Review: Exfoliant Oriflame cu aroma de zmeura


Exfoliantul este unul dintre produsele mele favorite pentru ingrijirea pielii, mai ales pe timp de vara.
Singurul pe care il mai am in acest moment este exfoliantul cu zmeura de la Oriflame. L-am cumparat pentru ca m-a atras ambalajul lui frumos si culoarea roz aprins, foarte apetisanta.

Ca si scrub, are o putere mica de indepartare a celulelor moarte si nu este foarte abraziv. Acesta este principalul motiv pentru care nu il voi recumpara. M-a incantat fapul ca face multa spuma, dar este nevoie sa il folosesc in mod repetat in aceeasi zi pentru a-mi simti pielea bine curatata.Cel mai adesea il utilizez impreuna cu o perie de masaj de la Avon.


Produsul contine granule exfoliante de culoare verde aprins si particule transparente asemanatoare zaharului maruntit. Aroma sa este placuta, imi aminteste de sucul rosu de la dozator. Nu pot sa o clasific drept naturala, dar nici nu imi displace.Mirosul dispare foarte rapid de pe piele si nici nu se pastreaza pe haine timp indelungat.

Eu l-am cumparat cu 10 lei/250 ml dintr-o brosura Oriflame si il consider un exfoliant ok pentru intrebuintarea zilnica,fiind foarte delicat cu pielea. Ambalajul sau este extrem de frumos, tonic, de vara!

Comentarii

Alina a spus…
cred ca mi s ar potrivi :)
Irina a spus…
Am avut si eu , nu l-am recumparat...nu prea mi-a placut :)
Pupicei
Manases Andrea a spus…
Si eu am acest produs, nu este nici cel mai bun dar nici cel mai rau!
Fuchsia a spus…
Observ in ultima poza ca porti o oja mov/lila foarte draguta. De unde e?
Gina Cristiana a spus…
M-a atras de multe ori insa nu eram sigura daca este abraziv, mie imi plac gelurile cu particule exfoliante mai dure. Au un ambalaj foarte atractiv gelurile din aceasta gama insa majoritatea au un miros sintetic si nu aduce deloc cu ceva natural, real.
Toma Aurora a spus…
Este de la Trendy (Cosbell), nuanta 65. Se aplica usor si rezista 2 zile pe unghii in stare perfecta. Mie imi plac foarte mult lacurile de unghii produse de aceasta firma si au si preturi mici-mici (5-6 lei/sticluta).
Miu Miu a spus…
Il am si imi place la nebunie. Te pup :*
Fuchsia a spus…
Mersi :* Nu cred ca se gaseste la mine, dar o sa notez si o sa caut!

Azi mi-a ajuns geanta din comanda asos despre care ti-am zis zilele trecute :D me happy :D am pus poze pe forum, daca vrei s-o vezi :D
Ela a spus…
Si eu prefer un exfoliant mai abraziv care sa curete bine dar pentru o utilizare zilnica nu e indicat sa fie asa deci acesta de la Oriflame,care e mai bland,mi se pare perfect.Si mai arata si extrem de bine!Imi aminteste de produsele de la Manufaktura.

Te pup!