Review: Asos Nail Rock Wraps


   O sa va vorbesc astazi despre autocolantele Nail Rock de la Asos, pe care sora mea si le-a cumparat si le-a testat zilele trecute.Ea a ales nuanta Neon Purple, redusa pe site de la 6,5 la 3 lire. In interiorul ambalajului primit a gasit: 8 autocolante duble, o pila, un betisor pentru cuticule si un servetel imbibat in acetona.

   Inainte de aplicarea stickerelor colorate, unghiile trebuie curatate si pilite foarte bine, pentru a sterge tot luciul lor. Daca unghiile raman lucioase,autocolantele nu se vor lipi! Apoi, se imping cuticulele cu ajutorul betigasului si se incepe procedeul de lipire.

   O data fixat autocolantul pe unghie, se incepe finisarea sa, cu ajutorul unei pile si a unei forfecute. Sora mea le-a aplicat destul de atent, dar unele autocolante s-au indoit pe marginea unghiei. Din 10 unghii, 5 au iesit cu acest mic defect de care va spuneam:


   Sora mea le-a tinut o singura zi pe unghii din mai multe motive:

-dupa baie deja varfurile incepusera sa se decoloreze;
-de aproape autocolantele sunt destul de vizibile, desi de la departare nu par artificiale;
-avea senzatia ca are ceva lipit de unghii si o deranjau indoiturile de pe centrul unghiei.

   Dupa parerea sa, aceste autocolante sunt intradevar ceva diferit si merita folosite macar o data, pentru ca procedeul e destul de haios si se deosebeste de aplicarea clasica a lacului de unghii (mai ales ca nu trebuie sa mai astepti sa se usuce oja) dar nu isi justifica pretul si nu e rentabil sa le folosesti de mai multe ori pe luna.

  Voi ati incercat pana acum stickerele pentru unghii? Calitatea si rezistenta lor v-au satisfacut?





Comentarii

Simona Tucu a spus…
Eu nu am incercat niciodata si recunosc ca nu as avea rabdare sa le lipesc, sigur mi-ar iesi oribil :P
Adina a spus…
Mie nu imi plac autocolantele pentru unghii de nicio culoare, chiar se vad urat si daca reusesti sa le pui perfect, fara cute oricum nu rezista. Sunt si oje care sar intr-o zi dar tot oja ramane sfanta.
All that beauty a spus…
Nu am folosit stikerele pentru unghii, nu prea ma tenteaza. Consider lacul ca fiind mult mai practic si avantajos ca pret.
Diana Tudor a spus…
Am admirat si eu stickerele de genul asta, dar mi se pare ca au un pret prea mare, daca ar fi sa incerc vreodata as alege ceva cu un model mai complicat, pe care nu l-as putea face singura :)
Mihaela Pojogu a spus…
am dar nu m-am incumetat sa mi le pun, m-ar apuca nervii sa mi se dezlipeasca sau orice care m-ar face sa ma simt penibil, intr-o duminica ar fi ceva :D
Fuchsia a spus…
superba culoarea. eu as vrea sa incerc unele cu model :)

altceva v-ati mai luat de pe asos?:D
Toma Aurora a spus…
In comanda cu benzile pentru unghii au mai fost niste incaltari pentru prietenul suroii mele. Eu nu mi-am luat nimic la vremea respectiva, dar mi-am comandat apoi niste blugi cu flori.
Am vazut pe forum blugii tai leopardut! Sunt superbi! Si culoarea si modelul si lungimea sunt perfecte! Sa ii porti cu multa placere!
Toma Aurora a spus…
Mihaela, si pe mine m-ar trece toate caldurile daca mi s-ar indoi benzile in timpul aplicarii.Si mi se par si destul de scumpe:aproape 15 lei pentru 2-3 zile de manichiura.
Toma Aurora a spus…
Simona, sunt de aceeasi parere! Lacul de unghii este sfant!
Toma Aurora a spus…
Adina si sunt si costistoare. Eu tin minte ca am avut unele de la Avon, ceva mai ieftine (10-12 lei) si imi ajungeau pentru o singura manichiura. Dupa 2 zile incepeau sa de decojeasca si nu aveam cum sa le mai lipesc la loc.
Toma Aurora a spus…
Simona, cred ca fetele cu unghii foarte lungi s-ar descurca mai usor. Asa noi, cele cu unghiile mai scurte, trebuie sa indepartam aproape jumatate din banda si e mai mare deranjul.
Fuchsia a spus…
Mersi :*:*
Ela a spus…
Am vazut unele dragute cu diverse modele si chiar si metalice si se aplicau perfect iar aspectul era superb dar cred ca depinde de producator.
Oricum oja o prefer pentru ca e mai ok din multe puncte de vedere:varietatea nuantelor,rezistenta,aspect,pret.


Te pup!