Cumparaturi Asos


These boots are make for walking (tra-la-la)...imi suna in cap melodia Jessicai Simpson cand ma uit la noile mele cizme western de pe Asos. Niciodata nu am avut cizme western,desi mereu mi-au placut.  Trebuie sa recunosc ca imi plac mai ales la barbati,desi sunt cam greu de purtat in zilele noastre de catre ei.

Imi place forma lor, culoarea, materialul (desi pielea intoarsa este foarte capricioasa si imediat isi pierde din frumusete, mai ales daca ai noroc sa te prinda vreo 2-3 ploi), dar cel mai mult imi plac partile elastice laterale. Ce usoara e viata fara fermoar sau sirete, mai ales and esti specialist in stricarea si ruperea lor :D


Blugii cu elefantei erau de o vesnicie in lista de preferinte. Am asteptat al doilea val de reduceri pana i-am comandat si ma bucura ca ma reusit sa ii gasesc la un pret bun (10 lire) si ca s-au ridicat la standardele asteptate.
Ca si ceilati blugi cumparati luna aceasta de pe Asos, cei cu elefantei sunt foarte stransi pe picior, mai ales in zona gambelor, doar ca sunt mai elastici decat cei orange. Masura a fost perfecta,conform celor indicare in tabelul de marimi. Culorile blugilor sunt la fel de frumoase ca in fotografii si pot sa spun ca meritau chiar si pretul intreg. Imprimeul nu este tipator si pot fi usor combinati cu topuri si bluze de vara.




 Acestea sunt urmatoarele doua lucruri pe care mi le doresc de pe Asos. A existat si o geanta in plan, dar din pacate a disparut din stoc. Mi-au atras atentia si cateva perechi de pantofi, dar momentan nu se incadreaza in plan. Am promis sa stau departe de incalaminte....macar pentru o vreme!






Comentarii

Diana Tudor a spus…
Imi plac foarte mult cizmele!
blugii sunt....wow...nu am mai vazut blugi asemanatori nicioadata!
Sa le porti sanatoasa pe toate!:*
Irina a spus…
Draga Aurora,
Balesc :) la pantalonii tai.
Glumesc :)
Sa le porti cu placere:*
Pupicei
Alice wonders a spus…
Si eu am pus ochii pe cizme, chiar sunt o afacere. Sa le porti sanatoasa!
ilda76 a spus…
Sunt suupeeeer cizmele! Stii ca si "elefanteii" imi plac...
Sa le porti cu multa bucurie, Aurora!
La acel coat/trench e minunata culoarea!!! Si ti s-ar potrivi! Go for it!:)
Pupicei!
All that beauty a spus…
Ghetuţele sunt foarte drăguţe şi uşor de asortat la multe ţinute. Să le porţi sănătoasă!
Toma Aurora a spus…
Merci, Diana! Au avut si un pret atragator (13 lire)! Pup!
Toma Aurora a spus…
Cleo si eu am fost atrasa de imprimeul lor. Mi s-a parut unic...sau cel putin nu am mai vazut ceva similar pana acum.
Pupici!
Toma Aurora a spus…
Iris,multumesc mult! Si eu poftesc la atat de multe:(
Toma Aurora a spus…
Alice, sunt cu adevarat! Ma bucur ca le-am comandat si abia astept sa le scot la plimbare! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Stiu, Ilda, mi-ai spus deja pe blog ca iti sunt pe plac (citeam din umbra :))). Tocmai ce am comandat trench-ul si bluzita. Noroc ca am o sora de la care sa ma imprumut pana ii strang :D.
Acum o sa iau si eu o pauza mai lunga de Asos si sa imi potolesc pofta de cumparaturi prin magazine sh/vintage. In felul asta voi economisi ceva.
Pupicei!
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Simona! Te pup!
Simona Tucu a spus…
De fiecare data cand vad la tine cumparaturi Asos imi faci si mie pofta. Sa stii ca nu am mai cumparat nimic de luni bune, acum dau si eu o tura virtuala poate mai gasesc vreo pereche de pantofi, am ochit unii demult dar nu au intrat la reducere deloc...poate am noroc acum!
Sa le porti cu placere, draga mea! :)
ilda76 a spus…
Pe forum ti-am zis, nu pe blog!:P:))
Initial m-ai derutat, ma intrebam daca am mai lasat un comentariu, nu intelegeam...:))
Kisses!

P.S. Spor la pregatiri si bagaje pentru Budapesta!:)
Anda Zelenca a spus…
Sunt superbe ghetele!:X

Sa le porti pe toate sanatoasa!:*
Anonim a spus…
Buna!Am facut si eu o comanda pe Asos pe 4 iulie,nu a ajuns inca.Cat de repede a ajuns coletul tau?
Carmen Tobias a spus…
Hey! :)

Organizez la mine pe blog un mic schimb de produse, daca iti face ceva cu ochiul te astept cu o oferta! :)
http://carmen-tobias.blogspot.ro/2012/07/swap-schimb-de-lucrusoare-1.html
Unknown a spus…
Foarte draguti blugii! Sa ii porti sanatoasa!
Fuchsia a spus…
In sfarsit am intrat in posesia blugilor cu elefanti :D (sambata cand m-am intors acasa mi-a fost lene sa merg dupa colet si duminica e inchis asa ca abia azi i-am putut lua). Sunt, intr-adevar, foarte stramti jos, cred ca unei fete cu picioarele mai groase nu i-ar veni...anyway, sunt si foarte usor de asortat, asa cum ai zis si tu. Ii ador :D :)
Toma Aurora a spus…
Buna,

Mie de regula imi ajunge coletul intre 3 si 10 zile lucratoare. Uneori vin mai repede, alteori trebuie sa astept.
Sa stii ca eu nu am primit niciodata instiintare de la posta pentru el, asa ca m-am dus eu mereu sa intreb daca a sosit sau am dat un telefon la oficiul postal de la mine din localitate, de care apartin.
Ela a spus…
Adro elefantii dar nu am mai vazut print la pantaloni.Ce fain!Sa ii porti sanatoasa!Foarte buna alegere si cred ca iti vin tare bine!

Trench-ul este superb!Sper sa il achizitionezi si sa ni-l arati si noua.

Te pup!
Andreea a spus…
Salut,

As dori sa fac si eu o comanda pe Asos(pt prima oara) si as dori daca ai putea sa ma ajuti cu niste informatii, de exemplu, marimile sunt ok? am mai facut comenzi si pe alte site-uri si nu am nimerit marimile. Eu port 36, am luat 36, insa unele erau prea mari sau prea mici..

Cu orice informatie ma poti ajuti iti sunt recunoscatoare.

Mersi :)
Toma Aurora a spus…
Buna Andreea,

Tot ce am luat de pe Asos mi s-a potrivit ca si marime, atat in ceea ce priveste hainele cat si incaltamintea.
In dreptul fiecarui articol, atunci cand selectezi masura dorita, ai si un chenar cu Size Guide.Eu mereu il consult si ma masor inainte sa cumpar un lucru.
Eu de exemplu port UK8 (36) la sacouri, bluze, tricouri si UK10 la blugi sau rochii, din cauza ca sunt lata in solduri. Conteaza foarte mult sa te masori corect si sa iti alegi masura buna conform tabelului.
Daca mai ai vreo intrebare nu ezita sa mi-o pui!

Te pup!
Unknown a spus…
Buna . am o intrebare , vreau sa-mi dau si eu comanda de pe Asos de o pereche de blugi dar din pacare nu stiu ce marime mi s-ar potrivi deoarece sunt in felul asta"W28L32".eu port 38 la blugi . Ai idee care si cum sunt ? . Cu toate ca m-am uitat si in tabelul cu marimi dar nu prea inteleg .. care ar corespunde cu 38?
Toma Aurora a spus…
Bună!
Corespondentul lui 38 (UK 10) este W28L32. W se referă la waist (talie), iar de acolo îți poți da seama de măsura pe care o porți, în timp ce L se referă la lungime și în general este aceeași pentru toate măsurile. Dacă ești între măsuri (36/38), atunci alege W27 pentru că acesta este corespondentul UK8/UK10.