Favoritele lunii august



   Favoritele ultimelor saptamani de vara au fost, in special, produsele pe care le-am folosit pentru machiaj. Datorita temperaturilor mai scazute am folosit cosmetice mai des si am reusit sa si consum unele produse din trusa. Unul dintre ele este creionul retractabil Avon (in ambalaj rosu), pe care il utilizez de foarte multe luni, fiind singurul meu dermatograf. Luna aceasta am ajuns la capatul sau si este primul creion de ochi pe care reusesc sa il folosesc inainte sa expire.

   Mi-au placut ambele fonduri de ten cumparate luna aceasta: Mineral Therapy Oriflame si So Matte Miss Sporty si le-am folosit consecutiv. In zilele mai calduroase mi-a placut mai mult cel de la Miss Sporty, pentru ca este foarte matifiant, dar pentru un aspect mai luminos l-am ales pe cel de la Oriflame.
 
  De fiecare data am folosit blush-ul Peach Glo de la Sleek,  atat pe post de iluminator, cat si ca fard de pleoape. Arata foarte natural pe fata si culorile se vad foarte frumos si pe pleoape. Eu il aplic cu pensula Erth Minerals,  un instrument practic cu care uneori utilizez si fondul de ten mineral sau pudra de fata.


   Pentru par am folosit samponul Superstar de la Tigi, singurul pe care il mai am, momentan. Are un miros fructat, foarte placut si de cand il tot folosesc parca nu se mai termina. Ca si calitate, este un sampon normal, care nu imi produce matreata. Nu lasa parul la fel de moale ca si samponul Anian (este produsul meu preferat pentru imblanzirea parului aspru, chiar daca este ieftin), dar nici nu il incalceste sau il face mai rebel. Pur si simplu, doar in curata si il parfumeaza foarte frumos! Dupa fiecare spalare am utilizat masca Anian fara clatire. Imi place faptul ca are un miros usor, neutru si nu imbacseste deloc suvitele de par. Fiind leave-in scap si de grija clatitului si a timpului de actionare.

Gelul de dus preferat a fost Dop cu aroma de zmeura, primit de la o prietena foarte buna. La noi nu se gaseste si tare rau imi pare, pentru ca are o aroma delicioasa, naturala, energizanta.

Am primit spre testare batonul-contur pentru ochi Oriflame . Nu am observat vreo diferenta notabila in ceea ce priveste rezultatele sale, dar este foarte racoritor si dimineata dezumfla imediat ochii obositi. Chiar daca il pastrez la temperatura camerei, efectul sau este la fel de revigorant si il aplic cu mare placere inainte de machiaj, dar si dupa demachiere.

Despre deodorantul Instituto Espanol si lotiunea cu smochine v-am vorbit zilele trecute.Sunt doua produse pe care le-am folosit in fiecare zi si care m-au multumit!





Comentarii

Adina Aruştei a spus…
Gelurile de dus DOP sunt fabuloase. Il am si eu pe asta, dupa ce am mai terminat vreo 2 :)
De cand astept si eu dupa Dumb blonde Bed head by Tigi si nu mai vine:)) Masca Anian o am si eu dar am senzatia ca imi usuca excesiv parul uneori, il simt sarmos la varfuri si nu imi place:(nu am incercat nici nunul din fdt pe care le-ai prezentat, deocamdata ma impac cel mai bine cu cel de la Yves Rocher cu trandafir, insa ptr ten gras nu il recomand.Am vazut ca il ai si tu! Mi-as dori sa incerc lotiunea cu smochine, ajung zilele astea la cluj si poate o mai gasesc impreuna cu Beau Monde:)Frumoase produse!Te pup!:*
Cherry Queen a spus…
pregatesc si eu pt maine un post cu favoritele lunii.. :D
imi place tare mult blush-ul tau... si mi se pare super mai ales pt vara... cred ca accentueaza super bronzul... :D

xoxo
D.
Unknown a spus…
Mi-ai dat o idee de post... voi realiza si eu preferatele lunii August :* ( este primul meu sfarsit de luna pe blog si este prima postare de acest gen )


http://mymakeup-addiction.blogspot.com
claudia_mami a spus…
samponul Superstar de la Tigi, singurul pe care lam folosit de ceva timp si de care mam indragostit ,este nu bun ci foarte bun il voi recumpra iar si iar pentru parfumul de capsuni .
Toma Aurora a spus…
Ce pacat ca nu se gasesc si in Romania.Ar avea mare succes!
Toma Aurora a spus…
Cleo, masca nu este foarte hidratanta ce-i drept, dar spre deosebire de alte produse leave-in, chiar nu simt ca imi incarca parul.
Fondul de ten cu trandafir il-am dat surorii mele, care se intelege excelent cu el.Ea are tenul normal spre uscat si nu il simte uleios pe fata, asa cum il simteam eu.
Lotiunea cu smochine am luat-o acum cateva luni, tot cu Beau Monde. Atunci se gasea si cu exfoliant, dar nu am avut noroc sa il gasesc :(

Multi pupici.
Toma Aurora a spus…
Da, blush-ul este excelent pentru vara. Il voi cumpara si anul viitor cu siguranta. Este discret si nu straluceste ecesiv pe piele. Pupici!
Toma Aurora a spus…
Econa, voi citi cu siguranta postul tau. Imi place sa admir favoritele celorlalte blogerite :*
Toma Aurora a spus…
Claudia, mirosul este delicios,dar efectul sau nu m-a convins sa il cumpar din nou.