Review: Gel de curatare Hydra Vegetal Yves Rocher


Am cumparat acest gel de curatare de pe site-ul Yves Rocher, in urma cu trei saptamani,atunci cand am ramas fara un produs pentru spalarea tenului.

Gama Hydra Vegetal a fost recent lansata pe piata si se adreseaza persoanelor cu tenul normal/mixt/gras, care doresc un plus de hidratare si hranire in sezonul cald.

Produsul vine ambalat intr-un tub de plastic transparent si are o culoare fresh: albastru deschis. Textura sa este sub forma unui gel si se transforma in spuma in momentul in care il masam pe pielea umeda. Se clateste usor si lasa pielea racorita, curata si discret parfumata.

Aroma sa este foarte delicata si ma duce cu gandul la feliile proaspete de castraveti si la cele zemoase de pepene rosu.

Se consuma destul de rapid, in conditiile in care l-am folosit de doua ori pe zi, ca pe orice alt gel de curatare obisnuit.Fotografia este facuta in momentul in care am primit pachetul. Acum tubul este pe jumatate consumat.Asadar, cam 6 saptamani este speranta sa de viata!

Pretul unui flacon de 125 ml este de 25 de lei,la promotie. Alminteri, trebuie sa platim 35 de lei pentru valoarea sa intreaga.

Eu il consider un produs de curatare foarte bun pentru tenul meu cu tendinte de ingrasare si cu siguranta il voi recumpara pe viitor. Nu imi ususca pielea si nici nu ma agreseaza cu vreo aroma puternica. As incerca cu placere si alte produse din gama Hydra Vegetal. Voi le-ati incercat? Aveti recomandari?

Comentarii

Nu l-am incercat , dar suna bine :D

PS : cum ai pus casuta cu like sub postare?

Pupici!
Let's make a diva a spus…
si eu l am incercat,insa imi usca pielea din jurul gurii,unde am tenul uscat:(

ai un blogaward de la mine pe blogul meu becoming-a-diva.blogspot.ro
Ps : ai un tag de la mine !
Ela a spus…
Mmmm!Castravete si pepene rosu!Numai pentru aroma asta l-as cumpara sa il increc si sa il savurez pe piele,altfel nu prea ma incanta daca se consuma rapid.

Te pup!