Review: Mascara 2FX Oriflame


Intotdeauna mi-a placut mascara de la Oriflame. Am avut multe tipuri, in diferite ambalaje, cu denumiri si caracteristici care de care mai promitatoare. Preferatele mele au fost Power Curl si WonderLash, ambele cu periute moderne.

Mascara 2FX nu a reusit sa se ridice la nivelul lor, tocmai datorita periutei sale clasice, cu peri distibuiti in mod uniform. Periutele clasice sunt in general si mai mari si nu la fel de inguste ca cele din platic, sau cele cu peri distribuiti pe o singura parte. In rest, in ceea ce priveste calitatea pastei din interior, este la fel de intensa si rezistenta ca a celorlalte tipuri de mascara fabricate de Oriflame. Acelasi aspect siliconat si aceeasi putere de fixare (nu se scutura deloc pe timpul zilei).



Periuta rimelului are doua capete, unul negru si altul alb-argintiu. Daca le desurubam pe amadoua in acelasi timp, obtinem o perie incarcata de pasta, dar daca il desfacem doar pe cel negru, atunci peria va fi curatata, iar aspectul genelor va fi unul foarte natural.

                                                                      fara mascara
                                                                           cu mascara
                                                                        fara mascara
                                                                   cu mascara
                                                                                fara mascara
                                                                                  cu mascara


Se poate observa din fotografii ca rimelul este intens si confera alungire genelor, dar din pacate sta prost la capitolul volum. De vina este periuta, care este mare, cu peri clasici, putin cam rasfirati. Data viitoare ma voi intoarce la un rimel cu periuta din plastic, dar voi continua sa il folosesc si pe acesta, pentru ca pasta sa mi se pare de o calitate foarte buna.

Eu l-am folosit intr-un singur strat, cu ambele capete desurubate. Mi-a fost frica ca genele sa nu se uneasca daca voi aplica prea mult produs. Pretul sau este de cca. 15 lei la reducere si il gasiti in brosurile Oriflame.

Comentarii

Unknown a spus…
Intr-adevar este foarte bun rimelul si se vede foarte frumos pe gene
Unknown a spus…
Esti o frumoasa.T e urmaresc de ceva timp.Tine-o tot asa.Treci si pe la mine.Pupicei:*
aura a spus…
Sincer, am vazut prima poza si m-am gandit instant ca rimelul face niste gene super. Apoi vad ca e poza fara mascara :))
Simona Tucu a spus…
Mda, se pare ca la capitolul volum sta prost de tot, eu mai mult doresc volum decat alungire, deci categoric nu este pentru mine. Ma bucura review-ul tau, sigur nu-l cumpar.

Sunt de acord cu tine in ceea ce priveste calitatea rimelurilor de la Oriflame apreciate prin prisma caliatii pastei din interior si mai putin a periutelor.
Pupici!
Alina a spus…
subscriu la ce a zis aura :)) vroiam sa zic ca vai, ce frumos si natural arata :))))))
Anonim a spus…
De mult mi-l doresc si eu, dar din poze mi se pare ca iti cam lipeste genele, ori eu si-asa am putine gene (si foarte scurte), mi-e frica sa nu fie inutil pt mine... Mai ales ca nici periuta nu seamana cu ce folosesc eu in mod normal..
Cherry Queen a spus…
si eu folosesc rimelul wonderlash si imi place pentru ca nu incarca delog genele.. :)

si mie imi plac mult genele tale fara rimel :))

p.s. te-am adaugat in blogroll :D:D

xoxo
D.
Criss a spus…
Si eu ma gandeam de mult sa-l inecerc, dar nu ma hotarasem si bine am facut :P Ma multumesc cu celelalte de la oriflame :P
Ela a spus…
Eu caut un rimel care sa alungeasca si sa dea si volum dar acesta mi se pare ok chiar daca nu indeplineste si cea de a doua cerinta.


Te pup!