Teasury Wishlist


Wishlist-ul anterior l-am bifat aproape in totalitate, cu exceptia sacoului pastelat pe care nu l-am gasit niciunde! Ultima achizitie facuta au fost ghetele cu flori de pe Asos, pe care le astept cu nerabdare. Cei de la Asos au inceput reducerile de sezon, iar incaltamintea beneficiaza intr-o prima faza de reduceri de pana la 50%. In luna iulie planificasem sa fiu mai stransa la punga pentru ca voi pleca in Budapesta, pentru a petrece vacanta oferita de Miniprix, dar la cum ma stiu sigur voi calca stamb si voi mai cumpara una, alta.

De cand am reluat sezoanele din Sex and the city, am devenit obsedata de incaltaminte. Am holul plin de pantofi, cizme, ghete si tot mi se pare ca ceva lipseste. Luna aceasta m-am decis sa investesc in niste ghete cu toc/platforma din piele intoarsa, de culoare camel. Marele avantaj al acestui tip de incaltari: pot fi combinate oricum, la tinute casual sau mai elegante, de primavara, vara sau toamna.
O varianta pentru vremea mai racoroasa ar fi ghetele de pe Oasap:


                                                                     Persun Jeans

Am o singura pereche de blugi skinny negri si imi doresc neaparat niste jegginsi in aceasta nuanta. De preferat fara nasture, ca sa fie cat mai confortabili si usor de imbracat. Acesti pantaloni mi se par cei mai practici si lejeri iar faptul ca sunt elastici ii fac perfecti in cazurile in care slabesti/te ingrasi cateva kilograme. Din experienta am observat ca o pereche de jeggings variaza cu 2 numere, fie in plus,fie in minus.


 De cand am citit recomandarea doamnei Stella (Fashion Doctor) despre fondul de ten Eveline, am purces in cautarea sa. L-am gasit pe acest site si am plasat o comanda. Momentan nu am primit niciun semn din partea celor ce se ocupa de pagina web, dar mai astept. Poate ma voi trezi direct cu pachetul la posta (mi s-a mai intamplat). Am cumparat fondul de ten 3 in 1, o baza de machiaj matifianta si un exfoliant pentru corp. Daca o sa ajunga pachetul o sa va tin la curent cu eficienta produselor. Daca nu, le pastrez in wishlist si ma voi ruga sa le gasesc in alta parte.


Tot din cauza serialului Sex and the city imi doresc sa port din nou parul natural, ondulat. Mi-am amintit ca in trecut obtineam cele mai grozave rezultate folosind gelurile super colorate si ieftine de la buticuri. Nici nu stiu daca mai exista, dar tare mult as vrea sa vad daca mi se vor mai parea la fel de bune pentru onduleuri. Tin minte ca aveau o textura foarte lejera si oricat de mult foloseam nu imi incarcau parul. In ultimele luni am avut numai experiente neplacute cu gelul de par (Nivea, Avon) si am evitat sa mai folosesc acest produs de styling.

Comentarii

Astept impresiile tale in legatura cu fondul de ten!:D
am vazut cateva din produsele Eveline si mai exact un fdt si cateva rujuri si intr-adevar chiar sunt destul de bune, am ramas si eu surprinsa de calitatea lor:) Si eu am parul ondulat dar niciodata nu mi l-am dat cu gel pentru a capata o forma...poate ne faci un tutorial? am fii bucuroase!:)
mania blog a spus…
Partea cu parul ondulat ma intereseaza si pe mine. Carliontii mei sunt mereu rebeli :(
mania blog a spus…
PS: Ador ghetele!
Abyukina a spus…
Acum constat ca eu am incercat baza de machiaj de la eveline. Am achizitionat-o de la un magazin cu cosmetice de la metrou si nici nu a fost foare scumpa, insa cantitatea e micuta.Se aseamana foarte bine cu cea de la ELF.Astept pararea despre fondul de ten :). Mult succes in completarea listei :D
Dorina a spus…
Si eu ador jeggingsii :))(sau cum le-o zice la plural)
eu am unii de la Terranova cu elastic in talie si ma simt super bine in ei, de parca as fi in colanti sau ceva de casa :)
Unknown a spus…
Nu am folosit gelul niciodata pt carlionti, dar gel din acesta cred ca mai gasesti inca prin piete. Astept reviewurile produselor Eveline, abia astazi am auzit de ele :)
Descude a spus…
Si eu sunt curioasa de produsele de la Eveline,astept postarea ta;)
Toma Aurora a spus…
Revin cu pareri!
Toma Aurora a spus…
Din cate am citit pe interent parerile sunt impartite despre produsele lor, dar eu am incredere ca mi se vor potrivi.Nu de putine ori am fost impresionata de produse foarte ieftine.
Astazi am gasit gelul de par la chiosc. Am luat rosu si galben si l-am si folosit. O sa ii fac un review in curand!
Toma Aurora a spus…
Mie imi spui.....uneori imi sta parul ca o maturica si nu simt deloc ca are textura :(
Toma Aurora a spus…
:D Mereu am vista la o pereche asemanatoare!
Toma Aurora a spus…
Aby, am vazut ca are o cantitate mica, dar sper macar sa fie bunicica. Vara imediat mi se duce fondul de ten de pe fata si imi este sila sa ma mai si pudrez. Mi se pare ca imi transpira si mai tare fata daca mai aplic si pudra si se incarca pielea prea mult :(
Toma Aurora a spus…
Exact, Dorina!
Sunt atat de comozi !
Toma Aurora a spus…
Adelina, am gasit azi la un magazinel. Am dat in jur de 2 lei pe un borcanel. Aveau pe toate culorile posibile :))
Toma Aurora a spus…
Descude, ma rog sa primesc coletul pentru ca si eu abia astept sa le testez! Am auzit ca si gelul lor anticelulitic este foarte eficient (cel putin asa am citit pe bloguri). Pup!
ilda76 a spus…
Vreau si eu ghete/botine la fel, exact la fel! Incepand de-acum vreau...:))
Sunt foarte curioasa in legatura cu fdt Eveline, sper sa primesti coletul si sa impartasesti cu noi impresii! Referitor la fdt...eu imi pastrez inca parerea buna despre Time plus insa am un feeling ca pentru sezonul rece este ideal (avand in vedere faptul ca e hidratant!), nu face fata cu brio pe caldurile astea insa eu nu am intalnit fdt care sa tina piept caniculei!
Te pup!:)
Abyukina a spus…
Sa sti ca isi facea ok datoria. Tinea bine pana la 6 ore. Oricum eu am un ten mixt spre gras si vara situatia se schimba cand vine vorba de rezistenta cosmeticelor pe fata mea :D
Deea a spus…
Buna,

Uite, acesta este noul site Eveline Cosmetics, unde poti plasa comanda ta: http://www.evelinecosmetics.ro/index.php

Pupici