Tag: Ce cosmetice romanesti folosesti?

M-am decis sa completez acest tag, chiar daca in momentul de fata nu utilizez niciun produs cosmetic fabricat in Romania. Voi mentiona doar produsele romanesti de care eu am fost foarte incantata de-a lungul vremii.

Celebrul demachiant Bioten  se numara printre produsele de curatare iubite de femeile din tara noastra. Mie imi place atat in varianta pentru ten uscat, cat si in cea pentru ten mixt. Nu imi irita ochii si are un parfum grozav, mieros.


In privinta celulitei, acest exfoliant nu poate ajuta decat gratie masajului efectuat de granulele mari din compozitie. Dar in cazul pielii moarte simt cu adevarat cat este de eficient. Pielea ramana moale, catifelata si perfect curata. Textura scrubului este cremoasa si face spuma abundenta. Categoric este un produs romanesc de exceptie!

Mi-a placut foarte mult crema de fata Aver, produsa de Farmec. Usoara, frumos mirositoare, potrivita si pentru zilele mai calduroase, mi-a energizat pielea de fiecare data cand am folosit-o. Am inteles ca se gaseste din ce in ce mai greu si imi pare rau ca nu am am fost pe faza si nu am prins si celelalte produse din gama Wine Energy.

Acestea sunt primele trei produse preferate care imi vin in minte atunci cand ma gandesc la brandurile autohtone. De obicei nu raman fidela unei anumite firme producatoare si ma las tentata de fiecare daca cand vad ceva nou. Exceptia de la regula este Yves Rocher, brand caruia i-am ramas fidela timp de 5 ani. Chiar imi plac produsele lor si cand vine vorba de plasat comenzi mereu fac un combo, incercand sa optez pentru varianta cea mai avantajoasa (ofertele de recomandare, de pilda, sau cele primite prin e-mail).

Comentarii

ilda76 a spus…
De acord in totalitate in privinta demachiantului Bioten si adaug lotiunea tonica aferenta; mai sut fidela cremei Lift-Ultra active de la Aslavital, cremei contur ochi de la aceeasi firma/ Elmiplant; acum folosesc cu incantare crema contur ochi de la Spa Rustica...De la Cosmetic Plant mi-au priit sampoanele; parfumurile Refan, sapunul Dove intra aici???:))
Cam asta ar fi ceea ce am acum in minte la acest subiect!
Pupicei!:)
Toma Aurora a spus…
Da, am uitat sa pomenesc de lotiunea tonica. Eu am avut doar pentru ten uscat/sensibil, pe timp de iarna si mi-a placut foarte mult. Mi-as fi dorit si un parfum cu aroma asemanatoare :)
Cred ca sapunul Dove nu intra in discutie, pentru ca se gaseste si pe alte meleaguri. Probabil o fi fabricat si in romania, dar firma cred ca este peste hotare. Eu nu am mai folosit un sapun Dove din scoala generala. Neaparat trebuie sa imi cumpar unul din nou. Imi amintesc ca era foooooarte cremos si il foloseam si pentru fata si pentru corp.
Demachiantul Bioten si mie imi place chiar daca personal nu il am, imi place cum demachiaza iar mirosul dulce de miere si flori e super.Imi mai place crema hidratanta de fata Farmec si crema cu capsuni sau avocado ADA, si mii dor de ea, dar nu o mai gasesc pe nicaieri:(mai ales cea de avocado mirosea demential si o foloseam in exces:DSi gelurile de dus de la Complex Apicol.
Unknown a spus…
Si eu folosesc exfoliatul de la elmiplant si mi se pare foarte bun.Nu stiu daca este de la faptul ca am sarit coarda de nebuna sau ca nu am mai mancat atatea dulciuri dar am slabit la picioare si m-am dat si cu crema de la elmiplant.Te pup
http://mararizea.blogspot.ro/
Alexandra Udrea a spus…
Eu sunt fascinata de Elmiplant. Toata iarna am folosit crema de maini cu miere si unt de macadamia si era geniala. Ce mai recomand de la ei este evident demachiantul, o crema exfolianta pentru fata cu miere si samburi de caise (miroase genial) si o crema pt dupa epilare cu aloe vera (foarte eficienta).
Ela a spus…
Farmec,Bioten,Hofigal sunt cateva marci care imi vin in minte.

Imi place ca marcile romanesti sau straine lasate in umbra atatia ani,mai modeste dar bune au inceput sa iasa la iveala si sa fie apreciate.

Te pup!