Review: Unt de corp Thai Spa cu pepene galben si castravete


Am cumparat acest unt de corp din Interex,  fiind atrasa de aroma de pepene galben mentionata pe eticheta. Ambalajul sau mi-a placut foarte mult si am zis ca merita sa il incerc, mai ales ca avea un pret modest : 10 lei. Gama de arome este variata, ea fiind o reinnoire a clasicului Fennel, in ambalaje noi.

Cand am deschis prima oara cutia am fost fermecata de culoarea untului de corp: un verde fistic pal. Mirosul sau este, de asemenea, foarte placut si imi aminteste de lotiunea de corp cu pepene galben Naturals, de la Avon. Doar ca aceasta mireasma feerica dispare prea repede de pe piele, in cazul untului de corp Thai Spa.


Consistenta hidratantului este foarte densa, dar se aplica usor pe piele si se absoarbe foarte rapid. Gradul de hidratare nu mi se pare ridicat si de aceea uneori il aplic de mai multe ori consecutiv, mai ales pe genunchi si in zona coatelor, acolo unde pielea mea este mai uscata.

Cantitatea unei cutii este generoasa (200 ml), iar untul de corp este economic, pentru ca se intinde foarte usor pe piele si nu este nevoie de o cantitate mare pentru o aplicare. Ca si forma seamana cu unturile de corp The Body Shop. Eu am avut un singur unt de corp de la TBS si nu mi-a placut, fiind foarte greu de intins si simtindu-l gras pe piele. Pentru mine, varianta Thai Spa este mai potrivita, chiar daca nu este foarte hidratanta.

Cu siguranta voi mai cumpara si alte cosmetice produse de aceasta firma. Chiar ieri am fost sa caut un scrub, dar nu am gasit in Profi nicio varianta a acestui Brand. Imi amintesc ca in trecut aveau si doua-trei tipuri de exfoliant si nu o sa ma las pana nu le gasesc.

Voi ati incercat produsele Thai Spa/Fennel ? Ce aroma v-a incantat cel mai tare?


Comentarii

Universul DADA a spus…
Trebuie sa il incerc si eu. Imi place aroma de pepene, insa nu stiu cat de mult mi-ar placea in combinatie cu castravetele. Ai reusit sa gasesti scrub-ul Fennel (Thai Spa) de care ti-am zis mai demult? :)
Gina Cristiana a spus…
Nu am cumparat inca untul de corp de la aceasta firma insa ma atrage ambalajul si varietatea de arome. Auzisem ca nu sunt foarte hidratante insa pentru un unt de corp la 10 lei eu zic ca merita incercat.

pupici
Deena a spus…
Si eu am folosit multe astfel de unturi pe vremea cand inca se numeau Fennel si adoram scrub-ul cu cocos. De cand au schimbat gama caut innebunita scrub-ul ala si nu il mai gasesc NICAIERI. Am incercat peste tot si deja mi-am pierdut speranta. Asta cu pepene l-am avut in trecut si mi-a placut iar acum cred ca o sa il recumpar dupa ce mai termin din cremele de corp desfacute!:)
Abyukina a spus…
Eu l-am primit in prima cutiuta pink box pe cel cu avocado si ulei de masline.Are aceeasi culoare verde fistic si miroase bine. Mi-ar placea si aceasta varianta mai ales ca mor dupa tot ce are pepene galben :P
Manases Andrea a spus…
Inca nu am incercat acest produs, desi l-am vazut pe rafturile magazinelor. Dar mai mult ca sigur il voi incerca, mai ales ca am citit doar reviuw-uri bune despre ea.
Dana M a spus…
Chiar ieri am fost la cumparaturi in Auchan(Timisoara) si am dat peste aceste unturi de corp, erau in mai multe variante, cea cu pepene de care spuneai tu, cu avocado si ulei de masline, cu mango, cu grapefruit, cu plumeria si ciocolata. Am fost foarte tentata sa achizitionez unul din ele mai ales avand in vedere pretul insa nu am facut-o pentru ca ma grabeam tare si eram indecinsa asupra aromei, insa acum dupa reviewul tau am sa trag o fuga la Auchan sa imi cumpar si eu unul :)
Unknown a spus…
Daaaa eu am cu cacao,miroase DIVIN!:X
te pup
Anonim a spus…
Eu am cumparat recent untul de shea si are un miros fantastic si ramane mult timp pe corp.Este bun pentru ten, buze si corp dar am citit undeva ca este bun si pentru par...daca cineva foloseste acelasi produs si pe par as vrea sa stiu.
P.S. Lasati un mesaj aici.Multumesc
Toma Aurora a spus…
Nu, tocmai de asta ma si plangeam.
O sa ma uit mult mai atent data viitoare. Sigur se afla pe undeva pe acolo. Am inteles ca ar avea aroma de cacao...miam!
Toma Aurora a spus…
Gina, daca nu ai pielea foarte uscata nu o sa ai probleme cu el. Miroase fenomenal si in multe magazine exista si testere, ca sa le poti adulmeca aroma inainte sa le cumperi!
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Deena, imi imaginez cum mirosea scrubul cu cocos!!! Imi place foarte mult aceasta aroma si sigur mi l-as cumparaa si eu daca l-as gasi pe undeva :)
Toma Aurora a spus…
Aby, am vazut ca au multe arome tentante (le-a enumerat Dana mai jos). Eu abiaa astept sa mai ajung la un raft, sa aleg ceva nou.
Toma Aurora a spus…
Andrea, nici eu nu stiu de ce l-am evitat atata timp. Mereu cand il vedeam in magazin imi spuneam ca trebuie sa il cumpar cand raman fara lotiune de corp, dar mereu ma trezeam ca iau altceva.
Toma Aurora a spus…
Dana, sper sa fi multumita de calitatea sa. Eu varianta cu grapefruit mi-as dori sa incerc pe viitor. Am avut un unt de corp de la Oriflame cu aceasta aroma, cu multi ani in urma si mi-a ramas gandul la el.
Toma Aurora a spus…
Miam, imi imaginez!
Am vazut ca si scrubul lor are tot aroma ciocolatoasa :X
Toma Aurora a spus…
Si eu as fi curioasa daca cineva l-a intrebuintat in acest scop. Nu stiu daca varianta de la Thai Spa este 100% naturala, dar untul de shea pur merge folosit si in masti pentru par (si chiar mancat).