Review: Parfum si gel de dus Moment de Bonheur


Parfumurile mele favorite sunt cele de la Yves Rocher. Mi se par suficient de rezistente pe piele si au o aroma deosebita. Am avut si parfumuri mai scumpe, dar niciunul nu mi s-a parut la fel de distinct. Recent mi-am cumparat Armani Code, captivata pe moment de notele sale de citrice. Dupa cateva zile deja am inceput sa il evit si acum stau si ma intreb de ce am dat banii pe el. Nu l-am inclus intr-o postare pentru ca nu stiam ce sa va zic despre el. Nu pot sa il numesc un parfum prost, dar pur si simplu nu este pe gustul meu. Nu l-as putea recunoaste la nimeni pe strada, asta este un lucru sigur. Nici macar nu pot sa ii identific notele de varf si mi se pare ca duce putin cu vitamina C din copilarie (cea la 1 leu, pe care o mancam ca pe bomboane).

Moment de Bonheur l-am primit cadou pentru o comanda mai veche, iar gelul de dus a fost tot cadoul, pentru inscrierea la newsletter. Practic, nu am platit nimic pentru ele si au fost trimise gratuit, pe langa produsele comandate. Si cu toate acestea, le pretuiesc ca si cum le-as fi achizitionat la pret intreg.
Aroma lor nu este opulenta, nu te nauceste prin intensitate (cum este cazul lui Vanille Noire), dar este suficient de intriganta incat sa depistezi mirosul Moment de Bonheur la fiecare persoana care il foloseste. Este un parfum dominat de aroma de trandafiri, dar nu este foarte dulce. L-as descrie ca pe un boboc de trandafir: discret aromat, dar invaluit de notele verzi ale petelelor neajunse inca la maturitate.

Din punctul meu de vedere este un parfum perfect echilibrat, creat atat pentru persoanele care iubesc parfumurile usoare, fresh, cat si pentru amatorii de arome dulci. Gelul de dus este mai putin intens decat parfumul, dar lasa pielea frumos parfumata. Foarte mult mi-as dori si laptele de corp din aceasta gama, mai ales ca stiu ca produsele hidratante din gamele parfumurilor sunt intens parfumate, iar aroma lor se pastreaza foarte mult timp pe piele.


As putea adauga faptul ca ambalajele produselor sunt foarte placute: feminine,curate, primavaratice, proaspete....ca niste adevarate momente de fericire! Mirosul, recipientele, numele parfumului, toate mi se par in perfecta armonie.
Rezistenta lui nu este una foarte mare pe piele si trebuie reaplicat dupa 4-5 ore, dar pe haine se pastreaza mai mult timp. Eu nu ma parfumez pe haine, dar parfumul de pe piele se atinge de haine cand ma imbrac si nu pot evita acest contact. Recunosc totusi ca uneori mai dau cate un puf pe un pulovar pufos si cand am chef imi bag nasul in el, pentru un boom intens de parfum!

Lista de preturi intregi este urmatoarea:
-apa de parfum: 135 lei/30 ml, 185 lei/50 ml;
-gel de dus: 50 lei/200 ml;
-lapte de corp: 74 lei/200 ml.

Preturile pot beneficia de reduceri in anumite oferte tiparite sau valabile pentru comenzi online.

Comentarii

Ela a spus…
Stiu ca si Simonei(vintagelook) ii place si deja sunt curioasa cum este acest parfum.Singurul lucru care ma face sa ma abtin de la a-l achizitiona este pretul sau.

Te pup!
Ai un talent nativ in a descrie parfumurile si toate produsele Yves Rocher incat ma faci sa le iubesc pe toate chiar daca nu ma atrage aroma in special.Ca si in cazul lui Vanille Noire, dupa ce ti-am citit review-ul, nu am mai stat pe ganduri si l-am achizitionat, desi l-am mirosit inainte si nu imi placea prea mult.Moment de Bonheure este foarte fin, dar iar, nu neaparat pe gustul meu.Insa am crema de corp datorita tie, o folosesc zilnic si ma simt ca o printesa parfumata dupa :)Mltumesc inca o data pentru review, ma faci sa privesc cu alti ochi unele produse superbe!
Te imbratisez!
Simona Tucu a spus…
Oh, da, una dintre cele mai placute arome din punctul meu de vedere... :)
Si eu inca imi mai doresc laptele de corp, este pe lista, insa am alte prioritati si nu va fi cumparat in urmatoarea perioada de timp, insa o sa fie al meu la un moment dat... :)
Anda Zelenca a spus…
Este unul dintre cele mai faine parfumuri YR!:X
Alina a spus…
si mie imi place, chiar luni mi-am terminat ultima sticluta :) acum ma dau pe So elixir :)
Anonim a spus…
Buna Aurora,

stiu ca nu prea are legatura la postul tau, dar as avea nevoie de un raspuns, tot caut sa imi comand creme de corp de la Victoria Secret's cu Jasmine Moonlit si nu am gasit prin Ro, stie cineva de unde sau cine aduce?
Multumesc mult
O zi buna
Alix
Adina Aruştei a spus…
Din pacate, MdB nu prea tine pe pielea mea :(
Inca ma mai gandesc daca sa il cumpar sau nu.. Poate daca gasesc vreo oferta speciala, ca altfel.. nu vreau sa platesc pret intreg.
All that beauty a spus…
Ce frumos ai descris acest parfum! xo xo
Blue Lady a spus…
Nu l-am cumparat inca, preferatul meu este So Elixir, iar intr-o urmatoare comanda imi doresc Tendre Jasmin.
Fuchsia a spus…
Se gasesc pe ebay, si unii dintre vanzatori trimit si in Ro :)
Anonim a spus…
Buna, Aurora! Vroiam sa te intreb cum cumperi produsele Yves Rocher pt ca m-ar interesa si pe mine! Multumesc!

Andreea, Sibiu
Toma Aurora a spus…
Andreea,produsele se pot comanda online: http://www.yves-rocher.ro/control/main/. Dupa prima comanda vei primi in colet si un catalog tiparit iar apoi poti comanda telefonic sau prin posta. De asemenea, daca nu ai facut nicio comanda pana acum poti fi recomandata de o persoana prin intermediul unei oferte de recomandare. Daca doresti iti pot trimite prin mail ultimul catalog aparut, in care vei gasi si ultimele oferte valabile.