Tag: Ce port zilnic in geanta?


Am preluat acest tag de la Macnetize, gandindu-ma ca au trecut luni bune de cand nu am mai completat si eu un chestionar pe blog.
Am luat geanta pe care am purtat-o astazi (cumparata de la Miniprix, este preferata mea) si am scos tot ce aveam in interior:


- umbrela mini de la Miniprix. O bag in buzunarul interior al gentii si sta acolo in permanenta. Este foarte mica si ma scapa de grija caratului umbrelei mari in zilelele ce se anunta ploioase si imi salveaza si coafura de la o ploaia ivita pe neasteptate!

-telefon + casti. Castile le am de la Avon, sunt cele su strasuri Outspoken by Fergie. Le-a primit sora mea de o prietena care este SC la Avon si mi le-a dat mie (dupa indelungi staruinte). Le am de multa vreme si inca rezista. Sunt surprinsa de rezistenta lor, avand in vedere ca le folosesc zilnic, atunci cand fac sport sau calatoresc cu autobuzul pe distante lungi. In mod normal, dupa 100 de utilizari cam orice pereche de casti avuta s-a dus pe apa sambetei.

-servetele Lactacyd. De la o vreme le iau din Interex,la pret promotional (2 pachete- 10 lei). Pachetul e mare ce-i drept, nu e deloc discret, dar mie imi place prea tare mirosul lor pentru a le inlocui.

-picaturi Visine. Nu le mai folosesc momentan, probabil am uitat de ele printr-un buzunarel. Primavara, insa, sunt nelipsite si intens folosite, din cauza ca mi se inrosesc ochii de la vant. Obisnuiesc sa le cumpar si in restul lunilor din an, in cazul in care simt nevoia sa imi revitalizez privirea :D

-sticla de apa. Niciodata nu lipseste!

-parfumul. Pe acesta il schimb aproape zilnic, pentru a reusi sa le consum pe toate in aceeasi perioada. Azi am avut in geanta Lancome Tresor Midnight Rose, un parfum despre care va voi povesti in curand.

-o carte. Indiferent de cat de mare este cartea pe care o citesc,o iau la mine cand sunt plecata mai multa vreme de acasa.Momentan citesc Maidanul cu dragoste de GeorgeZamfirescu, un roman exceptional pe care l-am cumparat din pura intamplare.

-portofelul. Daca hainele,pantofii si accesoriile mele sunt colorate si vesele, portofelul este mai mereu banal, posomororat. Poate si din cauza ca urasc sa il car dupa mine si sa ii duc grija si prefer sa nu imi sara tot timpul in ochi.

-pixuri si mini cosmetice (dermatograf, gloss). Cosmeticele nu le folosesc aproape niciodata, dar sunt usoare si nu le consider incomode....asa ca le tin in caz de nevoie.


In plus, mereu am in geanta covrigei, biscuiti sau napolitane, pentru momentele in care intalnesc animalute pe strada.  Uneori mai indes si cate o punga de jeleuri sau de caramele si pachete de gume!

Voi ce purtati zilnic in geanta? Nu sunteti invidioase pe barbatii care isi baga doar portofelul si mobilul in buzunar si sunt gata de plecare?

Comentarii

claudia_mami a spus…
micuta geanta ta dar plina varf , imi place .
Toma Aurora a spus…
Claudia,nu este mica, doar pare in fotografie.
Uneori intra si 2-3 hainute pe langa lucrurile de mai sus, dar nu o suprasolicit pentru ca a inceput sa se desprinda la capete (este din PVC si nu e foarte rezistenta).
fuchsia a spus…
Imi place culoarea gentii tale si imi place si portofelul :D Si eu am unul tot negru, cu un singur compartiment, asa-mi pare mie mai usor de folosit

Eu am in geanta:

-servetele umede si uscate, uneori imi lipsesc cele umede
-oglinda
-apa
-o sacosa goala ptr orice eventualitate
-portofel
-pixuri
-casti
-bricheta, tigari
-act de identitate (de obicei pasaportul, ca am iesit mai bine in poza :P )
-parfum
-crema de maini
-ceva de mancare (in general un croissant)
-plasturi
-guma
In functie de cate ore lipsesc de acasa, iau uneori cate un produs de machiaj pentru retusuri precum pudra sau dermatograf.Nu am mult genti pentru ca n-am rabdare sa tot mut lucruri din una in alta.Din motive evidente le prefer pe cele mari.
Gina Cristiana a spus…
ohooo :)) la mine in geanta este mereu ordine insa car atat de multe. Un penar plin cu tot ce am nevoie si nu (asta cand merg la facultate)..alt portfard cu un mini parfumel, servetele un ruj o oglinda..o carte nu lipseste :) apa, umbrela. Uneori vara mai car si o pereche de papucei in caz ca mi se rup sandalele :))am si eu grija mea..
Toma Aurora a spus…
Si eu port uneori cate o sacosa goala, de obicei una draguta, in cazul in care cumpar ceva si primesc o punga nesigura, gata oricand sa se rupa. Nici eu nu schimb des geanta,din acelasi motiv. :))
Toma Aurora a spus…
Gina, am si eu o prietena care isi ia mereu papuci de rezerva in geanta. Consider ca e o metoda de siguranta, atata timp cat incalamintea se rupe cand ti-e lumea mai draga. Eu de obicei in vacanta am grija sa imi iau incaltari de rezerva, chiar daca plec doar 2 zile de acasa. Chiar daca se ingreuneaza bagajul, merita!
ZADIN a spus…
Foarte curata geanta, dar destul de incarcata! Esti fata asa ca nimic nu e inutil.

www.zadinblog.com
S.S a spus…
De ce sa fim invidioasepe barbati? Noi avem tot ce vrem,cand vrem si cand ne e lumea mai rea la indemana in plus geanta e si un accesoriu chic!
te pup:*
Anda Zelenca a spus…
Dar ce frumoasa e geanta!:X
Macnetize a spus…
Iti multumesc si ma bucur ca ai preluat tag-ul. Si tu ai o sumedenie de lucruri in geanta. Freste, toate utile :D Si nu, eu nu-s invidioasa pe barbati, ca ei n-au asa genti frumoase ca noi, sic ! Te imbratisez si weekend frumos!
Adina Aruştei a spus…
Cam putine in geanta ta ;))
Ai si de la mine un premiu: http://frommegwithlove.blogspot.fr/2012/07/blog-award-beautiful-blogger.html
Te pup.
ilda76 a spus…
Esti foarte cuminte cu ceea ce porti in geanta!:))
Eu as speria pe oricine ar vedea tot ce port dupa mine! S-a intamplat intr-o zi sa-mi las poseta deschisa pe masa din cancelarie; o colega, uimita de ceea ce a vazut, mi-a spus: "La tine-acolo se vede o intreaga farmacie, o intreaga parfumerie si o librarie!":)))
Si, culmea, chiar mi-as dori sa pot pleca cu cheile, telefonul si niste bani in buzunar...:))
Ela a spus…
Stii ce imi place cel mai mult?Micile gustarele pentru animalutele de pe strada! :) Foarte frumos!

Tot zic sa fac si eu acest tag si nu ma mai apuc de el.Dar ii vin eu de hac odata si odata!

Te pup!
Irina a spus…
Foarte organizata geanta ta, imi place mult portofelul simplu :)
Am facut si eu un post "geanta mea daca te tenteaza iti las linkul :) http://irihoneysland.blogspot.ro/2012/07/tag-whats-in-your-bag.html\