Flower Power Shopping


   Zilele acestea am avut o stare de spirit deosebita pentru vremea de afara. Nu stiu de ce, dar parca astept sa vina primavara, nicidecum toamna. Imi este foarte dor de florile din mai, pe care le vedeam prin toate gradinile, aleile si parcurile. Imi este dor si de acele ploi puternice si scurte, caldute si revigorante. Nu vreau ca vremea sa se strice in curand si sa dispara tot verdele si toata bucuria din natura.

Imprimeurile florale mereu m-au binedispus! Chiar si atunci cand era zapada afara imi insuflau veselie si pofta de viata. Mai mult, unori parca stateam sa simt aroma trandafirilor sau a violetelor de pe o bluza sau o rochie. Asa s-a intamplat si cu bluzita inflorata pe care am gasit-o intr-un mic butic vintage. Parca simteam parfumul trandafirilor de dulceata strecurandu-se prin nări atunci cand am zarit-o.

  
Si daca tot am trecut pe langa magazinelul meu preferat cu lacuri de unghii, imediat mi-am ales o sticluta cu oja roz, de culoarea vatei pe bat (Cosbell, nr.17). Era fix nuanta pe care mi-o doream si, intre noi fie vorba, am si pus ochii pe o nuanta de rezerva, pe care o voi cumpara pe viitor. Ojele Cosbell sunt atat de frumoase: lucioase, cu textuta cremoasa si in nuante superbe.



   I-am adus aminte surorii mele ca nu mi-a mai cusut de mult ceva la masina si daca tot nu ma lasa sa o mai folosesc (pe motiv ca o dereglez.Motiv pe care nu il resping, dealtfel!), macar sa imi faca o rochie dintr-un material pe care il pastram de cateva luni in sifonier. Dupa multe staruinte s-a indurat si mi-a facut rochita. Foarte mult imi place, am si purtat-o azi de dimineata cu ghetute din piele intoarsa si cu o curelusa din piele visinie.Uite asa, mi-am amintit sa ma uit si dupa niste cureluse subtiri data viitoare cand intru intr-un magazin sh.


Nu imi place sa port unghiile cu model, dar in ultima vreme am o obsesie pentru manichiura cu aspect vintage, cu flori si buline, in diverse combinatii pastelate.Am salvat o multime de fotografii de pe Pinterest si incerc si eu sa le reproduc cat de cat, apeland la nuantele de oja pe care le am in casa. Ca si instrument pentru pictat nu mai folosesc pensula de la Bourjois,ci un ac de cusut. Nu folosesc varful ascutit, ci capatul pe unde se baga ata. Cu el fac si buline si flori si frunze, mult mai usor decat cu pensula.


Toate ojele folosite sunt de la Cosbell, iar peste unghii am aplicat top coat-ul de la Essence, despre care am vorbit de curand pe blog. Un model foarte frumos, pe care voi incerca sa il fac zilele viitoare este urmatorul:

   Trebuie numai sa fac rost de o oja bleu pentru baza, eventual o voi cumpara chiar pe cea de la Essence din fotografie, daca voi ajunge la un stand cu produsele lor.
   Pe voi ce culori va inspira in aceasta perioada? V-ati orientat deja spre cele ruginii, de toamna, sau mai pastrati in continuare culorile verii pe haine si pe unghii?

Comentarii

Amy a spus…
Modelele sunt asa de dragalase, dar oare cum se fac trandafirasii aia? Merge cu acul de cusut sau doar cu pensula speciala? Poate faci un tutorial? :)
http://ceproduserecomand.blogspot.com
Irina a spus…
Ouauuuuuuuuu.......ce culori pastelate si pisicesti si ce manichiura frumoasa.
Imi place foarte mult rochita pe care ti-a facut-o sora ta, sa o porti sanatoara si iubita.
Si sa ai o zi superba :)
:*
coco a spus…
ce dragut este verdele acesta !
Alina a spus…
chiar ca pozele astea aduc a primavara :)
Diana Tudor a spus…
Vai, cat de dragute sunt unghiile, atat cele pe care le-ai facut tu, cat si cele albastre! :x
ABeautyTale a spus…
Asa un roz caut si eu! E asa de frumoasa oja...
Simona Tucu a spus…
Ah, cat de frumoasa este rochita, superba, Aurora, sa o porti cu placere!

Pupici!
Wooowww....atat am de zis pentru bluzita, oja si rochita.Cat de frumoase sunt...mai ales bluzita, e fix, da fix pe gustul meu-flori, culori pastelate, nuante prudrate de roz.Am si eu o oja asemanatoare pe care am folosit-o doar o data.Iar manichiura sa stii ca te prinde foarte foarte bine.Crede-ma Aurora, stilul tau e unic in blogosfera si esti singura pe care o admir pentru achizile vestimentare.Felicitari!Te imbratisez cu mare drag!:*
Imi place mult maieul cu floricele! Ultima manichiura e superba , chiar zilele trecute am prezentat oja de la Essence . O sa incerc si eu manichiura aceea :D
Toma Aurora a spus…
Amy, cred ca cei de sus sunt facuti cu stampila sau cu sablon, dar gasesti multe tutoriale pe youtube despre cum sa faci trandafirasi. Nu trebuie sa fie neaparat identici, mai ales daca nu avem respectivele matrițe.
Pupici!
Toma Aurora a spus…
Irina, multumesc. Iti urez o zi la fel de frumoasa!
Toma Aurora a spus…
Da, Coco, intradevar!
Toma Aurora a spus…
:)) Pacat ca nu va mai veni, totusi!
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Diana. Sunt foarte usor de facut. Sunt multe tutoriale pe youtube din cate te poti inspira.
Toma Aurora a spus…
Da, de mult cautasem si eu, dar am gasit ori variante prea deschise ori mai intense.
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Simona!
Imi place la nebunie modelul cu bulinute si flori, se potriveste foarte bine hainelor pe care le porti! :)
Faina si rochia facuta de sora ta, poate faci si poze cu tine purtand-o.
De fapt, datorita surorii tale am ajuns sa iti citesc blogul. Stiu magazinul ei de pe breslo si, o data, cautand review-uri pentru produse YR, am ajuns pe blogul tau si am facut imediat legatura cu magazinul ei. Pozele au semnatura personala, fundalul dantelat. :)
Alice wonders a spus…
Ce de lucrusoare diafane si frumoase! Oja de la Essence creeed ca e 'You belong to me'.
Gina Cristiana a spus…
Anul trecut deja trecusem la culorile toamnei si asteptam sa vina cat mai repede. Anul asta as purta culori tari si vesele de dimineata pana seara :)) Nuuu vreau sa se termine vremea asta, este atat de placut acum..
Rochita este superba!
dia a spus…
si eu sunt innebunita dupa flori si sezonul parfumat al lor. cateva zile a fost racoare pe la noi...si parca se simtea miros de toamna, spre regretul meu...eu mai vreau inca vara!
All that beauty a spus…
Si mie imi place manichiura tip vintage. Eu inca pastrez pe unghii culorile de vara cat timp mai este cald.
Abyukina a spus…
ah..ce bluzita superba ! sa o porti cu placere, iar modelele de unghi, fascinante.De la tine am preluat modelul cu trandafirasi :P
Adina Aruştei a spus…
Cred ca sunt facuti cu stampiluta trandafirii.
imi place mult bluzita!
Dorina a spus…
Imi place mult bluzita. Si eu ador imprimeul floral, mai ales vara.

Sunt superbe unghiutele cu trandafirasi, dar nu mi-ar iesi asa nici intr-o mie de ani :))
Descude a spus…
Rozul ala(Cosbell, nr.17) pur si simplu il iubesc!
Fuchsia a spus…
Superba bluzita :) se potriveste de minune cu botinele cu flori. Chiar am observat ca ai foare multe lucruri cu floral print.

De manichiura nu mai zic, stii cat imi place modelul inflorat :D
pupici:*