Favoritele lunii iulie


Iata ca ne-a mai ramas o singura luna din vara lui 2012, iar apoi ne vom pregati de venirea bogatei si superbei toamne. Eu una iubesc verdele naturii, dar caldura din ultima luna m-au facut sa imi doresc o vreme ceva mai racoroasa, eventual chiar ploioasa. La mine in zona nu a mai plouat de 4 saptamani, pana si iarba a disparut de pe dealuri, iar fructele  si legumele de vara nu au mai crescut si arata ca niste miniaturi a celor de altadata.

Din cauza caldurii nu am avut dispozitiaa necesara pentru a folosi foarte multe produse cosmetice si m-am simtit atrasa indeosebi doar de cele cu efect racoritor.
Masca de fata cu menta Yves Rocher este o bucatica de rai pentru tenul gras, pe o asemenea canicula. Are un efect racoritor atat pentru piele, cat si pentru simturi, deoarece mirosul sau mentolat te invioreaza instant.
Gelul de curatare Hydra Vegetal miroase discret, fresh si nu este agresiv cu pielea. Este recomandat tenurilor grase si este formulat special pentru sezonul cald.
De doua ori pe saptamana m-am curatat profund cu ajutorul exfoliantului cu samburi de piersica, un produs pe care il folosesc de ani buni si care miroase si indeparteaza impuritatile de pe ten foarte bine. Are o aroma delicioasa, de piersica dulce si o textura fondanta, care nu se usuca pe piele si ramane cremoasa pana in momentul clatirii.
Deodorantul Institul Espanol a fost o surpriza foarte placuta, binevenita pentru zilele sufocante in care pielea transpira mai mult decat oricand. Este eficient, cremos, miroase placut pentru un timp foarte indelungat si are un ambalaj frumos, din sticla groasa.


Produsele preferate pentru corp, ale lunii ce sta sa se incheie, au fost : gelul de dus cu vetiver Yves Rocher (aroma energizanta, unisex as spune) si gelul sorbet Green Valley Sabon (textura ultra-lejera, aroma discreta de  flori de padure si lacramioare). Suplimentar, am folosit pentru hidratarea pielii si untul de corp Thai Spa cu pepene galben si castravete.

La capitolul make-up nu am avut favorite, pentru ca nu am mai purtat machiaj foarte des. Am ramas in pana de fond de ten si sper sa redresez curand situatia. Dupa cum v-am spus am comandat unul MAC de pe Okazii, iar cand l-am primit am vazut ca este un fals (l-am comparat cu cel original pe care l-am terminat). Asa ca l-am returnat si acum mi-am indreptat privirile catre un fond de ten Giordani Gold (Oriflame).




Comentarii

ilda76 a spus…
Am avut un "soc" sa vad titlul, nu constientizasem ca a trecut luna iulie...:(
Imi voi lua si eu curand deoroll-ul de la Institudo Espanol!
Pupicei, Aurora!
Alina a spus…
gelul ala de dus pare revigorant pe caldurile astea :)
Blue Lady a spus…
cand am facut comanda la Sabon acel sorbet nu mai era pe stoc ;((
ilda76 a spus…
"Curand-ul" a devenit prezent!:))
Mi-am luat deodorantul de la Institutul Spaniol azi; este cu germeni de grau, are capac galben; miroase placut, proaspat; de-abia astept sa-i testez eficienta!:D
Adina Aruştei a spus…
Iar sorbet de la Savon.. mmmm :)
MoGio a spus…
In zona mea de o saptamana ploua intr-una , oamenii deja au apelat la hanorace , iar seara nu mai zic , te strange camasa rau :)) Eu umblu inca in pantaloni scurti pt ca la munca pur si simplu lesin de caldura . Mie deja mi-e dor de vara :(
Toma Aurora a spus…
Si eu m-am gandit ieri ca a trecut foarte repede aceasta luna secunda din vara. Dar intr-un fel ma bucur ca s-a dus si o data cu ea sper sa se mai raceasca si vremea.
pup:*
Toma Aurora a spus…
Da, este foarte fresh si usor masculin.
Toma Aurora a spus…
Ramo, a facut parte dintr-o editie limitata :(
Toma Aurora a spus…
Hi, hi, cat de rapida ai fost, Ilduta!
Cel cu ovaz nu mai era disponibil pe Miniprix, altfel il luam (aroma de ovaz se numara printre preferatele mele). Astept sa imi povestesti despre el pe viitor.
Toma Aurora a spus…
Produsul meu preferat de la Sabon :X
In rest nu m-au fascinat foarte multe si categoric nu isi merita pretul intreg. Eu le-am cumparat de fiecare data apeland la un cupon de reducere.
Toma Aurora a spus…
Uh, de s-ar intampla si la noi la fel. As fi de acord sa ies si cu un cojoc pe mine, numai sa nu mai indur canicula. Astazi s-a mai racorit putin, dar sper sa si dureze aceasta racire.
ilda76 a spus…
Asa e, este cu ovaz! Am vrut sa intru sa rectific dar -am temut ca par paranoica!:))
"Miss Istetime" de la Plafar mi-a spus ca e cu germeni de grau si ulterior, studiindu-l cu atentie, am observat ca e vorba despre ovaz! Dupa prima zi, ma declar super incantata!!! Il mai testam, trebuie sa treaca proba timpului; presimt ca nu ma va dezamagi!:)
miss. overspender a spus…
rezista parfumul pe piele la gelul sorbet Green Valley? incerc sa ma hotarasc intre iasomie si lacrimioare..
Toma Aurora a spus…
Da, rezista.Dar cel cu iasomie miroase mai intens si mi se pare mai potrivit pentru vremea mai racoroasa.
miss. overspender a spus…
vroiam sa-mi iau exfoliantu cu iasomie si ma gandeam sa diversific putin, sa incerc si alte arome. bine mai e si varianta sa le iau pe both pe iasomie pt armonie. ah nu ma pot decide:))
Toma Aurora a spus…
Da, da, poti face si asa. Oricum si exfoliantul e foarte parfumat si mirosul sau ramane pe piele. Mai bine diversifici, pentru a nu te plictisi de o singura aroma.
miss. overspender a spus…
ms frumos de ajutor:D raman la green valley + exfol cu iasomie:)