Comanda Iherb


La inceputul lunii iulie am plasat cea de-a 5-a comanda pe Iherb,impulsionata mai mult de o extra bursa primita pe card (eram deja in vacanta de o luna si nu ma asteptam sa se mai acorde si pentru luna iunie ceva). Cu banii pe card si fericirea in suflet, nu aveam deloc astampar! :D

Cand, intr-o buna dimineata sora mea mă anuntă ca i s-au terminat probioticele, iar mama mea ca i s-au terminat pastilele de Omega 3. Si suplimentele mele cumparate in trecut erau pe finish asa ca mi-am facut repede o listuta noua. Unul dintre lucrurile pe care le admir cel mai mult la mine este perseverenta de a lua in fiecare zi pastilele si de a nu sari nici in ruptul capului peste acest lucru.

Comanda a ajuns in 10 zile lucratoare, mai greu decat de obicei.  Taxele de transport au fost de 4$, pentru ca suma totala a depasit 40$. Altminteri, trebuia sa platim 6$ pentru shipping. Am ridicat pachetul de la oficiul postal de care apartin si am desfacut, imediat cum am ajuns acasa, cutiuta. Iata ce am comandat:

-Calciu+ D3: 2.12$/ flacon. Contine 75 de pastile, iar doza zilnica recomandata este de 2 bucati;

-Gotu Kola: recomandate de Dr.Oz pentru eliminarea si prevenirea aparitiei celulitei. Spre deosebire de ceaiul verde, gotu kola nu contine cofeina si este sigur si pentru persoanele care sufera de inima/insomnie/probleme ale tiroidei. Pret: 5$/100 de capsule. Atentie! Eu am gasit in flacon doar 57 de capsule (nu le-am numarat in mod deosebit, dar am vrut sa ii dau surorii mele 30 si atunci am observat ca mai aveam doar cateva in cutia mea). Produsul a venit sigilat (atat capacul, cat si orificiul), deci producatorul este de vina, nicidecum site-ul;

-Vitamina A: pentru par, ochi si piele- 3$/100 pastile;

-Fier: pentru par si unghii- 2.8$/60 pastile;

-Biotina: pentru cresterea parului- 2.8$/90 pastile.

-ciocolatica amaruie cu zmeura- foarte buna si satioasa- 1.3$/34grame.

Cadoul ales de mine a fost o sticluta cu energizant concentrat, 100% natural. Am mai primit in plus un baton super gustos, un pliculet de ceai mentolat si un pix dragut cu numele site-ului.


Flacoanele din fotografia de mai sus nu imi apartin, ele doar au facut parte din comanda. Pentru ca cineva m-a intrebat acum cateva luni despre probioticele Acidophilus Natrol, am rugat-o pe sora sa mi le descrie in cateva cuvinte. Ea a avut probleme mari cu stomacul in urma unei diete si a urmat foarte multe tratamente de-a lungul anilor. Ultimul doctorla care a fost i-a recomandat probioticele, nu numai pentru problemele legate de stomac ci si pentru starea generala de sanatate. Probioticele sustin intens regenerarea tesuturilor si mentin tonusul fizic al corpului omenesc. Sora mea se simte foarte bine de cand le consuma si de aceea si-a cumparat un flacon nou.

Daca nu aveti probleme cu stomacul eu va recomand cu drag pastilele de otet de mere. Le iau de cateva luni si nu a existat zi in care sa ma simt balonata dupa ce iau o pastiluta. Eu iau una singura pe zi, dupa masa cea mai consistenta din ziua respectiva. Un flacon cu 250 de pastile costa in jur de 3$ si produsul este 100% natural (doar otet de mere). Nu imi lasa gust acru in gura si nici nu imi provoaca arsuri/discomfort intestinal.

Comentarii

Simona Tucu a spus…
Mda, Gotu Kola nu era pe lista mea iHerb, acum va trebui sa o adaug...nu cred ca voi mai citi vreo postare legata de acest site pe vreun blog pentru ca de fiecare data mai vad ceva nou si trebuie sa comand si eu :P
Ionny a spus…
Draga mea.. imi lasi te rog mult link-uri catre probiotice, vitamina A, calciu si Gotu Kola? Multumesc mult! Chiar mi-as dori sa le incerc si eu! Pupici:*
Simona a spus…
am scris, am sters, am scris iar, am sters :))
Azi cuvintele nu ma ajuta! :)

Foarte draguta postarea ta, informativa.
Eu am probleme mari cu calciu si singurul cu care ma inteleg momentan este cel la fiole sau injectabil.

Suplimentele pentru par si unghii ma atrag si pe mine. Poate ne povestesti cateva despre efectele lor (daca le observi) dupa ce le folosesti !

te pup!
Gina Cristiana a spus…
Mereu cand ajung pe Iherb si vreau sa comand nu stiu ce sa aleg, nu am rabdare si imi place sa merg la sigur. Apreciez tare mult cumparaturile tale online pentru ca sunt mereu potrivite si exact ce ai nevoie :)
Kisstyana a spus…
Te invidiez :)
Mi-am luat si eu pastilutele cu otet de mere, me happy :)
Kisses,
Adamantix a spus…
Si eu trebuie sa mai dau o comanda pe iHerb, desi pentru prima comanda am asteptat 7 saptamani si am ramas usor marcata :))) Insa au o multime de produse pe care la noi nu le gasesc sau sunt foarte scumpe. Ce efecte ai observat dupa folosirea capsulelor cu otet? Ma tenteaza sa-l pun si pe asta in cos :)
Anonim a spus…
Off..de cand vreau sa dau o comanda pe iherb niciodata nu reusesc sa ma decid in privinta produselor si nu reusesc sa o finalizez din cauza faptului ca nu ma descurc cu engleza(rusinica).Si tot salivez la produsele voastre:))
Toma Aurora a spus…
Simona si eu ma las tentata de ce vad pe alte bloguri,atunci cand vine vorba de Iherb. Mai mult,citesc postari si din afara tarii legate de acest site :))
Toma Aurora a spus…
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Vitamin-A-10-000-IU-100-Tablets/1017

http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Calcium-600-D-D3-75-Caplets/43804

http://www.iherb.com/Now-Foods-Gotu-Kola-450-mg-100-Capsules/630

Pupici,Ionny!
Toma Aurora a spus…
Simona, o sa revin cu impresii.
Timp de doua luni am luat vitamina e pentru par (iau si acum, in continuare) si am observat ca parul mi-a crescut mai mult decat de obicei si nici nu s-a degradat tare desi am folosit foarte desplaca si fixativul. Nu pot sa garantez ca e din cauza acestui supliment, dar asa am bagat de seama. Pup!
Toma Aurora a spus…
Gina, daca nu ai rabdare atunci este de preferat sa le iei direct din magazinele fizice. Mie mi se par convenabile si de aceea le prefer in locul celor din farmacii. Am vazut si la noi suplimente produse de aceleasi firme, la preturi duble-triple :(
Toma Aurora a spus…
Kisstyana,sper sa iti fie de folos pastilele! :*
Toma Aurora a spus…
Adamantix, in afara de eliminarea senzatiei de balonare si a discomfortului intestinal, nu am observat alte efecte ale pastilelor de otet.Nici in ceea ce priveste greutatea corporala.
Eu prefer sa nu astept coletul, decat sa ma ingrijorez din cauza sa :)) Stiu cum este sa suni mereu la posta si sa intrebi daca a venit sau nu un pachet. Sa nu mai vorbesc de dezamagirea prin care treci in fiecare zi de asteptare :(
Toma Aurora a spus…
Miruna, nu-i nimic rusinos in faptul ca nu te descurci cu limba engleza.Eu aveam in liceu o colega super-isteata care nu studiase decat germana si franceza si nu stia nici macar o boaba de engleza.
Poti incerca sa traduci pagina cu Google Translate. Asa vei intelege in mare parte toate informatiile de pe site.
Carmen a spus…
Chiar atat de bune sunt acele pastilute, tin sa mentionez ca eu nu iau nici macar o pastila cand ma doare capul. :d
Anonim a spus…
Buna ziua, eu am plasat o comanda pe 12 iunie 2012 si nici pina acum nu a venit coletul
ma puteti ajuta si pe mine unde sa ma adresez? locuiesc in Bucuresti si cei de la Iherb nu-mi dau nicio referinta postala.
Anonim a spus…
Incerc;))
Mihaela Pojogu a spus…
eu inca analizez, trec pe foaie :D
Sa iti fie cu folos!
Ionny a spus…
Multumesc mult:*
Georgiana a spus…
Foarte bune achitizii!
Si eu am pe drum o comanda cu omega3, multivitamine, calciu. Nu iau foarte multe momentan insa simt o diferenta imbucuratoare de cand le consum zilnic, chiar se vede.
Nu m-as fi asteptat sa existe probleme cu nr. pastilelor din flacoane, chiar le voi numara pe ale mele cand ajung sa nu fie probleme. Pacat totusi, lipsesc aproape jumate din acel flacon...
Unknown a spus…
Si eu vreau sa dau o comanda noua la ei. Pana acum mi-am luat mai mult produse cosmetice, dar trebuie sa cumpar neaparat si suplimente, mai ales ca sunt atat de ieftine!

Ma bucur ca ai mentionat de probitice. Am avut un inceput de ulcer si desi sunt mai bine, trebuie sa am grija de stomac.
Ela a spus…
Probioticele m-au ajutat si pe mine cand am avut niste probleme la un moment dat.

Te pup!
Camelia M. a spus…
Buna!

Ma tenteaza sa plasez si eu o comanda insa as vrea sa stiu daca se platesc si ceva taxe vamale la ridicarea coletului .
Multumesc mult!
http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Apple-Cider-Vinegar-300-mg-250-Tablets/10450 Acestea sunt capsulele cu otet de mere???

O zi frumoasa!
Camelia
Toma Aurora a spus…
Buna ziua,

Unele fete au primit pachetul si dupa 2 luni de asteptare. Nu stiu unde sa va recomand sa va adresati intrucat coletul nu are traking number (decat daca ati bifat aceasta optiune si ati platit costurile suplimentare aferente).
Toma Aurora a spus…
Buna Camelia,

Da, acealea sunt pastilutele cu otet de mere.
Taxe postale nu se platesc intrucat pachetul face escala in Germania si apoi ajunge la posta normala din Romania, nu la cea vamala.

O zi buna, de asemenea!
Anonim a spus…
buna Aurora!! Ai observat vreun efect de pe urma folosirii biotinei? sunt hotarata sa mi-o comand si eu mai mult pt efectele benefice asupra parului..am vazut ca tu iei si alte suplimente pt asta..deci ce mi-ai recomanda? pe site sunt multe firme ce comercializeaza biotina..iar cea pe care ti-ai cumparat-o tu este ieftina si rentabila fata de now de unde imi iau de obicei suplimente...oare sa fie calitatea mai scazuta? tu ce crezi?? multumesc
Toma Aurora a spus…
Buna,

Da, am observat o imbunataire a starii parului in ultima vreme, dar nu pot sa imi dau seama daca se datoreazaa consumului de biotina sau celui de fier. Oricum voi continua sa le iau pe amandoua, pentru ca parul a inceput sa imi creasca foarte repede. M-am vopsit ultima oara acum 3 saptamani si deja am radacinile foarte vizibile.
Nu stiu sa iti spun daca exista vreo diferenta intre biotina produsa de cele doua firme. Eu recunosc ca al luat-o pentru ca era ieftina. Sora mea si-a ales una de la o firma mai scumpa, dar nu am intrebat-o daca a observat ceva remarcabil.