sau standard este de 130 de lei, dar cu reducerea ajunge la 84 de lei. In plus voi primi doua masti cadou: una cu struguri si una cu antioidanti, impotriva oboselii. Daca va intereseaza oferta,lasati-mi adresa de mail ca sa va trimit fw cu ea.


 Peste 2 saptamani sora mea va pleca in vacanta in Spania si mi-a spus sa ii pregatesc o lista cu produsele cosmetice pe care mi le doresc. Ca multe dintre voi, am reusit sa testez, prin diverse cunostinte,  cosmeticele care se gasesc in Mercadona (in special marca Deliplus). Aceste produse, nu doar ca sunt ieftine, dar sunt si de o calitate buna. Eu am incercat mai multe tipuri de servetele demachiante, sampon si fond de ten. Foarte mult imi doresc sa incerc si lotiunile lor autobronzante, servetelele pentru bronz sublim, mastile de par colorante, demachiantul bifazic, o crema de fata, un lac-fixativ. Voi aveti ceva recomandari?





Comentarii

Caress a spus…
Buna, referitor la Ode a l'amour, eu il am, am consumat un singur puf din el si nu prea-mi place, daca vrei ti-l daruiesc. Scrie-mi pe mail, ok ? Te pup.
Fuchsia a spus…
Ca de obicei, imi place tot ce ai ales, in special blugii si rochitele :X
Mădă a spus…
Crema de corp verde, crema autobronzanta, ojele ...
Diana Tudor a spus…
Bineinteles ca ne faci pofta cu wishlist-ul tau, ca intotdeauna! Nici nu pot sa zic care imi place mai mult, toate sunt superbe! Parca mi-a ramas totusi gandul la rochita aia pe care vrei sa ti-o iei de pe Asos, e superba!
Oana a spus…
Imi plac mult pantofii nude de pe Oasap.

Blogg-ul meu este:
http://joanswallpaper.blogspot.ro/

As aprecia daca m-ai adauga si tu in lista.
aura a spus…
De la Mercadona mi-am luat samponul Stylius(deliplus) cu keratina si provitamina b6(parca), e cu capac roz si sunt super-multumita!
Nu stiu daca iti place, dar la mercadona mai este un parfum cu vreo 10 euro, Unico Musk, care eu zic ca e identic cu White Musk de la The Body Shop.
Am avut si vopsele de la deliplus, foarte bune, ies foarte misto nuantele.
Alina a spus…
nu ma mai tenta cu Miniprix :))))
Gina Cristiana a spus…
Si eu mi-am pregatit un wishlist destul de lung si voi pleca zilele astea in cumpararea lucrusoarelor :) Sper sa bifezi cat mai multe din lista.
pupici
Emerald a spus…
Draguta, f frumos wishlist.
Am si eu 2 creme din Mercadona, which I adore. Am fost vara asta acolo si nu ma puteam dezlipi de marketul asta. Din poza pe care ai pus`o tu o am pe cea cu aloe vera, si cea albastra, pt piele sensibila, sunt ffff bune. Am dat cam 4 euro pe amandoua.
Iti mai recomand gelul de dus cu Argan, exceptional, si crema de corp, este intr`o cutie cilindrica. Ah si fixativul de par, la fel de super. Si servetelele uscate, El Bosque Verde, cele galbene, sunt mai bune decat Zewa si miros ca Zewa, alea galbene :D
Si mancarea, super buna si multe sortimente. Mi`am luat a n'a cutie de lapte condensat. In Romania nu se gaseste, pacat. Il folosesc si la gatit si la cafea, este super. Il recomand de asemenea,

Pupici si spor la cumparaturi,

Andra
Emerald a spus…
Fudge, scrisesem ditamai reply`ul si nu mi l`a salvat.
Anyways,

Dragut wishlist.
Voiam sa iti spun de Mercadona,
Cremele din ultima poza sunt super bune, am si eu 2 bucati, mai au un gel de dus cu ulei de argan, suuuper bun, si am si crema to match :))
Vopseaua intradevar este f buna, are o consistenta deosebita si se intinde f bine, am dat deja indicatii mamei la vreo 5-6 bucati :)) sa`mi ajunga pana la primavara.
Hm, mancare, ieftina si f diversa, iti recomand laptele condensat, este f bun si la gatit si cafea si ce iti mai trece prin cap. Pacat ca in Ro nu se gaseste.
Pupici si spor la cmparaturi,

Andra
Toma Aurora a spus…
Letitia, deja am plasat comanda. Cred ca marti-miercuri imi si ajunge. Daca stiam l-as fi luat de la tine :(
Parfumul este intradevar cam dulce si foarte puternic si nu cred ca este pe placul multor persoane. Nici mie nu mi-a placut foarte tare la inceput, dar apoi nu m-am indragostit de el:))
Toma Aurora a spus…
Mada, iti multumesc pentru recomandari!
Toma Aurora a spus…
Diana, din pacate nu am niciun ban pe card si nu pot cumpara rochita. Trebuie sa mai astept o vreme :(
Toma Aurora a spus…
Imediat te adaug, Oana! :D
Toma Aurora a spus…
Aura, am notat un sampon Stylius pe lista si o vopsea (o nuanta de ciocolatiu). Parfum nu voi cumpara, desi ma atrage tare unul de la Hello Kitty ce se gaseste in Mercadona. Mi-am promis sa nu mai iau parfum fara sa stiu cum miroase.
Iti multumesc foarte mult pentru recomandari!
Toma Aurora a spus…
:)))))Incerc sa nu ma tentez nici pe mine.
Toma Aurora a spus…
Gina, voi urmari blogul tau pentru a vedea cumparaturile. Sa stii ca ti-am citit mereu postarile, dar nu am avut suficient timp incat sa las si comentarii. Promit sa ma revansez cand voi avea timp, draga mea!
Toma Aurora a spus…
Emerald, am gasit si cel de-al doilea comentariu :D Probabil a fost o eroare. Si mie mi s-a intamplat foarte des in ultimele zile, atunci cand am lasat comentarii.
Iti multumesc pentru toate recomandarile exprimate.Imi spun de un real folos, mai ales ca site-urile din spania sunt restrictionate in afara granitelor si doar putine pot fi accesate. Nici macar pe bloguri nu pot intra, sa citesc pareri despre produse!
Lavinia a spus…
Si eu am folosit acelasi fdt de la Oriflame acum multi ani si eram incantata de el. A fost primul fdt care mi se potrivea si mi-l cumparase mama. L-am incercat din nou anul asta in speranta ca ma voi indragosti iar de el dar a fost o mare dezamagire, nu se mai potriveste deloc tenului meu.
Unknown a spus…
Superbi pantalonii! Iar curelusa imi pare tare jucausa :)