Cumparaturi din Lidl


 Mereu cand trec prin Lidl ma uit la toate produsele de la raionul cu obiecte practice. Saptamana aceasta au adus seturi de foarfece (13 lei- 4 bucati solide, nu din acelea chinezesti care se rup dupa 2 taieturi), seturi de pensule (16 lei setul de 6-12 bucati, de diferite dimensiuni si tipuri), seturi de lipici, creioane, pixuri cu sclipici (cam 6 lei fiecare). Sora mea si-a luat foarfeci, eu am luat lipci (este gen Picatura, unul pentru obiecte din lemn,altul pentru orice fel de material dur,iar cel mic e un adeziv universal). Nu stiu de ce nu mi-am luat pensule, dar vad eu cum fac sa mai trec o data sa le cumpar.
   Am mai vazut farfurioare de unica folosinta, seturi pentru picnic, caserola pentru sandvich+pahar cu pai, markere pentru sticla, toate foarte frumos ambalate si cu pretrui pornind de la 3,5 lei pana pe la 25 lei.

 Setul acesta arăta foarte bine, iar materialele erau de buna calitate, dure si usor cauciucate in acelasi timp. Mai mult, au si garantie timp de 2 ani, ceea ce mi se pare un lucru neobisnuit pentru un produs atat de ieftin (25 lei), mai ales ca nici nu este electric. Dar acest lucru trebuie apreciat si sa speram ca se va raspandi ideea si prin celelalte supermarketuri.


E a treia oara cand cumpar bateriile Aerocell. Costa 10 lei si sunt ambalate in set de 8 bucati. Se gasesc de obicei langa casele de marcat. Eu am fost o consumatoare infocata de Duracell si ani la rand le-am folosit pentru aparatul foto. In medie, doua baterii Duracell ma ajutau sa fac 200 de fotografii, iar acestea ma tin pentru cel putin 300. Personal mi se par mai rezistente decat Duracell si voi continua sa le cumpar si de acum inainte.


   In ultimele zile am atentat la borcanul cu miere al surorii mele. Ea l-a cumparat de la un magazin apicol, unde pretul kilogramului de miere este de 30 de lei. Ca sa nu ii mai mananc ei mierea,mi-am luat si eu un borcanas de 400 de grame din Lidl. Pretul sau este de 17 lei, dar este foarte,foarte buna. Chiar daca pretul kilogramului sare de 40 de lei este de o calitate exceptionala. Cand eram mica, mătușa mamei mele cumpara miere de la o batranica din sat carea avea cativa stupi. Mierea pe care o obtinea era putina si nu vindea decat borcanele mici, de 200 de grame. Mierea din Lidl are exact acel gust si acea consistenta densa, de culoarea chihlimbarului.  In plus, daca mananci o lingurita categoric nu mai ai nevoie de una in plus pentru ca este tare satioasa.

Comentarii

Kisstyana a spus…
Setul de lipit sigur il vreau :)) Si cum planuiam ca azi sa ajung in Lidl .....purffect :))
claudia_mami a spus…
baterile cum de nu miau sarit in ochi pina in prezent .. e mocaciune
Gina Cristiana a spus…
Eu am noroc ca vinde un vecin miere foarte buna si de ani buni cumpar de acolo. Am vazut ca mierea se vinde destul de scump pe marginea drumului dar mai ales in magazine.
Cred ca as merge sa imi cumpar pixuri :))
Criss a spus…
Eu nu am apucat sa ajung la Lidl, era foarte departe de mine si acum ceva timp am auzit ca sa deschis unul mai aproape, tot zic ca ajung, dar ma iau cu altceva si nu am timp :P Foarte haios setul pentru picnic.te pup :*
Alina a spus…
eu inca ma mai chinui sa adun postari pentru inca o postare lidl, e foarte greu sa gasesc produse pe care nu le-ma incercat inca :)
oricum, tot preferatul meu ramane, desi cred ca am vreo doua saptamani de cand n-am mai fost in vizita ;)
Descude a spus…
Baaaterii...vreau si eu!
Duracell folosesc si eu si se duc prea repede.
Fuchsia a spus…
Mi-era dor de o postare de genul :D
All that beauty a spus…
Si eu iubesc Lidl pentru ca au preturi mici si produse calitative. M-ar interesa si pe mine un adeziv universal...
Laura Balaura a spus…
Hihi, multumesc! Azi mi-am luat si eu baterii Aerocell, mai mult de nevoie, eu fiind fan inrait al bateriilor bune (a se citi SCUMPE). Chiar cautam un review, pentru ca daca scriu "aerocell" pe google nu gasesc nimic, ba inca ma intreaba "did you mean Duracell?" :))
Am sa le testez zilele astea, sper ca ma vor multumi si pe mine, ca pret sunt foarte convenabile.
Si da, au produse interesante la Lidl.. ciocolata ieftina si buna, accesorii sport de toate felurile, parmezan mult mai ieftin decat in alte magazine (eu sunt fan paste cu parmezan :D), salata tzatziki pe care o ador, hartia aia igienica de un km care se termina greeeeeu etc etc :)))
Toma Aurora a spus…
Hei, Laura, eu și acum tot baterii din acelea folosesc. Mi se par mult mai bune decât Duracell și sunt și mult mai ieftine. Sunt curioasă ce părere vei avea despre ele, eu una le consider o descoperire de nota 10. :D