Review: Masca peel-of cu menta Yves Rocher


Am primit aceasta masca drept cadou in urma unei comenzi online si m-am bucurat foarte tare ca am reusit sa o incerc, deoarece imi plac mult produsele din gama Gestes D'institut de la Yves Rocher. Surpiza a fost cu atat mai placuta cu cat pretul unui tub de 75 de ml costa in medie 45 de lei.
Masca-film Purete Vegetale este o masca peel-off (care se decojeste dupa 15 minute de la aplicare),conceputa special pentru tenul gras sau incarcat. Ea promite sa matifieze tenul, sa il curete si sa il racoreasca.

Multe dintre voi sunt reticiente atunci cand vine vorba de masti peel-off pentru ca multe dintre ele sunt agresive si smulg perii moi de pe fata (puful caracteristic). Nu va fi cazul cu aceasta masca. Dupa ce se intareste se indeparteaza foarte usor, fara sa fie nevoie sa tragem de piele.

Masca se aplicape pielea curata si imediat simti cum extractul de menta te invioreaza.Miroase fantastic de revigorant! Nu este agresiva cu pielea si nu am simtit furnicaturi/arsuri in timpul aplicarii sau perioadei in care am lasat-o sa actioneze.

Dupa indepartarea sa, pielea ramane mata si foarte fina. Se indeparteaza uniform si stratul intarit nu se rupe in momentul desprinderii. Parfumul sau ramane o perioada pe piele si este incredibil sa iti clatesti fata dupa ce ai indepartat-o. Clatirea nu este obligatorie, dar pentru un plus de prospetime este binevenita.

Casi textura, masca vine sub forma unui gel transparent, usor verzui. Se intinde usor si nu este suficienta o cantitate mare pentru o aplicare.

Urmatoarea masca Yves Rocher pe care imi doresc sa o testez este Nettete Vegetale,o masca exfolianta despre care am auzit numai lucruri bune.

Comentarii

Unknown a spus…
Foarte tentanta masca, mai ales ca imi plac mult mastile peel off si mai ales produsele Yves Rocher.