Review: Pura iluminatoare + farduri Erth Minerals


Cu ceva timp in urma v-am povestit despre fondul de ten si setul de mostre Erth Minerals achizitionate de la acest blog sale. Pentru ca am fost multumita de acele produse m-am decis sa imi cumpar si o pudra iluminatoare si doua farduri de pleoape.Suplimentar, am primit un fard Plum cadou.

Ambalajele acestor farduri minerale sunt foarte simple si usor de intrebuintat. Toate recipientele au fost prevazute cu folie de protectie si nu mi-a fost frica ca voi pierde mult produs risipit prin sita borcanelelor.

Iluminatorul Glow este o pudra bronzanta usor nuantata, cu mici particule stralucitoare, care se aplica pe pomenti si tample. El confera tenului un aspect bronzat, fara sa il incarce si fara sa coloreze pielea prea tare.
                                                                          fara fond de ten
                                                cu fond de ten (o nuanta cam deschisa pentru pielea mea)
                                                             Pudra Glow aplicata pe obraz

Este neceesara o cantitate mica de pudra pentru o aplicare, dar va puteti pudra cu mai multe straturi pentru un efect mai intens. Peste fondul de ten mineral se vede mai frumos, dar eu nu il aaveam atunci la indemana si am folosit un mini-tub de Infaillible.

Fardurile de pleoape le-am ales in nuante de maro-ciocolatiu (Maduro) si verde fistic deschis, pentru a le combina intr-un machiaj simplu, de zi. Din pacate nuanta de verde este foarte pala, dupa cum puteti observa din fotografie:


Mult mai pigmentat mi s-a parut fardul Studio de la Elf, in nuanta Mint:

Acest fard de la Elf m-a surprins foarte placut prin textura sa usor cremoasa, foarte fina si rezistenta in timp. Are un aspct mat, spre deoseebire de cel Erth Minerals, care este putin sidefat:


Fardul maro, in schimb, imi place foarte mult, este mat si il pot purta oricand, in 1-2 straturi, in functie de cat de intens vreau sa arate pe pleoape. Eu il aplic cu o pensula cu burete obisnuita, pensula cu peri nefiind foarte practica avand in vedere consistenta fardului. Nu vreau sa risc ca pudra sa se imprastie peste tot si sa nu se vada mai deloc pe pleoape,mai ales ca nu stau mult timp sa ma machiez, de obicei.

Preturile produselor sunt urmatoarele pe site-ul oficial Erth Minerals:
-pudra Glow: 14$/4 grame;
-fard de pleoape: 8$/2 grame.

Eu va recomand pudra cu toata caldura, dar in privinta fardurilor nu pot sa ma pronunt. Nu sunt cele mai bune pe care le-am incercat si cele de la Elf mi se par mai accesibile si de mai buna calitate. Daca nu ati aflat inca, cei de la ELF au reduceri in aceasta perioada, pentru toate produsele de pe site:
-20% off la gama Essentials;
-25% off la gama Minerals;
-30% off la gama Studio.

Promotia aeste valabila pana azi, 27 iulie!

Comentarii

ilda76 a spus…
Mie-mi plac mult nuantele celor doua farduri!
Si sunt de-a dreptul impresionata de genele tale...Mor daca nu aflu ce rimel ai folosit!:))
Pupicei, Aurora!
Un weekend minunat iti doresc!
Toma Aurora a spus…
Ilduta, de la Oriflame este (in tub rosu). Costa cam 10-12 lei in brosuri, de obicei si promite gene curbate. Este cel mai bun rimel detinut (in general, mascara de la Oriflame mi se pare foarte buna, indiferent de varianta).
Ce mai bun lucru este faptul ca nu se scutura deloc (ca cele de la Essence sau Revlon) si nu incarca genele (ca cele de la Yves Rocher, spre exemplu).Alaturi de rimelurile Deborah, cele de la Oriflame sunt campioane in topul preferintelor mele. :D

Te pup si iti urez zile cat mai racoroase!
ilda76 a spus…
:) Multumesc pentru pont, il voi cauta!
P.S. La mine nu se scutura acela cu verde neon de la Essence...Revlon nu am avut si nici Deborah!
Te pup!
Ahh, la suflet merge urarea cu zilele racoroase!:D